Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Én itt vettem, a listán a legolcsóbbat. Nem értek ezekhez, de gondolom amire nekem kell, arra jó.
Mondjuk nem szokásom kiadni pénzt olyan dolgokra, amiket ritkán használok és nem is nagyon van szükségem rá, de azért szeretek méregetni és kíváncsi vagyok hőmérsékletekre.
Szívesen kipróbálnám ezt, csak más árban van.
budo82: köszönöm az infót, megnézem majd így.
Igazából nem mertem egyiknek sem adni 2.3V-ot. 2.2V a max.
Csodálkozom ezen az "éppen langyoson". Egyszer egy haverom mondta, hogy 70°C az kb., amit már nem tudsz fogva tartani. Nos, ez szerintem kb 55-60°C, legalábbis nálam. Terhelve fogtad? Mert akkor forrósodnak igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk nem szokásom kiadni pénzt olyan dolgokra, amiket ritkán használok és nem is nagyon van szükségem rá, de azért szeretek méregetni és kíváncsi vagyok hőmérsékletekre.
Igazából nem mertem egyiknek sem adni 2.3V-ot. 2.2V a max.