- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
2100 - 2001
2749 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Thrawn
félisten

szerk: lezso6 biztos a PH szerveren rendereli a legújabb mixét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
-
pepe091
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
-
joccadoki
senior tag
-
wl-500gp
csendes tag
Hát nem tudom srácok, de nagyon érdekes, és kicsit irónikus is egyben, hogy pont az ország egyik legnagyobb informatikai portálja döglődik hónapok óta, és az üzemeltetők ezzel láthatóan nem tudnak mit kezdeni! Így kívülről szemlélve a dolgokat úgy néz ki, hogy ennek oka vagy pénz, vagy pedig szakember, szakértelem hiány! Bár szerintem inkább az utóbbi, mivel harver fejlesztések állítólag történtek az utóbbi időben! Most komolyan senki sem tudja megmondani, még így fél év után sem, hogy mégis mikor lesz újra normálisan használható az oldal?
-
Tim82
félisten
Ma reggel tették ki.
Kedves Olvasóink! Jelenleg akadozik a Prohardver oldalak elérhetősége, a hiba elhárításáig szíves elnézéseteket kérjük!
Ma délutáni update:
Kedves Mindenki!
Egy gyors státusz update a gépházból:
----------------------------------------------
némi infó, bár sovány vigasz: a db szerver diszk alrendszere problémás, és amíg nincs megoldás, addig jobb híján azt állítottuk be, hogy a rios site motor csak olyan lekéréseket szolgáljon ki, amik "valós userektől" jönnek. ez konkrétan azt jelenti, hogy olyan usereket, akiknek a gépén ott van a ph-s (arénás, logoutos stb.) login cookie, magyarán volt belépve az elmúlt x hétben.ezért van az, hogy új böngészők, új gépek alól nem megy. ez természetesen nem megoldás, tudjuk, ez csak egy átmeneti megoldás arra, hogy ne 100%-ra legyen halott a cucc, csak 85%-ra.

(ez egy új fejlesztés a múltkor ddos támadás után, hogy ha ilyen van, legalább a hardcore userek lássanak valamit, ne az egész szerver/site álljon le)
----------------------------------------------Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, rajta vagyunk, amennyire tőlünk telik!

(Mondjuk az én gépemen is ugyanúgy megvolt a login cookie, ehhez képest mégsem tudtam rajta betölteni a PH!-t.)
-
DS39
nagyúr
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Ga
tag
-
Tim82
félisten
-
Ga
tag
Üdv srácok.
Ez eddig a legnagyobb kiesésnek tűnik. Én 2 napja csak 503-et látok PH lapok helyett. Minden eszközömön.
Egy tájékoztató/összefoglaló üzenetet megérne a főoldalon - a bizalomvesztés elkerülésére.Bye,
Ga -
Tim82
félisten
-
Jhonny06
veterán
-
Tim82
félisten
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Locutus
veterán
Nekem tegnap egyfolytában ezt dobálta este a chrome, minden második PH-s fórum linkre...
Error 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED) -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Az a furcsa, hogy laptopon, otthoni wifire csatlakozva bármilyen böngészővel (Opera, FF, IE 10) meg sem próbálja betölteni a lapcsalád bármelyik oldalát, 503-ast kapok. Ugyanerre a hálózatra mobil eszközzel csatlakozva (Android-os tablet, telefon - Opera Mobile, Opera Mini) gond nélkül betöltődnek.
Próbáltam a barátnőm gépén is, ott is ugyanez a helyzet. (Router, modem újraindítása megvolt...) Van rá esetleg tippetek, hogyan tudom megoldani?
-
monosz
őstag
-
Ndruu
MODERÁTOR
Türelem...
Én sajnos nem tudok mit tenni (csak türelmesen várok), nem vagyok a "technikai csapat" tagja. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
molvany
aktív tag
Tegnap óta nem érkeznek az értesítök a Privát üzenetekröl sem

-
Physicist03
senior tag
-
snooze
veterán
mi ez a sok hibás betöltés??503-as hibát ir..
-
molvany
aktív tag
A Privát üzenet értesítök már megint nem jönnek

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
molvany
aktív tag
Méghogy az értesíö levelek nem jönnek.
Levél írásnál nem müködik a " Kattintható kódok és arcocskák "
Elküldtem a megírt levelet, megjelenik a " Sikeres privát üzenet küldés, rögtön továbbítunk... "
Na ez ami nem történik meg. Nem továbbít automatikusan. Sehová. Ha rákattintok akkor igen. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
És megint nem jönnek az értesítő email-ek sem a priviről!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A helyzet egyre szarabb! Mind gyakoribbak a fentebbi hibaüzenetek, de ezen kívül is marha lassú lett az oldal! Ha eddig jól működött, akkor miért kellett piszkálni? És ráadásul pont az ünnepek előtt...
-
nemcso
őstag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Eddig tartott a jó világ?
-
8th
addikt
-
Physicist03
senior tag
-
HZoli87
veterán
-
Physicist03
senior tag
Üdv!
Csak én tapasztalom vagy másnál sem jön be néha az oldal? Össze-vissza kriksz-krakszkok jönnek be

-
ESP
őstag
-
VIPowER
őstag
-
ESP
őstag
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
emre33
addikt
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Vasinger!
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Hülye ötlet, de ip váltás nem lehet megoldás? Kérdezem úgy, hogy teljesen hülye vagyok a témához.
A DNS-eket át lehet állítani és a robotok elveszítik az oldalt, feltéve, ha ip alapján leletek rá az oldalra. Az usereknek meg előre kiküldeni 1 emailt egy tájékoztatással és leírni benne, hogy ürítsék a gyorsítótárazást.üdv, föccer
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
SzlobiG
félisten
-
HuMarc
veterán
-
Parci
HÁZIGAZDA
újabb flood usából

-
monosz
őstag
-
SzlobiG
félisten
7.4k online be is vagyunk lassulva igencsak.
Tegnapi állapotot kéne vissza állítani szélsebes volt ilyen user számmal is.
(ha csak nálam ilyen akkor nem szóltam) -
Vasinger!
nagyúr
Hazaértem és cirka 15 új e-mailem jött egyszerre.
Előre nemé értettem, hogy mi van....

-
juliabrilke
veterán
-
snooze
veterán
megjavult a privát üzenetre mail küldés..
jönnek ám visszamenöleg napokkal ezelött aktuális üzikröl..
de már jo.. -
törölt tag
-
wmati
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
-
wmati
addikt
-
törölt tag
Amugy az oldallal van problema, tamadnak benneteket vagy savszelesseg gond van?
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
snooze
veterán
-
föccer
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
föccer
nagyúr
-
callmeakos
veterán
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
manoarc
senior tag
Akik épp üzletelésben vannak mielőbb cseréljenek telefonszámot , hogy ne legyenek az oldalra kényszerülve , ha pedig ócsárolni támad kedvük akkor sétáljanak egyet a friss levegőn

-
snooze
veterán
pár napja a privát üzenetekröl nem küld emailt,addig tökéletesen müködött!nektek jo?
-
Lauda
titán
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
-
ESP
őstag
-
snooze
veterán
most 6000 usernél is jol muzsikál,csak kérdés,meddig..

-
Lauda
titán
Ettol fuggetlenul igen ritka, mikor normalisan mukodik az oldal. Vagy a proci keves, vagy az userszam sok, vagy a vinyo keves, neha meg a kinaiak tamadnak. Nem fikazas, eszrevetel.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Igen, miután észhez tért annyira az oldal, hogy vissza is tudtam olvasni, megtettem! De azt továbbra is fenntartom, hogy volt itt már gond nélkül (vagy csak minimális lassulással) ~7000 online user, ez tehát nem a userszám miatt van!
-
SzlobiG
félisten
Amúgy a szerver is gyenge már ilyen 7K online usernél, de erről is tudnak.
-
Lauda
titán
Olvasd a blogot rola. Kulfoldrol gyilkoljak az oldalt.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Én nem hiszem, hogy erőforrás probléma lenne a háttérben, ugyanis ez az egész hirtelen jelentkezett, és sem a regisztrált tagok, sem pedig a jelenlévő tagok száma nem ugrik meg egyik napról a másikra! Vsz itt jól el van kúrva valami beállítás, csak nem tudják mi... Bár ma már legalább elérhető, de most is nagyon lassú!
-
Cyberpunk
félisten
-
snooze
veterán
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
snooze
veterán
kezd lassulni..
igaz 3500user van.. -
snooze
veterán
most jo,igaz csak 400 user van, de reméljük már jo lesz több userrel is..
-
Ricardo
titán
-
Darth_Revan
veterán
Welcome back PH!
Ma a sok 503 és a 10%-ban betöltődő oldalak miatt már remegett a kezem

-
McNamara
Ármester
Szuper lett, villám gyors

-
callmeakos
veterán
-
SzlobiG
félisten
-
Parci
HÁZIGAZDA
sajnos nagyon úgy tűnik, hogy igen
egyébként el sem hiszitek, hogy mennyi rosszindulat ömlik felénk (persze ez tényleg lehet botnet is), feljelentgetésektől kezdve emaileken át a tartalomlopásig, direkt ellenünk agitálásig minden. nem rinyálni szeretnék, tényleg, csak hát elkeseredik az ember ettől, egy idő után meg is keseredik, és maga is rosszindulatúvá válik. amúgy sem elég idegen jelenség ez sok hazánkfiától, sajnos.
-
Vasinger!
nagyúr
-
callmeakos
veterán
Én kibírtam hogy ideiglenesen nincs PH (mondjuk egy üzletelés kellős közepén elég gáz a kommunikáció ezen hiánya) de ahogy láttam fácsén, vannak akiknek már elvonási tünetei vannak

-
Parci
HÁZIGAZDA
(én sem fogom kikeresni, és lehet, hogy tévedek, de az szerintem évekkel ezelőtt volt)
vedd figyelembe, hogy akkor a db szerver miatt döglődtünk, amit azóta sok-sok munkával rendeztünk, pedig az új cpu-k még meg sem érkeztek. de meg fognak, és 375%-os javulás lesz minden egyébtől függetlenül is.
most viszont azért döglődünk hetek óta, mert - egyre inkább úgy tűnik - valami vagy valaki floodolja a webszervert. nehéz mással magyarázni a szürreális forgalmat a db szerver felé, amit a blogout fórum random lekérése okoz. kínából, koreából, oroszországból és még isten tudja, hogy honnan.

botnet vagy valakinek erre áll a cerka

-
kiskaktusz
addikt
A javítsuk a PH-t topicban írtál olyat, hogy az éppen aktív felhasználó lista frissítésénél van valami gond, már nem melékszem pontosan a kommentedre és most ki sem fogom keresni, remélem megérted.
Hogy lehetnék megértőbb? Talán. Ha nem november óta lenne szar nálam az oldal, ugyanis akkor kezdtem észrevenni lassúságokat. A legutóbbi hasonló lassúságoknál (amikor 4-5K online felhasználó volt a kritikus pont) nem koptattam itta billentyűzetet, legalábbis nem ilyen stílusban, mert akkor hamar át tudtátok magatokat tenni a nehézségeken. Most nem. elszakadt a cérna, utólag is bocs.
-
Parci
HÁZIGAZDA
az pedig senkit se zavarjon, hogy van másik topik, ahol eddig úgy-ahogy igyekeztünk tájékoztatni a népet, de azért eszébe sem jutott az itt dühöngőknek, hogy megnézzék. helyette jönnek az összeesküvés-elméletek az új hardverapróról (ami nem is erről a szerverről fog futni) stb.
-
Parci
HÁZIGAZDA
látom minden ész ebbe a topikba összpontosult. totál hülyeségeket írsz, de nem fogok nekiállni tételesen vitatkozni, mert épp a szervert nyúzzuk most is. és veled ellentétben mi nem szarjuk le. és milyen fórummotor bugokra hivatkozik leginkább parci? hol, mikor? és milyen felhasználói véleményeket szar le, miből sikerült ezt kikövetkeztetned?
te idejössz, ideanyázol egy sort, aztán húzol aludni, mi meg itt maradunk szopni az egésszel. hidd el, hogy nincs nyugtunk miatta, de talán kettőnk közül mégis mi vagyunk a szarabb helyzetben, lehetnél egy picit megértőbb.
-
kovy79
őstag
-
Lauda
titán
Aktív témák
-
2100 - 2001
2749 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- (téma lezárva)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jönnek ám visszamenöleg napokkal ezelött aktuális üzikröl..