Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz FoxiestFox #253 üzenetére
még nem kaptunk gameplayt, azon!
-
k-adi
nagyúr
na végre gameplay demo... hát ez nem volt rossz de mondja már meg valaki ez miben más egy legutolsó rész deux ex től pl? Azért ne csináljunk úgy mintha valami "teljesen" újat találtak volna ki de ettől még várós eléggé, már csak... mennyi is? 2 év?
-
k-adi
nagyúr
válasz VikMorroHun #516 üzenetére
igen ez jókérdés... nyilván kész volt már E3-ra is ez a demo, kétlem hogy 2 hónap alatt történt volna valami fontos még a demoval
valószínűleg marketing miatt, köv. e3-on másik demoval jönnek[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz cyberkind #526 üzenetére
Igen a tps nézet jó lenne.... én csak a ripperdokinál kapcsolódtam be, most néztem meg az elejét is YT n és magyarázza karaktergenerálásnál milyen részletes...de mit ér ha fps az egész.... persze van pár cutscene amikor látható a karakter kívülről is, de egy deus ex-es coverbased-t jobban el tudtam volna képzelni... abba is van fps nézet mikor sétál de a harc az tps (mondjuk abba nem igazán lehet Jensen-t testreszabni, kabátját, stb)
-
k-adi
nagyúr
válasz Fitzgerald #867 üzenetére
pedig esélyes
-
k-adi
nagyúr
válasz m0h0senator #926 üzenetére
gépigény ON
-
k-adi
nagyúr
válasz Gery9112 #1130 üzenetére
A srác erre ugyancsak nyilvánosan üzent, hogy kösz de nem kell helyette mi lenne ha Go-Kartot vennétek gyerekkórházaknak (ami természetesen a játék bármely kiadásának a sokszorosát éri).
aztaku.....
hát igen, az ilyeneket még ott a helyszínen fel kéne pofozni a bekiabálás miatt
-
-
k-adi
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #1261 üzenetére
Elvileg egyik elmélet szerint Ciri járt itt NCben (?) és erről mesél a W3 játék vége felé
-
-
k-adi
nagyúr
válasz DrTechnoid #1460 üzenetére
á dehogy.. már mióta a neten van a térdelős csajszi az esőben előzetes
-
k-adi
nagyúr
válasz VikMorroHun #1769 üzenetére
A fetch questeket lehet jól és rosszul is csinálni.
A lényeg, hogy ha szép a táj és közben szembejön még másik 3 quest, karakter, esemény, akkor a fetch quest máris más lesz.
Én rengeteget barangoltam ilyen fetch questek közben, mindig közbejött egy újabb quest, mindig találtam valami új barlangot, vagy érdekes karaktert stb.A fetch questekkel akkor van baj, ha nagyon sok van belőlük, illetve csúnya a táj és nem tudsz "elveszni benne"
-
k-adi
nagyúr
válasz Executioner #1842 üzenetére
csak 98ezer? áh, zsebpénz
-
k-adi
nagyúr
válasz - = Zk = - #1917 üzenetére
#Wicserjóvót ezisjólesz
-
k-adi
nagyúr
válasz RetroFighter #1975 üzenetére
én bízom benne de tényleg nagy a hype
-
k-adi
nagyúr
válasz RetroFighter #1982 üzenetére
Mivel ciri világok közt utazott és mikor visszatért, mesélte hogy volt egy olyan helyen ahol "minden üvegből volt" ezért sokan feltételezték hogy valami futurisztikus városban lehetett és innen jött a CP2077 tipp
-
k-adi
nagyúr
"Complete and playable"
Na ja, de ez nem jelenti azt hogy bug mentes.Kijön bugosan az a baj... elhalasztják félévvel az a baj....
Ha kritikus hibát találtak benne akkor érthető az 5 hónap (bár még akkor is sok)
Ha Complete and playable akkor elvileg nem lehet benne kritikus hiba.Itt az időzítés ami kínos, ugyanis a nextgen konzolok megjelenése gyanúsan összefügghet pl egy exkluzív MS xbox indulással, stb.
Az igazat megvallva a szeptemberi dátum ilyen szempontból rossz, de lesz abból december
Karácsonyra a fa alá új xbox és ez a game.. figyeld meg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 200db-os rugó készlet, 300db-os seeger gyűrű készlet, 900db-os alátét készletRepedésjavító hegesztőg
- Lenovo M900 tiny pc /i3-6100T, 120GB SSD, 8GB DDR4/
- Dell Model TS-U633 CD-RW DVD-RW Drive P/N P661D 0P661D
- Gyári XBOX360 250GB 100/100% HDD-k eladók!!!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB hűtés eladó Magyar garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest