Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Aktív témák
-
válasz
neato3loco
üzenetére
All boss strategy: Dodge!

A jaték mélyebb része csak azt variálja a szerint hogy neked mi tetszik hogy mit csinálsz a dodge-ok között.
Ütésáló joy meg plexy lap a tv elés sztán kezdődhet a móka. Ide meg gyere nyugodtan. -
neato3loco
senior tag
Nézegettem mit kéne megvenni most, aztán erre az idegtépő játékra esett a választásom. Beleolvasok a fórumba és olyan szavakat látok azt se értem mi a f*sz van.

Én úgy gondoltam másról nem szól, csak dodge meg attack és ezek kombóját kell jól használni, de úgy látom kicsit bonyolultabb.
Ahogy az összefoglalóba is írják, hogy mit - hogy - mikor.. Hát komáim, elismerés!
Írok, ha megvan a játék és a tutorialnál már elakadok. 
-
ThySoul
senior tag
Meghalt Friede

Édes istenem, valami 4 estusom maradt uccsó fázisra, de ez annyira jó volt így. -
El Barto
tag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Köszi,az ikreket segítséggel ugyan de végül sikerült lenyomni,a tegnapi kifakadásom az óriásfarkasnak szólt.
Bármit csinálok nem megy.Elvisz a fejével,elsodor,rám ugrik,annyira egyenlőtlen a dolog hogy az hihetetlen,2000 hp-t egy boss sem szed le.Ma a Ringed City dcl-t csináltam,és például Demon Prince másodikra lefeküdt!Szóval fogalmam sincs,most vacsi közben megnézek pár videot hátha okosabb leszek! 
Semmi jelentősége,hagyhatnám a fenébe,de olyan vagyok mint De Niro a Heatben...vannak ügyek,amiket le kell zárni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lbandi777
aktív tag
válasz
ThySoul
üzenetére
Minden támadást ki tudsz gurulni,ha nem szépen akarod csinálni de könnyen akkor csak azt várd meg amikor ki akar végezni(amikor elvágja a torkod a kaszával) na ekkor hátrafele kell gurulni és mindíg van idő 1 backstab-ra,+ ha föláll akkor még 2 ütésre,nem szép de no damage-re le lehet hozni.
-
El Barto
tag
Champion Gravetender is berserkermódba váltott,pontosabban a farkasa!
Én ezt nem értem.NG+6,tegnap Cinder,Nameless másodjára kényelmesen el lettek földelve,az ikreknél meg most összesen elment 55 db ember.Hiába tudom hogy tűzre érzékeny,még megdobálni sem tudom,egyszerűen elsodor,weight ratio 22%,és nem bírom kiugrálni.
Próbálom kerülgetni az oszlopokat,láthatatlanság,minden ami eszembe jutott,max. a feléig tudom levinni de akkor már úgy játszok mint egy polip!
Állítottam még a kamera érzékenységén is,jojózik is a szemem rendesen,nade 2000 HP-t levisz egyszerre?Sajnos ez már nem a jól eső küzdelem,szimplán unfair... 
-
Scholes9
nagyúr
Az utolsó néhány hsz. után meg kell kérdeznem, h mennyivel nehezebb a DS3, mint a Bloodborne?
Utóbbit platináztam, előbbit most kezdtem nemrég 
-
El Barto
tag
Sziasztok!
Csak a DS3 fórum miatt regeltem be,az elmúlt pár napban végigolvastam az összes hozzászólást melóban!
Remek kis közösség,nem semmi emberek vannak itt,respect!
Ezúton is köszönök mindenkinek minden tippet,trükköt,tanácsot,linket,videot,örök hála!Én PS4 -en játszok,NG+6-on most lett meg Nameless King második tryra,elsőre bementem hozzá nagy pofával 2 estus 3 ashennel,nem kellett volna!
Nade a lényeg: Twin Princes.Srácok,40 ember ment el rájuk.Olyan szintem berserker módban van már P1-ben is Lorian,aztán Lothricot püfölve is kb. hatszor kellett őket földre vinni.Majdnem mindenki elsőre lett meg egyedül,Aldrich,Friede,Nameless másodszorra,de a hercegekbe beleőszültem.Cinder van hátra illetve a Ringed City DLC,aztán NG+7...Van pár felesleges cuccom,+3-as gyűrűk,fegyverek,stb,ha valakinek hiányzik valami írjon nyugodtan!

-
ThySoul
senior tag
Eljutottam friede-hez és így istenem, hogy lehet valami ennyire undorító? :'(
-
BOBAKILL
őstag
Az is jó ötlet.

Erről ez jutott eszembe: Kirk fan club
-
vvega30
senior tag
Jónapot kedves élőhalottak!
Xbox kontrolleren, hogyan kell rugni? Nem tudok rájönni...
Tudom google meg ilyenek de akkor sem megy...TY
-
ThySoul
senior tag
válasz
Šolaire
üzenetére
Hát nem laggol, az meg nekem elég

Először nagyon nehez volt (az uchis szamuráj valami fél óra volt, a Fa is sok try (és ez be is buggolt es nem estünk le csak miután megöltem)) de azóta belejöttem; Abyss másodjára, pontyff dancer 10en belül, Ocerios elsőre, Gundyr (ami a legnagyobb mumusom kb) és a dragonrider 3ból lett meg. -
ThySoul
senior tag
Sok sok kihagyás után újrakezdtem laptopon úgyhogy világéletemben konzolos voltam. És......valami istentelenül nehéz így, de legalább megvan au a kihivás ami már hiányzott a játékból a sokadik végigjátszás után.
-
Šolaire
veterán
válasz
johnyblaze
üzenetére
Szívesen

-
Šolaire
veterán
válasz
johnyblaze
üzenetére
Szia nem kell csendben maradnod. Ezért vagyok itt. Először is van topikja gyere át oda ha még van kérdésed.
[link]
Inni-be írtál át még valamit? Motion blur,Anti aliasing legyen kikapcsolva okozhatnak ilyen anomáliákat. Ha végképp nem megy YouTube-on nézz vidiket. Én ez alapján csináltam anno:
[link]
Vagy ha semmi se segít esetleg vga driver újra telepítése más ötletem nincs. -
johnyblaze
aktív tag
Sziasztok ismét
Igérem ezután csendbe maradok

Szóval Dark souls prep to die edition-ra szeretnék magyarítást varázsolni.
Dsfix bemásol a data mappába,dsfix ini megnyit enabletextureoverride 1-re át ír.Ez eddíg jó is elindítom a játékot és Magyar!! Viszont a játékot egy kis képkockába mutatja ,maga a képernyő 70%-a fekete.Mintha elcsúszott volna... Valakinek volt hasonló?

-
Šolaire
veterán
válasz
johnyblaze
üzenetére
Szívesen. Ezt nehéz megmondani. Minden Boss másra érzékeny. Később ha több fegyót tudsz fejleszteni érdemes mindegyikre más buffot tenni. Így mindig azt használod amelyikre az adott Boss érzékeny. Viszont tudsz ideiglenesen is sebzést tenni a fegyverre például villám=gold pine resin.
Spelleket nem tudom én full warrior vagyok no spell. -
Scholes9
nagyúr
Én nemrég kezdtem a játékot, Bloodborne fullra kivégezve. Egyelőre az jobban adta, de meglátjuk, h mennyire fog tetszeni a DS3, remélem “nem lesz ezzel gond”

-
johnyblaze
aktív tag
válasz
Šolaire
üzenetére
köszi szépen
és melyek a legjobb gem-ek amiket érdemes használni és általánosságba mindegyik ellenféltípushoz jó?
esetleg a lighting gem?másik jellegű dolog : balkézben talisman majd bonfire-nél benyomtam egy heal spellt,vagyis csak szerettem volna mivel hiába nyomtam meg az L1-et csak vakarta a fejét a karakter és nem történt semmi

pedíg figyeltem hogy meglegyen a stat a spellnél és a talisman-nál egyaránt. a spellt pedíg átlátszónak mutatta a bal alsó sarokba
kell ilyenkor valami egyéb hozzá? -
onkelz
aktív tag
Gaelt imàdtam pyrozni, de ezt a Midir gyereket, mégis hogy gondoltàk?

-
Šolaire
veterán
válasz
johnyblaze
üzenetére
Szia legjobb helyen jársz. Néha idő mire válaszolunk de figyeljük az erre tévedő undead kollégákat

-
Šolaire
veterán
válasz
johnyblaze
üzenetére
104 az a fizikai a másik meg az a sebzés amilyen irányba buffoltad a fegyót. Én ezért szeretem a Raw fejlesztést. Ott nem szedi két felé cserébe csak fizikai sebzés van. Ilyenek a Souls játékok elvesz de cserébe ad is meg fordítva. Kérdezz bátran

-
válasz
johnyblaze
üzenetére
Scale alatt szerintem skálázódásra gondolnak.
Van a fegyvered adatlapján alul pár jel meg betű a jelek jelentik az str dex stb, a mellette lévő betű pedig jelzi hogy mennyi bónuszt kap. A betűk sorrendje S A B C D E.
Például van egy kardod ami Str B, és Dex E.
Ez a fegyver több bónusz sebzést fog kapni akkor ha húzod a Strenghtedet, míg dex-re alig kap egy kis bónuszt. -
johnyblaze
aktív tag
sziasztok
nemtudom jó helyre írok-e.
kezdő vagyok dark souls 3 téren.
egykis segítségre lenne szükségem.
level 59-es knight vagyokeddíg egy raw claymore+6-os kardot használtam 298 physical-al
viszont elég lassú így átváltottam egy shortsword-ra amire fire gem-et raktam,így azért valamivel jobb,igaz kevesebbet sebez de sokkal gyorsabb.
milyen fegyvert ajánlanátok és mivel érdemes infuse-olni?stat
vigor 28
attunement 10
endurance 25
vitality 19
strenght 27
dex 16
int 9
faith 10
luck 7próbáltam informálódni angolúl videókból ,fórumokból de nem igazán értem ezt a Scale-elést stb
köszi aki megszán és segít egykét infóval
-
Šolaire
veterán
A játék fele lefordítva
[link] -
Šolaire
veterán
Tisztelt topiklakók. Személyeskedő hsz-eket légyszíves hanyagoljátok. Tiszeljük egymást. Mindenki a saját stílusa szerint játszon. Köszönöm

-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Mindegy ki hogy csinálja meg, aki szépen egyedül végigcsinálja a DS-t, esetleg még ki is maxolja az béna játékos nem lehet.
Most hogy pajzsolsz vagy nem az teljesen mindegy. Én vegyesben csináltam. Gael ellen nem pajzsoltam például, de Nameless ellen igen bár ott sem állandóan, a második fázisánál a gyengébb ütéseit védtem ki.
Indítottam pyro karit is, de nekem sokkal nehezebb volt. Abba is hagytam.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
üzenetére
Sztem nem az a lényeg hogy pajzsal vagy anélkül csinálja-e meg valaki. Az is okos módszer ha kitanulod mi a gyengéje a bossnak és felszerelkezel ellene. Pl. Namelesshez/Dragonslayer Armorhoz igen jó a dragsonslayer greatshield, persze gurulással kombinálva. Persze az menő ha valaki két ujjal, fejen állva csinálja meg.

BB-ban miért nem pajzsoltál??![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arpi6k
addikt
Köszi a válaszokat, én is a Dark Sword-al nyomom most. Azt gondoltam ennél van sokkal jobb opció, vagy valami best in slot. Ezek szerint nincs.
-
Zolabol
tag
Szia!
Én Dark Sword-öt használtam pajzshoz, elég gyors, és jó a sebzése is. Infusoltam, talán Sharp-al...
Lvl 105-ös karakternek nem kellene hogy gond legyen , bármelyik DLC is.
80 környékén csináltam, egyedül Midir fogott meg, de az az én bénaságom
Úgy hallottam, hogy 60 környékén kihívás, fene tudja... -
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Első végigjátszáson túl vagyok, most kezdtem bele a kiegészítőkbe szépen sorban. Bitang jó anyag, viszont nem kicsit nehéz. Knight karival megyek. Pontelosztás főleg str-re és vitá-ra van pakolva (lvl 105 vagyok). Milyen egykezes fegyvert ajánlanátok? Pajzsot szinte minden esetben használok.
-
Zolabol
tag
Sziaztok, újra elkezdtem a játékot, most egy warriort indítottam, kérdés: a kezdőbaltát mire érdemes leváltani?
Most végeztem a watchers-el, de még nem nagyon találtam jobbat. Ennek úgy érzem túl kicsi a range
köszi
-
BOBAKILL
őstag
Szép kiadása a trilógiának(pontosabban a zenéjének): DS3

-
HULK25
tag
sziasztok, ma megvettem a dark souls 2 scholar of the first sin-nt, azt szeretném kérdezni, hogy fogom tudni hozzá használni a magyarítást anélkül, hogy letiltana a szerver? Mármint nem fogja csalásként érzékelni. előre is köszönöm.

-
BOBAKILL
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Én is a 3 szárnyas pufikat farmoltam a ládával ng++on(ebben nem vagyok biztos). 100k soul egy menetből. Kétségtelenül hasznos ez a láda.
-
vorosmarti
senior tag
Megszokás kérdése, de én kevéssé használtam soul-farmolásra a ládát, inkább a PVP-s itemekhez jött jól. Ebben a részben elég gyorsan eszi az életerőt, nagyon oda kell figyelni rá. Mivel elég béna vagyok, sokat farmoltam menet közben, és a soul-ok tekintetében nem voltam annyira rászorulva.
Láttam olyat, aki a várban soul-farmolásra használta a szárnyas lovagokkal, kétségtelenül lehet vele termelni...
-
onkelz
aktív tag
Ha soul farmoláshoz nem a ládikát használják, akkor mit?
-
vorosmarti
senior tag
válasz
üzenetére
Én is azért választottam a farmolást, mert megőrültem mikor egyszerre 3-an betámadtak, és még jött 2 Silver Knight is

Igazából csak 1-2 tételt volt hosszú kifarmolni, de ez nem azt jelenti h nem tartott sokáig a "platinázás". Eleve 3 végigjátszást igényel, és ha elnézel vmit a megtervezett játéksorrendben akkor esetleg még többet. Úgyhogy sztem érthető ha sokan nem erőltetik, ad ez a játék anélkül is játékélményt...
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Engem annyira idegesít a pvp, hogy amikor valaki betámad a játékomba, akkor egyszerűen fogom magam, leülök egy helyben, és várom, hogy odajöjjön. Aztán vágjon le, anélkül, hogy a kisujjam megmozdítom. S akkor akárhogy is, de én nyerek. fegyvertelen embert levágni ugyanis nem nagy művészet.

Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bármit csinálok nem megy.Elvisz a fejével,elsodor,rám ugrik,annyira egyenlőtlen a dolog hogy az hihetetlen,2000 hp-t egy boss sem szed le.Ma a Ringed City dcl-t csináltam,és például Demon Prince másodikra lefeküdt!Szóval fogalmam sincs,most vacsi közben megnézek pár videot hátha okosabb leszek! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én ezt nem értem.NG+6,tegnap Cinder,Nameless másodjára kényelmesen el lettek földelve,az ikreknél meg most összesen elment 55 db ember.Hiába tudom hogy tűzre érzékeny,még megdobálni sem tudom,egyszerűen elsodor,weight ratio 22%,és nem bírom kiugrálni.
Állítottam még a kamera érzékenységén is,jojózik is a szemem rendesen,nade 2000 HP-t levisz egyszerre?Sajnos ez már nem a jól eső küzdelem,szimplán unfair... 

Ezúton is köszönök mindenkinek minden tippet,trükköt,tanácsot,linket,videot,örök hála!
Nade a lényeg: Twin Princes.Srácok,40 ember ment el rájuk.Olyan szintem berserker módban van már P1-ben is Lorian,aztán Lothricot püfölve is kb. hatszor kellett őket földre vinni.Majdnem mindenki elsőre lett meg egyedül,Aldrich,Friede,Nameless másodszorra,de a hercegekbe beleőszültem.Cinder van hátra illetve a Ringed City DLC,aztán NG+7...