- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
válasz
ElDiabloo #309 üzenetére
Év végére tervezik a betát, és még az is csúszhat, reálisan még legalább egy év a release-ig, de lehet sokkal több is. Addig tényleg akármi lehet. Szerintem egyébként nagy csodák nincsenek. Az AI és a fizika nyilván nagyságrendeket javul, de az erőforrásigénye nagyban függ az ARMA II-től, ami rossz ómen.
@Huma: ez bármelyik másik játékban borzasztóan idegesítő lenne, de talán pont a DayZ-ben engem kevésbé zavar. Gyakorlatilag ugyan akkora esély van arra, hogy az erdő széléről valaki agyonlő. Az első pár tökéletes gear elvesztése még talán fáj, de utána már egészen hozzászokik az ember. Nyilván, idegesítő, hogy önhibámon kívül veszem el a karakterem, de az sem sokkal jobb, ha lecsipáznak.t
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest