Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Days Gone (PS4)

Hozzászólások

(#1051) hjtz4t3wrseg válasza #20411392 (#314) üzenetére


hjtz4t3wrseg
senior tag

mi az a "no return" rész ?

:R :R :R

(#1052) hajbel válasza hjtz4t3wrseg (#1051) üzenetére


hajbel
addikt

Amikor átmész délre

"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia

(#1053) S e t h válasza hjtz4t3wrseg (#1049) üzenetére


S e t h
nagyúr

hol írta ?

Nálam a képernyőn.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1054) hjtz4t3wrseg válasza hajbel (#1052) üzenetére


hjtz4t3wrseg
senior tag

Akkor addig nem kell délre menni amíg el nem végeztem az összes feladatot-küldetést ?

(#1055) hajbel válasza hjtz4t3wrseg (#1054) üzenetére


hajbel
addikt

Attól függ, hogy mennyire kellenek a cuccok, amiket unlockolni kell. A mellékküldetések nem annyira érdekesek, hogy azok miatt maradj. A motorra úgyis kapod majd a jobb fejlesztéseket, nem baj ha kimarad valami, egyedül talán akkor van értelme maradni ha van olyan fegyver, amit hasznosnak találsz.

"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia

(#1056) hjtz4t3wrseg válasza hajbel (#1055) üzenetére


hjtz4t3wrseg
senior tag

köszönöm !

(#1057) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

No kérem, első nekifutásra sikerült végezni a chemulti horda felével. Csak utána sajnos észrevették, melyik bokorból dobálom nekik a csalikat + csőbombákat / napalmot. :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#1058) -FLY->


-FLY->
őstag

A copeland tábori küldiket meg lehet csinálni soron kívül? Már egy ideje nem hozza be automatikusan történet szerintire, aztán csak áll 20% körül.

(#1059) Carlos Padre válasza -FLY-> (#1058) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Rendszerint akkor áll, ha valamit nem csináltál meg.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1060) -FLY-> válasza Carlos Padre (#1059) üzenetére


-FLY->
őstag

Ahham, villog a térképen folyamatosan, de nem hozza be csak úgy. De akkor megszakítom a történet szerinti munkát és benézek hozzá. Köszi.

(#1061) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Ma egy kicsit elment a kedvem a játéktól.

Feladat: intézzek el egy anarchista/útonálló tábort. 3 nyomkövetés után kiderült, hogy bányában laknak, ahol a hordák szoktak. Hordának szerencsére nyoma sincs. Elintézem őket, erre megjelenik a horda. Épp hogy elmenekülök, kifelé menet viszont jön 5-6 útonálló. Ezek hogy kerültek ide? Mindegy, szétlövöm őket. (Mögöttem persze jön a horda legfürgébb része.)

A patak másik partján fejvadász küldetés, motorost kell üldözni. Itt sajnos nem működik az a trükk, hogy rögtön az elején szétlövöm a motorját. (Távirányítású bombával sikerült kb. 10%-ot sebezni rajta.) Nem baj, végre sikerült fejleszteni a motort, így tudom követni a fickót. Apró probléma, hogy rendszeresen molotovokat dobál. Gondoltam, mit nekem egy kis tűz, átszáguldok rajta, hozzá se ér a láng a motorhoz. A készítők másképp gondolták. Ha egy picike lángon is áthajtok, kb. 20%-ot sérül a motor. Persze havas tájon össze-vissza csúszkálnak a gumik, úgyhogy esélytelen kikerülni a nagyobb tüzeket. Szerencsére ez nem fő küldetés, úgyhogy ugorjunk.

O'Briannek nyomkövetés: barlang (naná), tök sötét, köd is van (zseblámpában az elem szerencsére nem merül 90% alá), viszont csak akkor kapok nyomkövetési segítséget, amikor megtalálom a sötétben egyébként láthatatlan kezdeti nyomot. (Bár Deacon simán kiszúrta, hogy merre van. Én csak sötétséget láttam.) Itt egy jó fél órát elvacakoltam, egyszer sikerült visszakeveredni a kijárathoz is, de végül teljesítettem a feladatot. Remek, kaptam egy új szörnyet. Marha gyors, viszont egyszer megtette azt a szívességet, hogy szemből támadott, és nem volt esélye a koncentrálás + 4. szintű gyorstüzelő puska ellen. És ekkor jött a kötelező horda. Tök sötétben, ahol azt sem látni, merre fussak, illetve merre szaladok zsákutcába. Egy darabig szerencsétlenkedtem velük, aztán kiléptem. Utána eszembe jutott, hogy belerakták a játékba amit pár hónapja javasoltam nekik, hogy ha nagyon nem megy egy küldetés, át lehessen ugrani. Jó, még háromszor kinyíratom magam a hordával, aztán átugrom (tele vagyok figyelemelvonóval, csőbombával, molotovval, szóval normál esetben nem lenne akkora gond ez a horda, ha meg tudnám tervezni a csatát, meg ha látnám, hogy mi merre van.) Betöltés után látom, hogy visszarakott a küldetés legelejére, amikor O'Brian a feladatot adja... Köszi.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#1062) Carlos Padre válasza VikMorroHun (#1061) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Az egy jó küldetés, én is anyáztam benne bőszen :D
De ha már visszarakott az elejére használd ki és szerelkezz fel rendesen.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1063) Mirakuru válasza VikMorroHun (#1061) üzenetére


Mirakuru
tag

Ahol egy horda támad rád a barlangban ott van egy egyszerű módszer amivel nekem elsőre meglett nagy meglepetésemre. Van bent egy olyan szűk nyílás (ott ahol harcolni kellett a gyors mutánssal) ahol te férsz csak át a horda csak kerülni tud .Megvárod míg megkerülik odadobsz kis bombát, molotovot vagy amid van vagy csak simán lövöd és visszamész a másik oldalra ők persze megint csak kerülni tudnak és ezt ismétled míg el nem fogynak. Tök véletlen jöttem rá nálam ez működött. :C

[ Szerkesztve ]

(#1064) S e t h válasza VikMorroHun (#1061) üzenetére


S e t h
nagyúr

A játék legjobb és egyben legembertpróbálóbb részeit emelted ki, enélkül az adrenalin szintem nem is lett volna kiemelkedő.
Már korábban is írtam, de a barlangos epizódok ritka foshatósra sikerültek.
Egyébként most egy olyan játékkal játszom, ahol van olyan küldetés aminek negyedszerre állok neki, ami nem is lenne kirívóan sok, csak éppen cseppet frusztráló, hogy a küldetést kb. fél óra alatt csinálom meg és epic, amikor az utolsó percben bukok el.
De hát a játékok már csak ilyenek.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1065) Mirakuru


Mirakuru
tag

Megjött a pro , első dolgom volt a days gone-t kipróbálni. Aláírom hogy néha , ritkán itt is megröccen de össze sem hasonlítható azzal amit sima gépen érezni. Ég és föld a különbség , normálisan tudok motorozni nem megyek bele mindenbe, letudom lőni normálisan az ellent (eddig is le tudtam csak sűrű any@zások közepette).
Véééégre élvezhetem a játékot és nem megy az idegeim rovására ez a kiváló alkotás. Lepörgött a sztori, állat volt, főleg a legvége ütött nagyot az O'Brian-es ending. Most megy egy kis horda takarítás és gyűjtögetés. Platináig meg se állok. :C

(#1066) PeAdam


PeAdam
tag

Fiúk, lányok!

Technikai fronton még mindig annyira gyatra a játék, mint amiket kezdetben olvastam róla?
Amint végeztem a Red Dead Redemption 2-vel, ez lenne a következő cím, aminek terveztem a megvételét, de a Horizon Zero Dawn is tervben van a jövőben. Ha a Days Gone mostanra sem javult sokat, lehet, hogy először a HZD-nek ugranék neki, viszont a zombiapokalipszis alapvetően jobban érdekel. Egy PS4 Slim konzolom van.

Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB

(#1067) -FLY-> válasza PeAdam (#1066) üzenetére


-FLY->
őstag

3,6 (nem jó, de nem is tragikus)

(#1068) Faresz29


Faresz29
aktív tag

Sziasztok!

A gumiégetős trophy nem akar összejönni!! Akinek sikerült, hogy csinálta?

(#1069) S e t h válasza Faresz29 (#1068) üzenetére


S e t h
nagyúr

Én átadtam az asszonynak, aki megcsinálta elsőre.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1070) Faresz29 válasza S e t h (#1069) üzenetére


Faresz29
aktív tag

Az én feleségem nem játszik, úgyhogy ez nem segítség sajnos...

(#1071) Ryder1 válasza Faresz29 (#1068) üzenetére


Ryder1
senior tag

Nekem ez a videó segített. Kb 2-3 próbálkozással lett meg.

(#1072) Faresz29 válasza Ryder1 (#1071) üzenetére


Faresz29
aktív tag

Igen! Én is néztem ezt a videót!

Csak azt nem tudom, hogy nyomjam közbe a O-t vagy nem? Mert ha folyamatosan nyomom, akkor csak kis kört faral, és úgy nem jó...

[ Szerkesztve ]

(#1073) Carlos Padre válasza Faresz29 (#1072) üzenetére


Carlos Padre
veterán

A féket el kell engedni amint megcsúszott a gumi. Engem is megszopatott a videó.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1074) Faresz29 válasza Carlos Padre (#1073) üzenetére


Faresz29
aktív tag

Köszönöm! Sikerült!
Tényleg nem szabad közben nyomni, csak a gázt, és a nitrót!

(#1075) ngaben94


ngaben94
csendes tag

Jól gondolom, hogy ebben nincs magyar felirat?

(#1076) hjtz4t3wrseg válasza ngaben94 (#1075) üzenetére


hjtz4t3wrseg
senior tag

Tedd be a gépbe és kiderül ! ;]

Szvsz nem magyar feliratos !

[ Szerkesztve ]

(#1077) VikMorroHun válasza S e t h (#1064) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Lehet, csak engem jobban érdekelt, hogy mi lesz Sarahval, sikerül-e Deaconnak megszöktetnie, illetve milyen haditervet dolgoz ki a táborból való szökésre. Csodálkoztam is elsőre, hogy mit akar a NERO helikopterrel, mikor nekik tilos ott repkedni, az alacsonyan szálló RPG-k miatt. :)
Mondjuk az nem világos, hogy mi szükség volt erre az egészre, mikor egyszerűen keríteni kellett volna egy közlegény egyenruhát+motoros sisakot Sarahnak (akár arról az őrről, akit elkábítottak), aztán feltűnés nélkül kimotorozni a táborból. Úgyis csak az nem lépett le onnan, aki nem akart (volt vagy 3 fejvadász küldetésem ilyen okból korábban).

Egyébként másodszorra alaposan körülnéztem a barlangban, igyekeztem megjegyezni a hasadékhoz vezető utat, ahol sikerült a horda nagy részét likvidálni. (Előtte az a rohanó, vagy nem tudom, mi lett a neve, képes volt úgy hátba támadni, hogy egy sziklafal előtt álltam. Az igen. :) ) Viszont szerencsére elég bugyuta az MI, ha nem állok velük egy szinten, akkor nem látnak. Ezt eljátszották egy útonálló tábornál is a motoros erősítéssel érkezők (fent voltam a félemeleti lépcsőn, ők meg a földön kerestek. Időnként hozzájuk vágtam egy molotovot, attól idegesek lettek, megállapították, hogy valahol ellenség van, de nem vettek észre. :) Na, ezt a trükköt a rohanó is megette. :)

Ja, sokadik nekifutásra sikerült a motoros fejvadász küldi is. Egy idő után rájöttem, hogy csinál egy nagy kanyart, úgyhogy inkább ott megvártam, és pár próbálkozás után szitává lőttem a motorját. Később észrevettem, hogy a boltosnál van jobb kézifegyver is, mint amivel próbálkoztam.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#1078) hajbel válasza VikMorroHun (#1077) üzenetére


hajbel
addikt

Persze. Parancsba van adva, hogy bizonyos személyek nem hagyhatják el a tábort, nyilván be se néznek a sisak alá.

"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia

(#1079) fityere válasza ngaben94 (#1075) üzenetére


fityere
senior tag

Nekem is német borítós, és magyar nyelvű.

Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.

(#1080) hjtz4t3wrseg


hjtz4t3wrseg
senior tag

challenge week
ezt hogyan lehet játszani ? vagy ez csak multiplayer és kell hozzá PlayStation®Plus ?

:R :R :R

(#1081) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Aim botot ti bekapcsoltátok? 😁 Nincs gondom a controleles célzásal, de itt nem érzek rá 😊

[ Szerkesztve ]

(#1082) melega


melega
őstag

Srácok, lányok én is elkezdtem a játékot látszik hogy teljesen önálló játék a LAst of Ushoz, meg egyik más játékhoz sem tudnám hasonlítani ahhoz a 146 hoz sem amit 2013 elejétől végigvittem.

A játék egyenlőre tetszik, könnyű fokozaton vágtam bele, de amilyen eszetlen nekimentem a zombiknak vigyáznom kell a lőszerekkel, még a Leon nyomában küldetésnél vagyok, de az első zombi fészket felszámoltam, ami gyorsutazási pontként szolgál a játékban.

A grafika kiváló látszik hogy a ps4-ből még a sz.rt is kipörgeti.

Imádom.

(#1083) Carlos Padre válasza melega (#1082) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Könnyű fokozaton nem lesz nagy élmény. Normálon is túl könnyű volt.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1084) melega válasza Carlos Padre (#1083) üzenetére


melega
őstag

Értem. A Fayr Cry 3 al is ez volt a bajom, bár azt magyar felirattal játszottam ki vagy 3-szor easy, medium, és nehéz fokozaton. Azóta lejtőre kapcsolt a széria.

Hardon van kihívás meg túlélő 1,2 fokozaton, az már kb Far Cry 3 veterán fokozaton gondolom én.

(#1085) melega válasza Carlos Padre (#1083) üzenetére


melega
őstag

Amúgy ajánlom neked a túlélő 1 ha bejön az utána következő ha az is bejön a túlélő 2 fokozatot.

Nehéz játéknak meg a Dark souls, Nioh, Sekiro játékokat.

(#1086) d3tox1c válasza fityere (#1079) üzenetére


d3tox1c
senior tag

En meg uk store-rol szedtem le.
Azert eleg gaz, hogy jatekokhoz nem lehet leszedni kulon nyelvet. Nem hiszem hogy olyan nehez lenne megoldani.
Mindegy, így legalabb gyakorlom az angol nyelvet, ha mar ugyis itt elek :/

(#1087) Carlos Padre válasza melega (#1085) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Megjelenéskor végigjátszottam, de megbántam, hogy normálon, mert csak a saját hülyeségemből haltam meg, nem volt komoly kihívás. Véleményem szerint a könnyű fokozat megfelel a story mode-nak :)

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1088) melega válasza Carlos Padre (#1087) üzenetére


melega
őstag

Köszi.

(#1089) melega


melega
őstag

Na suli mellett már nincs annyi időm játszani mint régen, viszont hobbinak megamaradt.

Tegnap volt egy kis időm játszottam vele 2,5 órát. Piást vittem egy déli táborba.

A másik szerintem egészséges 18 éves nem a Days Gone miatt lesz gyilkos, viszont számítógépszervizesek, pedagógusok, számítógépes szakamberek be vannak szarva hogy mindenki csak agresszív lesz tőle, és zavarja őket hogy ezért nem süllyedek el a Days Gone Hungary közösséggel a föld alá.

Sőt még olyat is ismerek aki a leírtak miatt akar ellene hangolni mindenkit, szerintem egészséges felnőtt szórakozásból játsza nem agresszióból sokan viszont nem így gondolják

Szerintem azok gamerek közösségéből repülnének.

Tapasztalatom még a játékkal hogy normal fokozaton sem nehéz, de északon nagyon nehezen ment a fertőzött települések felszámolása.

[ Szerkesztve ]

(#1090) GordonSamway


GordonSamway
aktív tag

Sziasztok
Lenne egy gondom.
A gyári magyar nyelvű lemezem megkarcolódott és nem igazán szereti a Ps4Pro-m.
Kérdésem, hogy most akciós a PS Store-ban, de a felsorolásban nem látok magyar nyelvet.
Tényleg nincsen benne? Vette itt meg vki is a játékot?
Köszönöm

[ Szerkesztve ]

"Hosszú és eredményes életet!"

(#1091) melega


melega
őstag

Srácok tegnap sokat előrehaladtam a sztoriban, az első 7 óránál járok 11 ből minden rejtett tábort és zombitelepet amit mutat a térkép felszámolok.

Tegnap északon a tó környékén próbáltam, de a harmadik fészket nem találtam, ráadásul visszafele vagy háromszor lehúztak a motoromról és mesterlövészeket meg csavargókat kellett agyonlőnöm majd frászt kaptam mire visszaértem délre, benzinem meg nem volt hozzá elég, két kannát is ki kellett ürítenem hogy legyen elég benzinem, ráadásul a motoromhoz is 2-szer össze kellett szednem ócskavasat.

Ja még annyi hogy az egyik rejtett tábort lopakodással sunyin öléssel kellet felszámolnom a sok csapda miatt, meg ha hangzavart csaptam támadott a zombihorda.

Még annyi hogy délen a Néró táborban az áramot nem tudom visszaállítani mert elektromos zárak miatt nem tudok bejutni a konténerbe. Elektromos zárral vannak lezárva az ajtók, azt hogyan lehet feltörni, hogy be tudjak jutni a konténerbe és visszaállítani az áramellátást?

Válaszotokat előre is köszönöm.

(#1092) BornToBePuli válasza GordonSamway (#1090) üzenetére


BornToBePuli
aktív tag

Magyar store-ból magyar felirat.

Read only felhasználó

(#1093) VikMorroHun válasza hajbel (#1078) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Tekintetbe véve, hogy a drogos újonc is simán kiszökött, akinek senki sem engedélyezte, hogy elhagyja a tábort, így van. A kapuőrök pocsék munkát végeznek. :)

@melega: Először célszerű levagdosnod az összes hangosbemondót, mert amnt áram alá helyezed a konténereket, elkezd üvölteni a propagandaanyag, és jönnek a korcsok. (Aranyos a játék, ezt utólag el is mondja.) Utána meg kell keresned a generátort, és töltened kell bele benzint. (Mindenhol van 1-2 kanna.) Aztán később bonyolódnak, előfordulhat, hogy a biztosítékot is ki kell cserélni, vagy meg kell javítani a generátort 1-2 ócskavassal.

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#1094) VikMorroHun válasza melega (#1091) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Az kimaradt, hogy a generátort be is kell kapcsolni, ha van már benne benzin (csak már nem tudom szerkeszteni az előzőt).

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#1095) melega


melega
őstag

Srácok a játék vége fele járok nagyon sokat játszottam, bánom hogy északon nem csináltam meg 2 egyszerű fertőzött zóna felszámolását, és 2 ellenséges tábor felszabadítását 2 melléküldetést, meg a generátorokat nem kapcsoltam vissza így nem lesz meg értük a trófea.

Most a játék délre vitt ahol a hadseregbe beléptem, és látom ott a fertőzött zónák veszélyesebbek mint északon, meg mint Vas Mike területén. Spoiler: fertőzött varjak által uralt területek meg annyi hogy 2-szer egy több ezer fős zombihordát kellett kiírtanom mindkettő 2*4 órába telt hatalmas robbanó üvegekkel és csapdákkal. Úgyhogy egyenlőre nem akarom újrajátszani a Days Gonet, pedig 3-4 végigjátszás legalább egy kimaxolás, de ezek a többezer fős zombi hordás kiírtásos küldetések elvették tőle a kedvem. A melléküldetéseket amiket tudok, a fertőzött teréletek felszabadítását, és a generátorok visszaállítását majd megcsinálom délen./spoiler

[ Szerkesztve ]

(#1096) VikMorroHun válasza melega (#1095) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

A több száz fős horda kiirtása nekem nem okozott gondot, miután (8-10 kudarc) rájöttem a trükkre. Bozótból figyelemelvonó csapda, amikor jó sokan vannak ott, napalm. Aztán kicsit hátrébb kell menni, mert pofátlanul kiszagolnak a bozótban is. :) Aztán ugyanezt ismételni. De a környéken van egy csomó robbanó hordó, oxigén palack, azok mellé kell közelség érzékelő csapda. Ha elkezdenek üldözni, fuss arra, és bumm! Aztán van egy menedékház a környéken, oda nem tudnak utánad menni. Naná, hogy én előbb mentem be, mint kellett volna.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#1097) chris0000 válasza melega (#1095) üzenetére


chris0000
őstag

lesz még mit csinálnod délen...az északi rész kb. a bemelegítés... ;)

(#1098) melega


melega
őstag

Srácok megcsináltam a nehéz küldetéaseket hagytam,de végigvittem a sztorit, az elején még unalmas volt, de a történet vezetése a legjobb a GTA 5-óta, és tudjátok mit örömkönnyeket hullajtottam.

Sokan panaszkodnak hogy a legtöbb mai játék veterán fokozaton sem kihívás, de ez túlélő fokozaton 1,2 őn igazi kihívás, és a sok soulsborne játékosnak akik a mai játékokat tölteléknek tartják ajánlom a Days Gonet a hangulata is nagyon jó, és a nehézséggel ha túlélő 1,2 re állítják sem lesz gond.

Imádom a kedvencem lett a Bloodborne és a Witcher 3 és Uncharted játékok után. Még a GTA 5 se volt ilyen komoly játék mint ez, nagyra becsülöm ezzel a fejlesztőket gratulálok nekik, a szinkronszínészek is remek munkát végeztek.

Csillagos 5-ös a maga kategóriájában.

Köszönöm Bend studió hogy hűek maradtok és remélem nem rontjátok el a játékokat mint ahogy más fejlesztők teszik.

[ Szerkesztve ]

(#1099) d3tox1c


d3tox1c
senior tag

Sziasztok.
Ha uk store-bol vettem meg a jatekot, akkor buktam a magyar feliratot, vagy le lehet valahogy szedni hozza?
El boldogulok az angollal, de azert jobb lenne magyarul.

(#1100) VikMorroHun válasza d3tox1c (#1099) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Szerintem, ha onnan vetted meg és nincs a választható nyelvek között, akkor nem is lesz (legalábbis hivatalosan).

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Days Gone (PS4)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.