Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz pandras83 #33534 üzenetére
Értem, amikor te engedsz meg olyanokat, hogy "Kezdi a CDPR is a Bethesda-féle majomkodást." az rendben van, ha rámutatok, hogy valótlanságot írsz le (mert egy fizetős külső addon egy nyiltan mod támogatott játéknál nem igazán a CDPR asztala), akkor az nyegle meg kioktató...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
proci985
MODERÁTOR
-
juliensorel
senior tag
válasz pandras83 #33676 üzenetére
DDU megoldotta!
De most ezek után nem tudom felrakjam e a legfrisseb drivert...
Köszi mindenkinek aki segített!Még annyit kérdéznék ha már itt vagyok és megy is a játék, hogy a dlc-be hogyan lehet belekezdeni, megjelenik majd egy küldetés valahol a mapon?
(point of no return mentéseim vannak 2 karaterrel meg teljes végigjátszások)[ Szerkesztve ]
-
Kylesa
aktív tag
válasz pandras83 #33816 üzenetére
Nálam első ízben RX580 és i5-9400f volt a "menü", amivel megkínáltam a játékot. Hát nem nagyon ízlett neki. Rendkívül furcsa - de hatásos - módszer volt a jobb futás reményében, hogy a megszokott 1920x1080 helyett levettem a felbontást 1600x900-ra. Ilyet utoljára a kétezres évek közepén kellett eszközölnöm. Trén nézett ki a játék, de így rendesen futott, és ez volt a lényeg.
Imádtam szinte minden percét. A gyenge hardverből eredeztethető hibákon kívül engem szerencsére elkerültek a kritikus bugok.it's a danger pretty here in Night City
-
nagyúr
válasz pandras83 #33858 üzenetére
Ez valóban menő, bár gondolom a játék elején érdemes aktiválni, mert most például belefutottam egy olyan hidden gembe, hogy meg kellene találnom egy szilánkot, ami nincs se a jelölt helyen, se a szilákjaim között. Fél órán át keresgéltem az inventoryban, egyesével beleolvastam a kb. 150 "archivált beszélgetés..." szilánkba, de nem találom azt a szilánkot, ami a Wiki szerint ott kellene legyen. És mivel a hidden gemek sorban jönnek, így most nem is megy tovább a dolog. Persze, ha az elején teszem fel, akkor ez nyilván elkerülhető.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In