Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kezdő karakternek nekem eléggé szenvedős + magicka alapúnál nálunk a flaskákat is meg kell osztani. De láttam youtubeon sok NG+ castert, rengeteg közülük overpowered de leírás vagy magyarázat nem nagyon van hozzájuk.
Neten találtam pár leírást, van sokféle build, de a legtöbb kimerül abban, hogy pontkiosztás és kész, semmi magyarázat.Viszont eszembe jutott valami, csak nem tudom tényleg működik-e úgy. Ha jól emlékszem, amikor több szintet is tudsz lépni, akkor nem csak az aktuális stat kap pontot, hanem több más is. Pl. ha INT-re teszek 5 pontot, akkor a környező vagy kapcsolódó statok is emelkednek.
Tehát nem érdemes 1 szintenként lépkedni felfelé, hanem érdemes megvárni 4-5 szintnyi soult és akkor van extra pont és erősebb lesz a karakter?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest