Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Martin2004
üzenetére
Oké, lehet de én személy szerint nagyon sok rosszat hallottam róla.Természetesen ettől még lehet hogy valakinek bejött,nincs gondja vele és jó a véleménye a Kingmax-ról.
Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Bundle topik
- Milyen videókártyát?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- MSI H81M-E34 LGA 1150 alaplap
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt.