- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destro748
csendes tag
válasz
ballazol #517 üzenetére
Hasonló a problémám, lásd feljebb. Nekem C1 van, alapból 3.00MT FW-vel. Ha a telekomos FAST 5670 modemről engedem rá közvetlenül a pc-re a netet akkor hibátlan gigabit fel gibagit le, ha berakom a kettő közé a routert, akkor tök hektikussá válik a dolog, mindegy melyik lan porton, ha olyan kedve van 350 megabit, ha jobb pillanata van akkor elkúszik 650-ig, vagy néha feljebb is, de a gigabitetet soha egyetlen alkalommal sem hozta.
A leg k**aszott frusztrálóbb az egészben pedig az, hogy ha két pc között használom mint hálózati eszközt, akkor meg gond nélkül gigabit sebesség felett mozgatja az adatokat. Azóta sikerült felerőszakolnom rá 3.02 től egészen 3.13-as a FW-t, sőt egy ízben rászenvedtem egy openWRT-t, és sehogy nem jó, szerintem hardveresen van vele valami. -
Destro748
csendes tag
Á értem, kösz igazából már próbáltam updatelni. Az online firmware updater azt mondja hogy az aktuális a legfrissebb, a webes interfaceben pedig ha megpróbálom manuálisan feltölteni akkor kb bármlyeik újabb FW verzióra hibát dob ki, és nem hajlandó felrakni. Ha jól tudom van valami recovery módja a cuccnak úgy esetleg még esélyes az upgrade?
-
Destro748
csendes tag
Valaki használ még ilyet? Van egy fura problémám vele. Ha a a telekomos modemet rákötöm és a routeren megy keresztül a net, akkor 450-460 megabitnél jobban egyszerűen képtelen kiszolgálni az eszközöket a lan portokon keresztül, pedig a sávszélesség gigabites, és ugye elvileg maga a router is specifikáció alapján gigabites lan portokkal rendelkezik. És nem a nettel van a gond, és nem is a kábelekkel mert különböző variációkban kipróbálva, ugyanazokkal a kábelekkel (cat5e és cat6), ha a modemet közvetlenül kikötöm a pc-re kihagyva a routert akkor gond nélkül megvan a 950+ megabit. Ami érdekes még hogy ha a router hálózati eszközként használva két helyi pc között viszont gond nélkül viszi 100+ megabájttal az adatot, ami ugye 950 fölötti megabit. Bárkinek esetleg ötlet hogy miért csak a modemtől bejövő illetve afelé menő forgalmat nem képes áttolni gigabittel, csak maximum a felével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged