Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Én itt vettem, a listán a legolcsóbbat. Nem értek ezekhez, de gondolom amire nekem kell, arra jó.
Mondjuk nem szokásom kiadni pénzt olyan dolgokra, amiket ritkán használok és nem is nagyon van szükségem rá, de azért szeretek méregetni és kíváncsi vagyok hőmérsékletekre.
Szívesen kipróbálnám ezt, csak más árban van.
budo82: köszönöm az infót, megnézem majd így.
Igazából nem mertem egyiknek sem adni 2.3V-ot. 2.2V a max.
Csodálkozom ezen az "éppen langyoson". Egyszer egy haverom mondta, hogy 70°C az kb., amit már nem tudsz fogva tartani. Nos, ez szerintem kb 55-60°C, legalábbis nálam. Terhelve fogtad? Mert akkor forrósodnak igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- MSI PRO B650-S Wifi AM5 alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mondjuk nem szokásom kiadni pénzt olyan dolgokra, amiket ritkán használok és nem is nagyon van szükségem rá, de azért szeretek méregetni és kíváncsi vagyok hőmérsékletekre.
Igazából nem mertem egyiknek sem adni 2.3V-ot. 2.2V a max.