- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
[link]remelem ez jobb lesz
ez a mostani beallitasaimrol es eredmenyeirol egy kep.
Idaig meg igy lett a legtobb.Cl4 valmivel kevesebb de nem sokkal.
Probaltam 2,0V,2,2V es 2,23V ami a max amit enged a bios 533MHZ 555 15 es 18ban.de igy kifagy ,de viszont ha leveszem a feszt 1,93V igy beindul a windows.Megneztem igy everestben igy az eredmeny olvasasnal 7500 a tobbi viszont 2500,3000 .Ha 2,03tettem akkor mar kezdodik a kifagyas.
Szerintem is keves az eredmeny mert lattam egy masik topicban ahol 10 000,8000 koruli ertekei voltak az egyik tagnak.Neki is ez a kingston hyperx es ramja van csak neki nem 2*2 hanem 2*1GB. /pedig az enyemen meg nagyobb borda is van/
A gépház nincs fütötest mellet.hanem az erkély ajtó mellet van elhelyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest