Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
válasz
Norbika88
üzenetére
Igen ez nálam is működik mert már egyszer kellett resetelni mert az egyik kerék a 4-ből laposabb volt minta a többi
mert nekem az ABS jeladós van ami kiszűrte a forgásból hogy a 4kerék forgása eltér egymástól de szerintem nálad meg mindíg elő fog jönni ez a probléma mikor a rádiójelet nem fogja érzékelni
akor jelezni fog csak most ez kérdés hogy milyen időközönként lép majd fel amire én azt mondom hogy elég sűrűn kell majd resetelned.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Óvodások homokozója
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Macska topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Welock Smartlock u81
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert nekem az ABS jeladós van ami kiszűrte a forgásból hogy a 4kerék forgása eltér egymástól de szerintem nálad meg mindíg elő fog jönni ez a probléma mikor a rádiójelet nem fogja érzékelni
akor jelezni fog csak most ez kérdés hogy milyen időközönként lép majd fel amire én azt mondom hogy elég sűrűn kell majd resetelned.