- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Aktív témák
-
vvega30
senior tag
Üdv
Úgy döntöttem bele vágok ebbe a projektbe is ha már meg van a gépen vagy fél éve.
2. rész annyira nem jött be kb felénél rage delete volt... de az nem a game hibája
Warival kezdek mert miért ne. Egy videóban láttam régebben, hogy még az elején kiesett valami baromi nagy axe a srácnak, ha jól emlékszem 32 str kellett hozzá. De most nem találom azt a videót, tudjátok esetleg, hogy kit kell szénné farmolnom érte? Vagy hagyjam a francba mert lesz jobb később? A statokat hogyan osszam el? Vigor, endu, vitality str, ugye ezek kellenek ha jól sejtem de kb milyen arányban?köszi előre is a válaszokat a noob kérdésekre.
Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- Keresek ROG Ally X-et.
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged