- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
na nem tom hogy gova irjam ezt nem találtam neki topicot, szal bocs ha egy kicsit off. Azért irom ide mert van némi köze ahhoz, hogy tönkrement az egyik modulom. Na szal úgy ment tönkre, hogy a múlt héten Stalkerozgattam, és néha néha érdekes fagyásokat csinált, a kép megfagyott teljesen, de előtte mindig megakadt, dadogott, és mikor megfagyott, a hang ammi épppen ment loopolódott, néha még le is lassult, mintha valami különleges effektet raktak volna rá, Ez egy kétszer előforult, és tesztelgettem a gépet primszámolókkal, everest stresszel, pivel, 3DM06-tal, de semmi különöset nem tapsztaltam. Akkor még meleg sem volt, mert valami hidegfront jött...egyedül a memkól voltak rohadt melegek, mondjuk ez általában így volt mindig. Aztán folytattam a Stalkert, és egyre gyakrabban fagyott le, és volt amikor már CMOS clear is kellett, hogy elinduljon a gép. Végül már az sem segített az egyik modlu kinyiffant. Azt gondotam, hogy na megvan a ludas, a másik modullal nem volt ilyen, meg visszavettem a tunigot is a gépről azóta, nehogy kipurcanjon nekem, mig meg nem jön a csere ram, és memória nélkül maradjak. Aztán tegnap megint elkezdett fagyogatni, semmi tuning sem volt a gépen, de azért visszavettem a memkó szorzó arányt ddr667re, és igy is csinálta...stresszekre semmi negativ reakció nem ütközött ki megint nem hittem el, nem tudtam mi baja. Aztán észrevettem, hogy egy automata mentésnél is csinálja ezeket, egyszerűen betöltöttem a mentést, és nem lehetett 45 mp-nél többet játszani sehogyan sem, mert ott kifagyott és kész. Betöltöttem más mentéseket, és hiba nélkül ment a stalker. Leszedtem a stalkert újra raktam, zsír uggyanezet csinálta. elkezdtem egy korábbi mentéstől, gondoltam sérült lehet a fájl, és azért van, de ahogy haladtam előre, és elékeztem időben ahhoz a ponthoz, ahol a probléma előjött, megint kifagytam. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mitől lehet, nem lehet folytatni a játékot, mert kifagy. Akárhogy állítod be, mindent a legalacsonyabb és a leglazábbbra veszek, akkor is ezt csinálja. Felteszek egy linket, örülnék ha valaki letöltené a rar-t, van benne két mentés. Az egyiknék a pálya elején van, és lehet menni 45 mp-et, a másiknél meg kb 5 mp múlva lefagy. Egyszerűen csak be kell másolni őket a mentések közé, és be lehet tölteni. Kiváncsi vagyok, hogy másnál is előjön e ez a probléma. Azért lenne fontos, mert amint említettem ezek a hibajelenségek voltak az egyetlen tünetei annak,ahogy az egyik modulom kipurcant. De így utólag egyszerűen nem tudok hw-hibás összefüggéseket belelátni, mert most minden hibátlan a gépemen, és mégis ezt csinálja. Na meg idegesít az is, hogy nem tom tovább vinni a játékot
Itt a link:
[link]
/erdekes.rar
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest