- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Martin2004 #1795 üzenetére
Oké, lehet de én személy szerint nagyon sok rosszat hallottam róla.Természetesen ettől még lehet hogy valakinek bejött,nincs gondja vele és jó a véleménye a Kingmax-ról.
Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest