Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Days Gone (PS4)

Hozzászólások

(#1200) Yodamest válasza Fitzgerald (#1198) üzenetére


Yodamest
addikt

Akik így lehúzták a tesztekben, titpikus olyan arcok, hogy már eleve prekoncepciókkal, gúnyossággal állnak a játék elé és ezáltal nem engedik meg maguknak, hogy élvezzék.

Biztos találkoztál már ilyennel, én elég sokkal, pl. filmek, sorozatok terén, amikor valakinek ajánlok valamit, ő nem akarja megnézni, mert gondol róla valamit, majd csak csak elkezdi nézni, de beközli másnap, hogy fél órát bírta és kikapcsolta, mert valami zavarta.... és ez nem művészfilmeknél történik meg, hanem mondjuk ilyen sikersorozatoknál, mint a stranger things, nagy pénzrablás stb. Amikor valaki eleve világfájdalommal áll neki valaminek, erőszakból, annak ez lesz a vége, sokan nem tudnak objektíven filmet nézni vagy jelen esetben játékot tesztelni. Van bennük alapból egy kép, az első bárány megírta, hogy ez 10/5 akkor a többi is megy utána, ilyenkor alakulnak ki az olyan metacritic scorek, hogy critics review mondjuk 55%, user review meg 80%, és az user az ami ilyenkor a mérvadó és a valós megítélés.

Aki tisztességgel és nyitottan nekiült a days gone-nak és végigvitte, én olyat még nem hallottam, hogy annak ne élete egyik legjobb élménye lett volna. Exponenciálisan nő a játék élvezhetősége, tehát 1 óránál még "jah ez tényleg átlagos zombis valami", 15 óránál "na ez elég érdekes" 50 óránál " hát ez kibaxott jó" - ilyen a játék íve.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Days Gone (PS4)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.