- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2687 üzenetére
Akkor már nem okoznak komoly kihívást gondolom.
Nekem eleinte igen nehezek voltak, mumusok ha úgy tetszik. Aztán farmoltam őket ott, ahol fentebb írtam, nagyon sokszor. Megérte, mert ugyanaz a taktika működik (ahogy írták is itt) mindenféle Knight ellen. Gyakorlatilag annyit csinálok, hogy elmozgok előlük amíg meg nem támadnak erős támadással. Ilyenkor egy rövid ideig mozdulatlanok maradnak, kényelmesen mögéjük lehet kerülni és elhelyezni az ánuszukban azt ami éppen nálam van...
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest