- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
2200 - 2101
2749 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Oliverda
félisten
Aktuál feeling:

-
molvany
aktív tag
Nem csak hó végén / elajén, hanem már évek óta ez megy ( szomorú és .......
)503 - Service Unavailable
Sajnos kérését nem tudtuk teljesíteni, mivel a RIOS R6 motor éppen frissítés alatt áll. Kérjük próbálja meg újra.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the RIOS R6 engine is being updated right now. Please try again. -
htc07
addikt
úgy látszik, hó végén/elején szeret csúcsidőben ön-karbantartani a szerver.

-
Bjørgersson
félisten
Újabb karbantartás?
-
TeeBee73
veterán
Gondolom, sakkoztak.
Értsd jól.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Na már magához is tért.

-
Bjørgersson
félisten
Egyéni hibaüzenetet szeretnél kapni?

-
huliganboy
addikt
-
odrif
MODERÁTOR
-
guftabi96
addikt
Már nem is kell érdeklődnöm, itt a válasz

Reméljük hamarosan minden megy tovább úgy, mint eddig
-
TigerCat
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
A szerver úgy döntött, hogy ő bizony a hónap dolgozója lesz, még ha bele is pusztul, ezért nekiállt karbantartani / kitakarítani egy halom adatunkat. Nem én csinálom, magától megy, s lelőhetetlen a folyamat, pontosabban muszáj megcsinálnia, különben beköszönt az apokalipszis. Ez évi 1-2 alkalommal szokott előfordulni, s most pont sikerült beletrafálnia egy hétfő estébe, így eléggé észrevehető. Talán éjfélre befejeződik.
-
Bjørgersson
félisten
lezso csinálsz valamit?
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Az utóbbi hónapban azt vettem észre hogy Hollandiában nagyon lassan tölt be a PH! (minden része a cikkek,fórum,apróhirdetések) gondoltam várok az írással még hazaérek megnézem itthon mi a helyzet de tökéletesen működik.Az oldallekéréssel lehettek problémák többször kellett frissíteni egy teszt olvasása közben mikor lapozni akartam mert amikor megtalálta a kiszolgálót minden normális volt a képek szöveg normális sebességgel betöltött csak közben várni kellet néha 1 percet is. A net sebességgel nem igen lehetett problémám 20Mbit és minden más oldal normálisan töltődött be. Tapasztalt már valaki ilyen hibát?
-
Bjørgersson
félisten
Egy hangyányit, mintha talánesetlegvolna jobb lenne.
-
Winner_hun
félisten
Volt már gyorsabb is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A Hardverapró és Prohardver két külön dolog, utóbbival legjobb tudomásom szerint minden rendben van. A Hardverapro-val kapcsolatban mások is jelezték a problémát.
-
somé
őstag
Nem csak nálad.....jelenleg is probléma van, általában a az Apróhirdetési szekcióban.
Most pl. egy hirdetést akartam feltenni, de az elküldés után fehér képernyő, frissítésre semmi, visszalépéskor meg mindent írhattam be újra.
Most sikerült feladnom, de a hirdetéseim adminisztráció szövegre kattintva, majd a hirdetésre kattintva egymás után 404 fogad...
-
molvany
aktív tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
somé
őstag
Pár napja minden este roppant lassú az oldal....
-
Bjørgersson
félisten
-
Lauda
titán
-
molvany
aktív tag
Mi ez a rakás ....... már megint ?
504 Gateway Time-out
Továbbá meglehet kávérzni mire valami érdemben történik az oldalon. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Apa kezdődik...
-
Bjørgersson
félisten
Az utóbbi időben megint be-belassul az oldal, akár naponta többször is. Néha 503-at is dob.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen se volt még, hogy az apró gyorsabb legyen a fórumnál.

-
molvany
aktív tag
-
Lauda
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
molvany
aktív tag
Igen. Valamikor télen decemberben

Nem most
-
Winner_hun
félisten
-
molvany
aktív tag
-
vwpolopg
őstag
Másnak is? :
[RIOS ERROR]
[RIOS ERROR]
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését nem tudtuk teljesíteni, mivel a RIOS R6 motor éppen frissítés alatt áll. Kérjük próbálja meg újra.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the RIOS R6 engine is being updated right now. Please try again. -
Bjørgersson
félisten
-
somogyib
őstag
Nálam egy Word doksi

-
Bjørgersson
félisten
Megy most valami a háttérben?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
A hiba oka ismert, de hogy mikor hagyja abba, az nem annyira (nem lehet beavatkozni).
-
Winner_hun
félisten
Eléggé döcög.
-
Bjørgersson
félisten
-
Lauda
titán
Reszel a cucc erezni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
De szerintem nem a szkript volt a ludas. Hanem egy privát-keresés, főleg, ha többen is csinálják egyszerre. Az megdögleszti a szervert.
-
Bjørgersson
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Ja, a privátok közötti gyorsabb kereső még mindig indexel. Itt-ott érződhet, de ha általánosságban lassít, akkor visszább veszem a terhelését. Csak akkor még lassabb fog elkészülni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
@lezso megy most valami a hatterben?
-
Winner_hun
félisten
Nem, az egy külsős cégé. Még...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ezt én nem tudom megmondani Neked, én csak lezso6-ról tudtam ilyen "szerver buheráló" pozícióban, de az is lehet.
-
Bjørgersson
félisten
Az apro egyebkent nem Parci terulete?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
molvany
aktív tag
Aha

Szóval tifelétek " spamelésnek " hívják azt ha valaki szóváteszi, hogy valami nem müködik
Ezt eddig nem tudtam
Mindig tanul az ember fia valamit ( bár nekem már nem mondja senki sem, hogy " Fiam " ) -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Csigavér srácok, azért nem kell egymásnak menni!
Ide tettem be, gondoltam itt előbb olvassa lezso6, és az igazat megvallva eszembe sem jutott a linkelt topik, de talán ettől nem dől össze a világ, ahogy nem fogok új topikot nyitni sem "Csak nekem ilyen lassú az itcafe?" címmel, pedig én sosem használok PH-t, csak itcafe-t.
Hardverapro-ra meg türelem, egész biztos amint tudják javítják.
-
Bjørgersson
félisten
-
molvany
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Lauda
titán
-
molvany
aktív tag
Igen ?

További ötleteid
-
Bjørgersson
félisten
-
molvany
aktív tag
Bocs, de mire megy vele, ha oda írja ??
Semmire ! Itt lehet bárhová írogatni, seki sem reagál. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Hardverapro azt mondja, hogy 502 Bad Gateway
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Akkor igazatok volt, bár nekem akkor sem tűnt fel.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Lauda
titán
Nalad ez mindennapos.
Nekem viszont fura volt. 
lezso6ereztem, hogy serenykedsz a hatterben, meg egyszer ki is irt valami kriksz krakszot, hogy R6 frissites...

-
Bjørgersson
félisten
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Lauda
titán
Frissul a rendszer?
Nalam az utobbi 1-2 napban mintha lassabb lett volna. Vagy csak a kepzeletem szorakozik. 
-
Bjørgersson
félisten
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Én most azon ügyködök, hogy rájöjjek mi a probléma. De most látszólag jó.
-
Bjørgersson
félisten
Nem lezso ügyködik épp valamin?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
17 perccel később jött a privire figyelmeztető mail, valamivel nagyon el van foglalva a szerver.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
OK, akkor nem csak nekem!

-
Winner_hun
félisten
Elég nyögvenyelősen megy az oldal.
-
darvinya
titán
Több böngészőn próbáltam, és csak itt van probléma.
-
Bjørgersson
félisten
-
darvinya
titán
Miért jön be nálam MA fórum is lassan, vagy 2x indítva jön le?
Más oldalak gyorsan jön le, de PH család teljesen tré.
Köszönöm
-
monosz
őstag
-
Zoli133
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
monosz
őstag
Lassúcska még mindíg!

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Thrawn
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
lsc
nagyúr
Tegnap éjfél körül service volt csak, de most is köhög rendesen. Valakinek valami infója?
Aktív témák
-
2200 - 2101
2749 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- (téma lezárva)
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Közel 40 millió hsz van összesen, még bő 3 millió van hátra. Az amatőr cikkek, bejegyzések, stb egyébként kb 10 perc alatt megvoltak.