- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Intruder2k5 #1997 üzenetére
Hát igen nem ártana egy gyors stabil szerver, kukázni kéne azt a régi opteront azt beújítani Xeonra.
-
albert8
veterán
Ilyenkor amikor ennyire rossz a helyzet irjátok ki, hogy srácok bocs de valami most elb@szódott és épp azon vagyunk, hogy jó legyen vagy valamit, mert igy nem tudjuk, hogy mi a helyzet...vagy esetleg egy mail értesitőt.
-
válasz
Intruder2k5 #1997 üzenetére
Épp akartam írni
-
Hmmm... 279 aktív taggal már egész jól megy! Ez ám a fejlődés!
Most már tényleg kellene a freeweb-en regisztrálni egy ph.freeweb,hu oldalt, az valószínűleg stabilabb, és gyorsabb lenne!
-
HuMarc
veterán
válasz
legiaap #1995 üzenetére
Már van Facebook-os közlemény
Az oldalra felesleges írni róla, úgyse látnánk az 503-mak miatt
Egyébként egyetértek, az oldal vagy tetűlassú és rosszul tölt be, vagy egyáltalán nem jön be.
Most képeket próbáltam feltölteni (ehhez a kommenthez) és megint Nincsenek fogadott adatok....És ennek a kommentnek az elküldése is 503-ba fulladt...
-
legiaap
félisten
Vagy 503-as hiba, vagy nagyon lassú.
Zsír.
Nem kéne csinálni valamit gyerekek?
Vagy hétvégén nem dolgozik senki sem? -
monosz
őstag
válasz
ricshard444 #1993 üzenetére
+Jó az P2-nekj is.
-
Valóban nececs a helyzet, dél óta mióta próbálok feljönni egyszerűen lehetetlen,mintha P4-s gépen futna az egész lapcsalád + végre itt a 7vége,jönnének fel nézelődni az esetleges vevők és nem tudnak rámírni
-
juliabrilke
veterán
Erre a quados szerverre kaptok kedvezményt, csak legalább a privát üzeneteimet tudjam már 1x elolvasni.
-
monosz
őstag
Ez már tényleg siralmas! Egy china support hamarabb bejön,mint a PH.
Valami nagyon nem f@sza!!!! -
emre33
addikt
válasz
kiskaktusz #1989 üzenetére
Hiába vennének új szervert, ha nem tudják rendesen felkonfigurálni!
Másik pedig az oldal kódja: nagy szerver igénye, legalábbis ami Apache oldaláról látszik a publikus kódok alapján.
-
kiskaktusz
addikt
Frankón nevetséges már, hogy nem csináltok semmit. Elképesztő, hogy egy egyébként IT cuccokkal foglalkozó portál hónapok óta egy rakás szar. A webszerverrel van a gond, mégis fórummotor bugokra hivatkoztok hetek óta (leginkább Parci). Ha a felhasználók véleményét leszarjátok, majd a visszamondott reklámok miatt fog fájni a fejetek.
Elhiszem, hogy kurva fontos az új hardverapró, amiért van majd fizetnek is az üzletszerűen ténykedő userek, de így előbb hagyják itt az oldalt és térnek át valami konkurens oldalra, amit legalább el tudnak érni.
Ha meg az ITcafé-ra úgy is főszerkesztőt kerestek versenyképes fizetésért cserébe, halasszátok el pár hónappal és vegyetek egy új webszervert, vagy 1-1 új alkatrészt. Nem?
-
-
Vasinger!
nagyúr
Az az érdekes még, hogy ugye be akarják vezetni majd a fizetős cuccokat, amit azért eléggé érdekes lenne így, hogy napokig lehal az oldal. Nem tudom ki fizetne úgy hogy hirdethessen, hogy ne tudják a vásárlók elérni az oldalt órákon át egyáltalán vagy csak nagyon lassan.
-
Dicker
őstag
Valami gáz van, mert az még beleférne, hogy lassú, de gyakorlatilag néha elérhetetlen. Hiába frissít az ember, hibát ír ki, vagy 503, vagy valami mást.
-
snooze
veterán
ennyire nem volt rossz a ph mint ma..használhatatlan..
-
kovy79
őstag
válasz
molvany #1978 üzenetére
Nekem tegnap, szinte egész késő délután/este használhatatlan volt az egész lapcsalád (most is...).
Én is arra gondoltam, hogy ha valami tervezett dolog volt, akkor miért pont a péntek estét/délutánt kellett választani.(#1974) Intruder2k5, ez lassan tényleg nagyon gáz. Már hónapokról, nem hetekről van szó...
-
ESP
őstag
Letépi a fuxot a nyakamból ez az eszeveszett sebesség
-
Vasinger!
nagyúr
Ma reggel 4000 taggal is iszonyat lassú az oldal.
Itt valami más baj lehet, de azt is el tudom képzelni, hogy pont dolgoznak az oldalon....
-
Vasinger!
nagyúr
Ma reggel 4000 taggal is iszonyat lassú az oldal.
Itt valami más baj lehet, de azt is el tudom képzelni, hogy pont dolgoznak az oldalon....
-
molvany
aktív tag
Ismét, lassan egy órája ( amit én tudok, de lehet több is ) gyakorlatilag mozdulatlan. Talán ez elmegy most ( ha
)
Nem gondolnám, hogy pont hétvégére kellett volna tenni a " javítást ". Mert ennek csak az lehet a jele hogy
valamit próbálgatnának.
Na de ez van, ha valami ingyenes. Elfogadod , vagy nem. -
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1974 üzenetére
hát igen, vmit tenni kellene. értem én hogy fontosak a reklámbevételek, de némi ajax-ot be lehetne vetni, könnyítené a szerver dolgát ahelyett, hogy 6000-n egyszerre nyomkodják a frissítés gombot újra és újra, hogy lássák jött-e új hsz egy-egy topikba.
-
-
HuMarc
veterán
válasz
Intruder2k5 #1974 üzenetére
2 és gél óra?
Lehet, hogy annyi volt, gép előtt nincs időérzékem... Ja és az az érdekes, hogy mikor elment, akkor csak 4 700-an volt bejelentkezve, tehát nem is volt csúcsidő... Egyébként amikor részlegesen elérhető volt az oldal (a főoldal és a fórum bejött) akkor is 20-30 sec-es töltések voltak...
-
-
HuMarc
veterán
15 percig semmi, majd 10 percig részlegesen elérhető, majd még 20 perc semmi
-
juliabrilke
veterán
Lassan kedvezményesen kap a PH egy szervert, csak legyen már végre folyamatos az elérés.
-
Hát ez most ritka szar!
-
Valamikor kora délután, 1-2 óra magasságában is volt 1-2 perc kiesés...
-
molvany
aktív tag
Ma este 20:02 és 21:29 - között 3 Privát üzenetem volt, amiröl emilben nem kaptam értesítést
( annak ellenére hogy be van jelölve ).
Néhány napja is volt sajnos már hasonló eset.
Mi lehet ennek az oka ? -
snooze
veterán
sajna a délutáni és az esti órákban szinte használhatatlanul belassul..reggel és délelött jo..kár érte..
-
föccer
nagyúr
Nap közben nekem nem nagyon szokott gondom lenni, vagy ha akadozik, akkor az a céges elérés miatt van, mert az összes többi oldal is @ lassúsággal jön.
Egyébként most is elég jó 1-1 alkalommal kapok hibát, de ha nincs hiba, akkor gyorsan jön az oldal.
win7 home, friss chrome.
üdv, föccer
-
-
Még mindig dolgoznak rajta. Közben nem kell naponta beirkálni. Ha kész lesz, jelezve lesz és ti is érzékelni fogjátok.
-
Magnat
veterán
Megint jönnek az 503-as szerver hibák, pedig mostanában egész jó volt...
-
molvany
aktív tag
Ma reggel pereg rendesen
De ez valószínü annak is betudható, hogy sokan még alszanak -
molvany
aktív tag
válasz
Physicist03 #1948 üzenetére
Sajnos már napok óta " betegeskedik " jobban mint kellene
De ez a ma esti 9,5 perces mérés kicsit sokkkkknak tünt -
Physicist03
senior tag
Nálam az elmúlt 2 napban egész korrektűl ment az oldal. Ma viszont fúúúúú
-
-
HuMarc
veterán
válasz
Intruder2k5 #1943 üzenetére
Ja ezzel azt akartam mondani, hogy elképzelhető, hogy több ideig nem volt elérhető, de én csak az utolsó 20-30 mp-t érzékeltem
És azt is, hogy nem egyedi probléma volt.
-
-
molvany
aktív tag
Bocs, de ez most kivételesen durva volt. Simán 9,5 percig nem tudtam belépni
-
Jééé...! Véletlenül bejött az oldal!
-
molvany
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1938 üzenetére
A pénz nagy úr
-
-
molvany
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1936 üzenetére
Igen, sajnos még az is adott.
Majd csak oda jutnak az illetékesek, hogy javítsák és jobb legyen. -
-
molvany
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1934 üzenetére
Elképzelhetö hogy egyedi a dolog. + mint említettem, kimaradnak csak értesítések.
-
-
molvany
aktív tag
Két napja azt veszem észre, hogy nem kapok emil értesítés minden Privát üzenetröl. Ez egyedi, vagy más is észlelte ?
-
molvany
aktív tag
Sajnos változó még mindig. Nem lehet még fellélegezni
-
-
föccer
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1926 üzenetére
Lehet, hogy attól a műsortól annyira leépültél mentálisan, hogy ilyen mellékhatások léptek fel
üdv, föccer
-
Physicist03
senior tag
Sajnos nálam sem jó. Most épp jónak tűnik, de az előbb folyamat 503-as hibákat dobált, aztán le is állt kb. 5 percre...
Szerk.: Most is kb 15 mp-et vártam, hogy bevegye a hozzászólást
-
-
föccer
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1924 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, max 1-2 sec várakozás.
üdv, föccer
-
Na meg is érkezett a dömping... 15-20mp gondolkodási időkkel, néha 503-mas hibákkal, illetőleg 5 perces kimaradásokkal! Ez sajnos mégsem jött össze... Van B terv is?
-
Most már jónak tűnik. A webszerver hülyéskedik néha, szoftveres probléma van.
-
-
kromatika
veterán
már megint katasztrófális a ph sebessége.mi már megint a gont.ez így nagyon gáz.
-
-
Vitocska
tag
gyerekek most már jo lenne baszni valamit ezzel az oldallal mert ez már télleg...................
-
molvany
aktív tag
válasz
Physicist03 #1911 üzenetére
Hasonló " hosszú másodperces " várakozólistás jelenség nálam is elöfordul
-
válasz
Physicist03 #1911 üzenetére
Nyilván nem csak nálad! Ez is a hiba része... Bárhol be tud állni az oldal!
-
monosz
őstag
Sajnos egy "kínai" weboldal hamarabb betölt ,mint a PH!
Valami előre lépés a közeljövőben? Borzaztó kellemetlen tíz-húsz másodpercig várni,hogy lesz-e valami?Vagy nyissak ujjat,de az is annyi idő!
Hajrá srácok! -
Physicist03
senior tag
válasz
molvany #1910 üzenetére
Én most járok itt először, de nekem olyan probléma is szokott jelentkezni, hogy belépésnél/hozzászólásnál kiirja, hogy rögtön továbbitunk, de nem továbbit hanem megáll úgy jó néhány mp-ig (néha akár fél percig is) és csak aztán továbbit. Ez másnál is jelentkezik néha vagy csak nálam van gond?
-
molvany
aktív tag
válasz
Physicist03 #1909 üzenetére
A hétvége már elfogadhatóan " gyors volt ". Ma viszont levettek néhány lapáttal
-
Physicist03
senior tag
Ma tényleg nagyon rosszul üzemelt az oldal
-
-
molvany
aktív tag
Nem tudom, más észlelte - e, de ma délután már többször is beállt az oldal, se le - se fel. Sehova.
Egyszerüen nem tudtam negnyitni az oldalt. Nem volt kapcsolat.
Már azt hitem, javult a gyorsaság, de ez most úgy néz ki, megcáfolja. -
molvany
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1905 üzenetére
Tehát akkor még mindig nem ott tartunk ahol kellene
-
-
molvany
aktív tag
Enyhe változás ( pozitív értelemben ) észlelhetö
-
válasz
molvany #1902 üzenetére
Folyamatosan dolgoztak (és dolgoznak is) rajta, hogy jó legyen a sebesség, ne lassuljon le az oldal. Ma késő délután/este kiderül, hogy sikerült az optimalizálás.
15:36 - 6062 online tag - jó a sebesség
20:43 - 6987 online tag - az elmúlt napokhoz képest javult a helyzet, tűrhető a sebesség, de majd javítanak még rajta -
molvany
aktív tag
válasz
Montesantos #1901 üzenetére
Napokk óta írogatunk néhányan, de senki nem ad akármilyen választ, mi várható, mik a lehetöségek
a javulásra ( ha vannak ilyen opciók ). -
Montesantos
senior tag
Napközben nincs gondom a betöltéssel viszont este hét környékétől nagyon lelassul a PH.... kitart este 9-10 óra magasságáig. Jó lenne valami megoldás
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bluetooth hangszórók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged