Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Én profi vagyok. de nem javítok. Á, nem.
Nincs nagy gyakorlatom, maximum pici, de szerintem a lényeget koanla leírta.Koanla, van viszont egy elírásod.
"...ha kevésbé fényszennyezett helyről észlelsz, az eléggé le tudja csökkenteni a látható objektumok számát."
Épp ellenkezőleg, de a következő mondatban meg már jól írod. Neked egyértelmű, de másnak félrevezető lehet.Tehát a fényszennyezés ront a láthatóságon, ebből kifolyólag viszont alacsony fényszennyezés mellett egy kisebb fényerejű távcsőből is ki lehet hozni a maximumot jó időben, megfelelő kiegészítőkkel.
Érdemes a mechanikát túlméretezni hosszútávon. Nehéz nagyot venni. Legfőképp a pénztárca és a bevethetőség, hordozhatóság szab határt.
A nyugodt szívvel ajánlható mechanika EQ5-nél (épp ma hirdettek meg egyet, de bütykölésre szorul) kezdődik, de inkább HEQ5-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest