- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destro748
csendes tag
válasz
ballazol #517 üzenetére
Hasonló a problémám, lásd feljebb. Nekem C1 van, alapból 3.00MT FW-vel. Ha a telekomos FAST 5670 modemről engedem rá közvetlenül a pc-re a netet akkor hibátlan gigabit fel gibagit le, ha berakom a kettő közé a routert, akkor tök hektikussá válik a dolog, mindegy melyik lan porton, ha olyan kedve van 350 megabit, ha jobb pillanata van akkor elkúszik 650-ig, vagy néha feljebb is, de a gigabitetet soha egyetlen alkalommal sem hozta.
A leg k**aszott frusztrálóbb az egészben pedig az, hogy ha két pc között használom mint hálózati eszközt, akkor meg gond nélkül gigabit sebesség felett mozgatja az adatokat. Azóta sikerült felerőszakolnom rá 3.02 től egészen 3.13-as a FW-t, sőt egy ízben rászenvedtem egy openWRT-t, és sehogy nem jó, szerintem hardveresen van vele valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest