- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Martin2004 #1795 üzenetére
Oké, lehet de én személy szerint nagyon sok rosszat hallottam róla.Természetesen ettől még lehet hogy valakinek bejött,nincs gondja vele és jó a véleménye a Kingmax-ról.
Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged