Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
salmiakki
üzenetére
Hát igen vannak ilyenek
Én tegnap jártam úgy ,hogy nálam csak egy mosin és egy balta volt meg táskámba 2db rags meg némi kaja
és összetalálkoztam egy "kezdő" emberkével semmi nem volt nála csak kötszer ,na mindegy én szépen elmentem mellette gondoltam minek öljem meg ,erre a barom elkezdett utánam futni és boxolni akart ,gondolta leüt és elveszi a cuccom, na innentől kezdve kb 35 perc kimerítő "tánc" vette kezdetét
mert én a rohadt baltával nem bírtam eltalálni mert futkározott össze-vissza én úgy szintén viszont ő néhányszor eltalált de nem ájultam el ,mosinnal közelről semmit nem érek ő ezt tudta nagyon jól ..na aztán futottam én bokorba erdőbe és az istenért nem bírtam lerázni azt az idiótát míg nem valami faházba felvett egy villát közben sikerült a baltával ráb@szni egyet
aztán láttam,hogy elkezdett vérezni na mondom innentől nyeregbe vagyok csak futnom kell és szépen elvérzik ,hát igen csak közben jött még két zombi utánam elkezdtem ütni addig valami folytán az olyan gyors elbujt és bekötözte magát hogy az valami hihetetlen ,pedig ütötte a zombi őt is rendesen, na és még nincs vége a storynak
ő rajta is zombi meg én rajtam is
aztán addig addig ütöttük egymást míg csak eltalált úgy hogy elájultam
aztán pár perc és magamhoz tértem a baltámat elvette meg az utolsó kötszeremet is
gondolta akkor majd most én futok ,na mondom lesz ami lesz , elővettem a mosint és közelről lőttem egyet rá ,csak úgy nagyjából céloztam rá de összeesett
aztán közelről még kettőt belelőttem ,de azt már idegből

sajnos ruined lett az a pár cucca is ami volt viszont én meg véreztem, szóval végül én is meghaltam mert nem találtam egy rohadt ruhadarabot se és szépen elvéreztem
Érdekes menet volt mindenesetre
ez közel 35-40 perc "szórakozás" volt..amit már annyira nem élveztem és inkább szánalmas dolognak éreztem azt hogy az a gyík arcú így akarja megszerezni a cuccaim
Egy Akm-el a kezembe biztosan nem tartott volna tovább pár percnél 
Jó hosszú lett ,köszönöm aki végigolvasta
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OpenWRT topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- JBL STAGE 2 9634
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én tegnap jártam úgy ,hogy nálam csak egy mosin és egy balta volt meg táskámba 2db rags meg némi kaja
és összetalálkoztam egy "kezdő" emberkével semmi nem volt nála csak kötszer ,na mindegy én szépen elmentem mellette gondoltam minek öljem meg ,erre a barom elkezdett utánam futni és boxolni akart ,gondolta leüt és elveszi a cuccom, na innentől kezdve kb 35 perc kimerítő "tánc" vette kezdetét
aztán láttam,hogy elkezdett vérezni na mondom innentől nyeregbe vagyok csak futnom kell és szépen elvérzik ,hát igen csak közben jött még két zombi utánam elkezdtem ütni addig valami folytán az olyan gyors elbujt és bekötözte magát hogy az valami hihetetlen ,pedig ütötte a zombi őt is rendesen, na és még nincs vége a storynak
gondolta akkor majd most én futok ,na mondom lesz ami lesz , elővettem a mosint és közelről lőttem egyet rá ,csak úgy nagyjából céloztam rá de összeesett
Egy Akm-el a kezembe biztosan nem tartott volna tovább pár percnél