Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cray Tyler
senior tag
Direkt kiraktam az egész játékot egy 120GB-os SSD-re, hadd lakjon ott egyedül, települt is gond nélkül. Most is van rajta 44GB free space. Jönne a patch, és a launcher szerint error van mert nincs elég hely. WTF Másnál is van ilyen? Nyomok egy uninstallt, más ötletem nincs.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz l.skywalker #11282 üzenetére
Hát sírnék ha így lenne. Nyomok egy verify-t, ha nem segít, akkor reinstall. De ez így attól még igen vicces. Úgy értem, sokféle premier környéki bakit meg bugot láttam már, de ez új.
-
Cray Tyler
senior tag
60+ óra játék után:
Ez egy kurva jó játék. LVL28 vagyok, a street cred 50, a ruhám epic/legendary, fő fegyverem egy előtölthető rare tech puska. Alapvetően puskára és tech-re gyúrtam, ez így eléggé hatékony (főleg a lövések). Ha pedig nincs hely és erős a buli, arra az esetrefalon át leadott ami hihetetlenül fun. Plusz mivel női karakterrel játszom, így a ruhám is olyasféle, mint amit a játék legelső 2013-as teaser-jében lehetett látni (a karakter kinézetét is onnan másoltam, amennyire lehetett). Autót nem vettem, avettem legendary mantis blade-eket, bőven jó nekem mindenhova.911-es A fő szálat eltoltam az "innen már nincs visszaút" pontig, tovább nem mentem. A mellékküldetések kb 2/3-a készen van, az 50-es street cred
, így most kényelmesen letolom a maradék mellékszálakat, utána jöhet a fő küldetés hátralévő része.unlockolt mindent Románcokból
A side questek is kurva jók, Witcher 3 szintet simán éreztem több esetben is. Különösen jónak tűnt aJudy lett a választás, illetve óvatlanul sikerült beszerezni Faszállító Jánost (esküszöm aszittem hogy csak megbízást akar adni a csaj, de hát ugye nem éppen...). Samurai reunion, a tehénfarm, és a wannabe polgármester questjei. A passión meglepődtem, ott éreztem először biztosan, hogy a Witcher 3 szinten mozgunk. A nomádos sztorik is jók, és bár még hátravan ott pár, de azok annyira nem tűntek hűhának. Nekem a questek a legnagyobbak közé emelték ezt a game-et. Mass Effect, Witcher 3, és a Cyberpunk 2077-tel teljes a lista.
Gondosan elolvastam mindent, minden shardot, emailt, mindent. A városban sok esetben gyalog közlekedek, nézelődök, csinálom a rendet (meg a street credet).
Meglátásaim:
Fegyverből talán jobb a kék, olcsóbb pimpelni.
Ruhából jobb a legendary, a sok bővítőhely miatt.
A tech ág erős, de érzésre egy lopakodó mantis-os ninja még durvább lehet. És tök más játékmenet is. Elsőre azért toltam a puskákat, mert így picit talán gyorsabb a game, és hát ugye elsőre annyi tartalmat akarsz felzabálni minél rövidebb idő alatt, amennyit csak enged az élményfaktor.
De a második végigjátszásom a lopakodó ninja lesz. A harmadik meg egy pisztolyhős nomád.Bugok:
Igen, bugos, de én nem találkoztam gamebreaker buggal (és a többiből sem volt sok). PC-n tolom (Intel+nVidia), csendes elégedettséggel. Nekem van az a becsípődésem, hogy játékra a PC való, de hát ez egy vélemény, tehát nem vita tárgya. Most ezzel szerencsém volt: ha PS4-em lenne, valószínűleg csalódtam volna. És ez azért lenne sajnálatos, mert egy valóban kurva jó játékról beszélünk. Nekem PC-vel magadatott, hogy szinte bugmentesen toltam bele ezt a 60 órát. -
Cray Tyler
senior tag
válasz RubbishBin #15300 üzenetére
Én pedig 98%-ot mondanék (legalábbis a PC-s 1.04-es verzióra), bár még nem értem a végére. Ma rátolok még 10 órányit, akkor már 70+ lesz benne, és kétlem, hogy most már változna a véleményem.
-
Cray Tyler
senior tag
Az nálam is előjött, hogy a főcímig, illetve a rákövetkező pár óráig annyira nem átütő (hanem szimplán csak jó) a tartalom. Ez alighanem magyarázat lehet néhány fikamatyi véleményére, akik telinyomják QQ-val a redditet, hogy micsoda egy szarhalom a játék. Szintén csak legyintettem azokra a "tesztekre" amik ilyen 20 órás végigjátszás alapján íródtak. Ennyi idő alatt a játék negyedét sem látta a "tesztelő", így nyilván hiteles lehet számomra, lol (szakma: nyilván ki kell jönni a tesztekkel minél előbb, mert annál több lesz rá a kattintás, én is médiageci vagyok, ismerem az ipart, nincs is ezzel baj, csak haddne kelljen hitelt is adnom az ilyen tartalomnak).
Így amíg más ezerméteres wall-of-texben rinyálja ki magából a frusztrációt, én inkább további kiváló órákat töltök el a játékkal. -
Cray Tyler
senior tag
És akkor megtudtam, hogy van egy verda a játékban, amihez a hangot egy
vették fel. ALexus LFA-ról így ment a gyűjtőbe. Új kedvenc van911-es -
Cray Tyler
senior tag
válasz Jinxb1rd #15871 üzenetére
Azért a gyorshack, ha rendesen ki van gyúrva, akkor elég fun. Állsz az épület előtt, amíg bent mindenki meghal. Aztán besétálsz. Valahogy így.
-
Cray Tyler
senior tag
Oké, a 2013-as trailerben látott hölgy megvan. Már csak Ciri van hátra.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz nincsnév007 #16078 üzenetére
Viszonylag el van rejtve, meg nem is feltűnő elsőre:
Az egyik cyberpsycho quest, amikor a ruhaüzletbe jön be a tag tombolni. A boltvezető ráhívja a MaxTac-ot, és az egyik MaxTac-os csajnak egyedi mantis blade-je van (Higurashi), amit 11-es tech ability-vel lehet kiszúrni, és azzal kapcsolatban szóba elegyedni vele. A hölgy neve Melissa. Itt nem történik semmi, beszélgettek, megpróbál beinvitálni a MaxTac-hoz, de persze nem csatlakozol. Elsétálsz, és a boltvezető kis idő múlva üzen, hogy az a MaxTac-os csaj akivel beszélgettél, az is cyberpsycho lett, és kivégzett 14 embert. Ez pont annyi, amennyi hulla van a 2013-as teaserben a hölgy körül, plusz a teaserben MaxTac-es ember tartja a fejéhez a stukkert, aki pont úgy néz ki, mint a tag, aki áll a csaj mellett amikor beszélsz vele.
Mindez persze nem jelenti azt 100%-ig, hogy ő az, de figyelembe véve a készítők által elhelyezett apróságok és utalások természetét (amiket eddig láttam), én rá merem mondani, hogy egyezik a két karakter. Az ezzel kapcsolatos YT videók nagy száma is arra utal, hogy a playerek között is konszenzus van erről. -
Cray Tyler
senior tag
Végigtoltam, 112 óra ment bele az első végigjátszásba. Fenntartom, hogy ez egy nagyon jó játék. Ami ímhol bugos. De ettől még ott a stabil helye a legjobbak között. Minden egyes forintot megért. Az ending
ekhez nem nagyon tudok semmit hozzáfűzni. Végigpróbálgattam az összes kombinációt. Nekem epic volt mindegyik. Most jön a nomád pisztolyhős. Aztán a corpo hacker. Végül pedig a street kid ninja.
-
Cray Tyler
senior tag
Nem teszem spoilerbe, mert szerintem nem az, de ha magad akarod felfedezni a buildeket, akkor ne olvasd el.
A különböző buildekről: 133 óránál járok, próbálgattam elég sok stílust, és messze a full hacker build a legdurvábban OP. Az öl a leggyorsabban és a legkevesebb fáradsággal. Másképpen szólva, az a legunalmasabb. Csináltam egy videót, ahol LVL20 intelligence és majdnem fullra gyúrt quickhack perkekkel gyakorlatilag az előszobában állva kiírtok egy épületet. Ez épp normal, de itt még csak a contagion és a ping hackem legendary. Amikor megvan a rövidzárlat és a túlhevülés (legendary-ban), onnan a very hard is közel hasonló.
Bemész és megállsz az ajtóban vagy elmész a budira (vagy ha látszik kívülről is egy enemy legalább, akkor megállsz az épület előtt), hack, ping, contagion, a maradékkal meg lehet mókázni: suicide, pscyho, ami tetszik.
Nekem ez a tökéletes build, mert így very hardon is tudok figyelni a sztorira meg a többi tartalomra. És az ölés is jó móka ezzel.
Ja, és abszolút lopakodó is, gyakorlatilag soha senki sem vesz észre.[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Cray Tyler #16951 üzenetére
Még annyit ehhez, hogy ha nincs meg a LVL20 quickhack skill (bal lent), illetve a Master RAM liberator (az a quickhack meta-perk, legalul), akkor a bossfightok tudnak kínosak lenni, mert
elfogy a RAM, és meghalsz (illetve futsz az életedért). Ha viszont a RAM is kellő sebességgel jön vissza, akkor azok is is egyszerűbbek. Adam Smasher pl egy headshottal egyszerűbb persze, itt nyer a gunslinger build, de nekem sem tartott tovább 1-2 percnél. További hasznos infó, ha ilyen "csak egyvalamihez értek, de ahhoz nagyon" embert épít valaki:
a videón azért nem maxos még a szükséges quickhack skill (ami kell a megaimba meta-perkhez), mert valamikor LVL 30 körül döntöttem el, hogy felhagyok a tech-puskás karrieremmel, és überhekker leszek (addig nem is különösebben hackeltem, quickhackjeim se nagyon voltak). Így onnantól már hiába toltam only-hackben a game-et, alig lett meg lvl50-re a 20-as quickhack (és akkor már túl sok pontot sem tudsz ugye rárakni, csak tabula rasával).
Tehát konkrétan a hasznos infó: ha csak egyvalamiben jó karit építesz, akkor konzekvensen már egyes szinttől arra és csak arra érdemes gyúrni, úgy lesz igazán OP. Ez a mostani nehézségen nem feltétlenül létszükséglet, de ha állítanak (nehezítenek) a difficulty-n, vagy jön jó nehéz DLC, akkor fontos lehet. -
Cray Tyler
senior tag
válasz cyberkind #16976 üzenetére
Ez van amikor üzleti döntés nyomán jelenik meg valami, és nem akkor, amikor az alkotók szerint készen van.
Nem kellett volna pl. induláskor 4. generációs konzol port. Ez nyilván üzletileg elfogadhatatlan, mert az is pénz, még ha szar is lesz. A 4th gen konzol portok sziszifuszi debuggolása helyett lehetett volna a kapacitásokat a tartalomra fordítani.
De hát az üzlet az üzlet. A CDPR volt az egyik olyan cég, aki még nyomta a "when its done" szöveget, és állami támogatással a háta mögött ezt meg is tehette. Én örültem ennek, bíztam benne, hogy az a pénz és a hozzáállás lehetővé teszi egy kész game kiadását. Hogy ne kelljen rohanni. Ez pár éve volt. Most meg azt olvasom mindenhol, hogy befektetők így meg úgy. Nem értem feltétlen, hogy hirtelen honnan lettek ekkora befolyással a befektetők a cégre (utána kéne olvasnom).
Én 30 éve vagyok gamer, láttam sok nagy stúdiót szétrohadni (nem csak az EA által), és ezen esetek jelentős százalékában akkor kezdődtek a bajok, amikor ambíciózus fejlesztésbe fognak egy önerőből elért komoly siker UTÁN, és ehhez tőkét vonnak be.
Nekem a CDPR is ennyivót, beállt a sorba. A CP2077 zseniális, többszáz órát fogok vele játszani, de a következő címüket már fenntartásokkal fogom kezelni. Maradt a Paradox meg a Firaxis, akikben még bízok.
-
Cray Tyler
senior tag
Random epic pillanatok: amikor megtalálod
(lvl20 INT-es überhekker vagyok) ésMr. Bartmoss hulláját... és nem is lőném le a poént.ki tudod bugázni a cyberdeck-jét... szerk: oké, ez csak akkor ilyen érdekes, ha olvasod is a sok shardon a történéseket, hogy ki ez meg mit csinált
[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
Possible gamebreaker bug, talán az első: egy új játékot kezdtem (nomád pisztolyhős), és a főcím után nem tudok visszamenni Vic klinikájára, mert a rácsot nem tudom kinyitni (nem adja be a game az F betű használatának lehetőségét). Utánaolvasva másnál is előjött ez, de egy verify/repair helyrehozta. De nem nálam.
Akik már letolták a játékot, tőlük kérdezem:jól emlékszem, hogy a "Fizesd ki a tartozásod" questen kívül, amikor vissza kellene menni Vic-hez a sztori okán, akkor az mindig cutscene keretében történik? Tehát elvileg így is be tudom fejezni a játékot, HA jól emlékszem. Mert ha nem, akkor inkább még most kezdem el újra. Alternatív lehetőség lenne valami wallhack-es trainer, amivel be tudok ott menni. -
Cray Tyler
senior tag
válasz WATERDACA #17650 üzenetére
170 óra játék után én még nem találtam időkorlátos questet (de még nem toltam egyetlen autóversenyes vagy bunyós küldit sem, azokról nem tudok nyilatkozni). Olyan van, az is csak egy (
), hogy megkapod a küldit egy adott területen (arra mész, és beadja), de ha nem csinálod meg, csak elsétálsz tovább a dolgodra (mondván, majd megcsinálom később), akkor kiírja, hogy küldetés nem sikerült. Utána nem is adja be többet. De ilyet is csak egyet találtam eddig.6th street party, "Éljen a(z) régi/új főnök", vagy valami hasonló a quest címe, aminek a vége a legendary/iconic smart rifle -
Cray Tyler
senior tag
válasz velizare #17830 üzenetére
Illetve számítunk valami büdös nagy tényfeltáró cikkre mondjuk a Kotaku vagy nemtom honnan. Pár év múlva pedig kiugrott developerek visszaemlékezéseire. Volt ilyenre példa korábban is. Mindegyik ugyanarról fog szólni: a vezetőség inkompetens döntéseiről. Mert nem a developer kúrja el a projektet. A developer teszi, ami a dolga: fejleszt. Meg a vezető is: kielégíti a részvényesek meg a befektetők igényeit, továbbegyenlő minél gyorsabban piacra dobja a terméket.
Egy ilyen címnél ezt megteheti bugosan is, akkor is megveszik ha húgyban forralt szart tesznek a dobozba, ha Cyberpunk 2077 van ráírva. Mert a marketinges is tette a dolgát.
(disclaimer: marketinges vagyok egy multinál) -
Cray Tyler
senior tag
Twitteres photo contesten indul valaki? (rajtam kívül)
-
Cray Tyler
senior tag
Azért a secret ending very hardon netrunnerrel elég pempősen indul.
Továbbra is atomdurva a netrunner build. Pl. kár, hogy nincs több mecha a játékban. Ha jött egy szembe,Nagy nyitott térben 4 enemy, akiknek oneshot vagy... De ha azon átjutottam, onnan már ízipízi, még úgy is, hogy nem különösebben van értelme inhalálni. csak rátoltam a cyberpsycho-t, és ittam egy kávét az árnyékban, amíg a begőzölt mecha lemészárolta a kedves ellenségeimet. -
Cray Tyler
senior tag
Visszatértem picit játszani, és döbbenten tapasztaltam, hogy 1.3 óta a megaimba corpo netrunneremet rommá nerfelték. Legendary ping nerf nagyon fáj, contagion is. Azelőtt egész épületeket irtottam ki a járdán ülve, anélkül hogy be kellett volna tennem a lábam vagy hogy felfogták volna mivan (very hard difficulty ofc). Imba maradt a build, de most már pl. kamerázgatni kell hozzá. Az optical camo tudna segíteni, ha működne, de gyakran simán homlokon lőnek bekapcsolt camoval is. A "fejlesztett" AI is nagyon "jó", már egy ping miatt is rám izgulnak... Nem panasz, mert nem lett szarabb a játék, csak picit kevésbé lett haladós a kipimpelt netrunner (és igen, az is tény, hogy kurva op volt pár kattintással egész háztömböket kiirtani).
szerk: úgy látom az is "javítva" lett, hogy korábban egyetlen system reset padlóra küldte a legdurvább cyberpsycho-t is
-
Cray Tyler
senior tag
Jól látom hogy a legendary Ping note-jában még mindig ott van hogy
? Mert amúgy meg nem. Ezt ugye kivették egypont fingomsincs melyik patchben (ok, tényleg atom OP volt), most tökre megörültem hogy visszakerült (pure netrunner buildet használtam), legyártom, de ugyanúgy nem megyenát bírsz vele hekkelni a falon
Canto viszont odabax, csak nem világos hogy tech vagy reflex legyen a maxos int mellé. Az a mantis blade elég jó, egy pengével szeletelő netrunner mókásnak tűnik.maxtac -
Cray Tyler
senior tag
válasz JoeCockBill #32524 üzenetére
Így. Pont így.
-
Cray Tyler
senior tag
Azért ez a monowire netrunner build elég baszó. Jó vele a fight mint élmény, és bármit bedarálok vele. Bár én bírtam az ős netrunner buildet is (amikor még átpingeltem a falon, mert konkrétan az épület előtt ülve ki lehetett irtani kompletten a benti populációt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In