Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Days Gone (PS4)

Hozzászólások

(#1206) Fitzgerald válasza Yodamest (#1200) üzenetére


Fitzgerald
veterán

A prekoncepció az sokszor bennem is megvan, de leginkább a nagyon-nagyon várt játékoknál szokott ez keserű szájízt okozni, legalább is nálam.
Viszont prekoncepció ide vagy oda, képesnek kell lenni felismerni és meglátni, ha valami jó. Ahhoz meg elegendő mennyiségű időt kell fektetni a dologba.

"Biztos találkoztál már ilyennel, én elég sokkal, pl. filmek, sorozatok terén, amikor valakinek ajánlok valamit, ő nem akarja megnézni, mert gondol róla valamit, majd csak csak elkezdi nézni, de beközli másnap, hogy fél órát bírta és kikapcsolta, mert valami zavarta.... és ez nem művészfilmeknél történik meg, hanem mondjuk ilyen sikersorozatoknál, mint a stranger things, nagy pénzrablás stb."

Ó, hogyne.
A párommal több mint egy éve próbálom megnézetni a Breaking Bad-et.
A BB ugye tipikusan az a sorozat, ami nem indul olyan nagyon erősen, viszont évadról-évadra egyre erősebb lesz, a negyedik-ötödik évadok meg egyenesen zseniálisak.
Kb. idáig jutott ő is, megnézett pár részt, és ennyi. Nemteccik.
Az ő fejében valami olyasmi van, hogy amit nagyon sokan szeretnek, az neki biztosan nem tetszene.
Aztán amikor új néznivaló sorozatokat keresünk, illetve azok trailereit nézegetjük hogy válasszunk egyet, akkor ezekben a trailerekben gyakran kerül elő a Breaking Bad, meg a The Wire, mint hivatkozási alap ("best cop show since The Wire, best show since Breaking Bad", stb.).
Ő egyiket sem látta ezek közül, nekem meg az all time kedvenceim közé tartoznak, főleg a The Wire.
És akkor én ilyenkor elkezdem tolni hogy "látod, ők is a Wire-t vagy a BB-t jelölik meg referenciaként, nézzük má' meg ezt a két kurva sorozatot fiam".
És tudom hogy neki is tetszenének, ezekhez tökre hasonló (gyakran ezen sorozatok hatására készült) dolgokat nézünk általában...de mégsem.
Szóval igen, ismerős a dolog.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Days Gone (PS4)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.