- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Ezt a 1000-s valuét nemrég 24k-ért árulták (most 40k körül).
Tehát az ár relativ. Azt se felejtsük el a geil ramokon van aluhűtő. Gondolom ez sem csökkenti az árat. Ami még növeli az árat a normális honlap + a kevésbé faxa de működö magyar. Mint irtanm a kingmax oldaláról saját ramjukról nem sok minden derül ki.
Természetesen értem.
Te érted e ha itt valaki szavahihető egyén mint pl: holló, vénember stb. leirja a véleményét az már jelent valamit?
Mert ha többen (itt a hangsúly a többen és/v nagy nevek) egyfajta tapasztalatot irnak le pl: a kingmax huzásával kapcsolatban akkor azt figyelembe kell venni.
Persze + és - példák vannak. Aminek nagyrésze abból adódik, hogy egyes gyártók ugyan arra a megnevezésű ramra több fajta chipet szerelnek. Már ha lehet tudni mit szerelnek.
éN79: látod neked mentek az ultrák. Van akinek meg nem. Mert a 800-t csak 3 fajta chipel gyártották.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs