- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Krike
aktív tag
válasz
Winner_hun #897 üzenetére
Nálam ma reggel óta nem megy Inviteles irányból.
-
barnam_
nagyúr
Mi volt tegnap? Este 8-tól éjjel 2-ig nem ment nálam a PH!. Más oldalak normálisan bejöttek.
-
ToBeY
nagyúr
A prohardver.hu-ról nem tölti be az oldalt,az itcafe.hu-ról viszont fel tudtam jönni fórumra.Mi lehet a probléma?
-
rarri
senior tag
Ilyen volt,
ilyen lesz
-
fekeandras
őstag
Most borzasztóan lassú !!!
Hányat kell még aludni az új gépsárkány üzembehelyezéséig?
10alkalomból 5-6x "visszadob." -
Depression
veterán
Na mizu az új szerverrel? Lefutott már a hardver teszt?
-
ToBeY
nagyúr
Ma egész délután tetü lassú a PH!
-
hossszú
őstag
Csak ennyi
-
South Velen
addikt
Használhatatlan.
-
joshua7
veterán
Én meg a meló miatt tudok csak estefelé feljönni, de valami katasztrófa... ennél már csak az jobb, amikor innen linkelt kepfeltoltes.hu-t nézek.
-
blueMerle
veterán
Könyörgöm léécci léécci röffentsétek már be azt a servert. Ha money kell én még gyüjtést is szervezek de ez esténként katasztrofális...
Ez az esti szórakozásom, a ph!, ha már ez se lesz kénytelen leszek IRL életet élni -
mad1
veterán
Mikor cserelik-csereltek le a rios motort?
-
Bordoi
őstag
válasz
(Darkwood) #875 üzenetére
Nekem sem volt egyszerű.
antikomcsi [link]
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Remélem 5-8 perc alatt meg tudom szűlni ezt a hozzászólást!
Gondoltam bekukkantok, ide mielőtt idegösszeomlást kapok, és közlöm, hogy továbbra is áll az ajánlatom.
Szívesen beadok egy kis aprót, csak legyen már valami. Ha ezren beadunk egy ezrest fejenként az már talán elég valamire. Vagy nem?
Na mindegy, szerintem megérné, mert az utókezelésem, biztos költségesebb lenne.
-
Bordoi
őstag
Már megvan az új vas és rövid időn belül dolgozni fog.
-
Calibos
addikt
Na most lehet hogy kiborul mindjárt valamelyik házigazda, de ha hibaelhárítás megszüntetése ilyen költséges akkor szervezni kéne egy gyűjtést a Ph megsegítésére. Van itt annyi Ph-függő aki pár százat biztosan adományozna. Érthető hogy pár hát alatt nem termel ki annyi nyereséget a Ph hogy 1millás újítást elbírjon.
-
válasz
(Kolombusz) #852 üzenetére
megígérem, megpróbálok eleget tenni a kérésnek, és iszom, amíg állok
-
Racecam
nagyúr
válasz
#65675776 #867 üzenetére
Igen, ebben az egy esetben a logo lett az egyéni arcképe a nagyon jófej RIOS Gépháznak.
Végülis azért lett gépház, mert ez már egy bevett kifejezés és többen tudják, hogy mit takarhat, mintha valami egetrengető újítással álltunk volna elő.
És igen, az egész mindenség belassul, keressük a legjobb helyet neki. -
törölt tag
Jó lesz. És most esetleg kivételt lehet tenni az avatarkódex azon kitétele alól is, hogy logo nem lehet avatar.
Látom azért csak Gépház lett.
Fórum főoldal helyett inkább a Tartalom menübe kellene rakni. Mindenképpen olyan helyre, ahol mindig látszik. Elvégre nem csak a Fórum lassul be, hanem az egész mindenség. Ha tévedek nyugodtan szólj.
-
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun #863 üzenetére
Viszont kiemelve mindenhonnan látszik a portálajánlóban.
-
szacsee
nagyúr
Én írtam viccbül, de ezt látni, mivel off-ban van és utána van biggyesztve ez-e:
Láttam Royal aláírását, na mondom kapóra jön, biztos tud valamit a srác.
Így keletkeznek a pletykák, de attól még ne aludjatok álmatlanul és nyugtalanul.Ezt kell mondani:
Március-ra kész lesz!!! -oszt jónapot. Teccik nem teccik nem kap mást.Szerk: A sapit nem veted le? Többiek is levették.
-
Racecam
nagyúr
-
pc-user
senior tag
Napszak függően változik a sebesség...
Az a tapasztalatom, hogy a délelőtti, kora délutáni, éjszakai órákban viszonylag gyorsan lehet "mozogni", egyébként pedig - 17 és 20 h között - még bejelentkezni sem nagyon sikerül.
Üdv.
-
fekeandras
őstag
-
Racecam
nagyúr
válasz
#65675776 #847 üzenetére
Ebben igazad van, gondolkodunk is egy ilyen "a gépház üzeni" megoldáson (biztos, hogy nem ez lesz a neve, mert ettől sikító frászt kapok én is), de felmerül a kérdés, hogy hol legyen ez? A PH! főoldalán, a Fórum főoldalán, az összes oldalon? És hová fog elférni? Stb. Szóval ezt jól meg kell rágni. De valami ilyesmire, ha nem is túl gyakran, de szükség lehet, mint ahogy ebben az esetben is jól jött volna.
-
törölt tag
Nem az a problémája szerintem az embereknek, hogy lassú a PH!. Illetve nem csak az, a lassúság inkább csak kellemetlen.
A nagyobb probléma szerintem az, hogy csak a sötétben tapogatózik mindenki, hogy mi a lassúság oka, várható-e megoldás, és mikorra. Azaz az információhiány. Bizonytalanság már egy hónapja. És ilyenkor jönnek a mindenféle találgatások.
Szóval annyival talán meg lehetne (lehetett volna) tisztelni a közösséget, hogy egy amolyan szolgálati közleményben leírta volna valamelykőtök azt az egészet, és szépen kibiggyesztettétek volna a kezdőlapra. Ezt a topicot azért nem olvassák olyan sokan, sőt szerintem a többség a létéről sem tud.
-
baromira nem 4 nap lesz, hanem 1-2 hét. jó esetben. a vas amúgy 1m ft, köszönjük, h mindenki evidenciának veszi, h tegnapra megvan és kész van (pedig már van 3 szerver, és azok sem ingyen jöttek). egy ilyen cuccnak a felkonfigurálása, szoftverezése és üzembe helyezése önmagában sok-sok idő, ráadásul bár úgy tűnik, h a ph összes alkalmazottja csak a s.ggét vakargatja, de nem.
légyszi legyetek türelmesek. nekünk legalább akkora probléma a jelenlegi helyzet, mint nektek, rajta vagyunk, költünk rá, foglalkozunk vele, nem alszunk nyugodtan.
-
Racecam
nagyúr
válasz
RoyalFlush #842 üzenetére
Azért nem lesz az olyan egyszerű, szerintem kell még ahhoz jónéhány nap, amíg felkonfiguráljuk, úgyhogy szándékosan nem bocsátkoztam jóslatokba.
-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush #842 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
Gyerekek, a szerver megvan már, jelenleg pakoljuk össze, reméljük néhány napon belül megoldónak a lassúságból, használhatatlanságból eredő gondok.
-
szacsee
nagyúr
válasz
RoyalFlush #834 üzenetére
A válasz az aláírásodban..
-
Magnum_
nagyúr
lassú
-
Oliverda
titán
Ez már kezd borzasztóvá válni....
A sávszél vagy a szerverek teljesítménye lett kevés?
-
R.P.
aktív tag
Gyerekek, nekem nap mint nap 18 óra után használhatatlan a prohardver, és az összes aloldala szintén. Amíg sikerül megírni ilyenkor egy hozzászólást, kb. 5-ször kell újratölteni az oldalt.
Gyakran van még az is, hogy a HTML tartalmat beszenvedi, de a CSS-t nem. -
lsc
nagyúr
válasz
RoyalFlush #823 üzenetére
Igen, már kezdődik . Mondjuk lassan 3 hete írták hogy rossz, azért ennyi idő alatt már faragni is lehetett volna valamit .
-
RoyalFlush
őstag
válasz
fekeandras #822 üzenetére
18 óra körül kezdődnek a gondok
-
fekeandras
őstag
"regisztrált tagok: 198186 online tagok: 251 legújabb tagunk: BradMax"
Most, hogy nincs bejelentkezve 2400-2600 user hasít a PH! még az én tetű lassú netemmel is.
-
cizoe
őstag
Előbb 4 percig szenvedtem a főoldallal. Most kezd fürgébbnek mutatkozni. Viszont Bixnél is valami para lehet, mert az Index meg az Origo is tetű.
-
joshua7
veterán
Uh...
-
V.L.
aktív tag
Kicsit tuningolni kellene azon a serveren.
-
lsc
nagyúr
Mondjuk ezen a szerveren lehetne már hegeszteni valamit, ennyi homokóra a sivatagban sincs amennyit ma este láttam .
-
ToBeY
nagyúr
Ismét nagyon lassú a PH!
-
cizoe
őstag
Szenvedősen lassú most. Jójó tudom, a webszerver köhög, de lassan a használhatatlanság szélét ostromolja.
-
hossszú
őstag
Megint nagyon lassú, sőt van amikor meg sem nyilik, gondolom az időkorlát miatt.
-
sHafiii
tag
Ha bejelentkezésnél mind a 4 pipát bejelölöm, akkor elég sokáig tart a bejelentkezés...
-
littlelion21
addikt
válasz
Szten Márs #811 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék mit is jelent...
-
gYaLo
őstag
Ez az "ingadozás" minek köszönhető ?
-
littlelion21
addikt
Na és most mitől gyorsult így be hirtelen...?
Vagy csak nálam? -
Loretto
veterán
Nyugodjatok meg, gőzerővel készülünk az ünnepi leállásra.
-
hossszú
őstag
Megnyugodtam nem nálam van a hiba, látom mindenki szenved a lassúságtól.
-
joshua7
veterán
Nekem is már vagy egy hete random kínszenvedés, legtöbbször időtúllépés miatt...
-
Laslow
senior tag
válasz
antikomcsi #804 üzenetére
Hát jó lenne már tenni valamit, mert túl értékes a PH ahhoz, hogy ne látogassam napi szinten... 3000 aktív felhasználó nem tűnik olyan soknak, hogy ne bírja el egy megfizethető árú szerver. A PH mögött meg az Index szerverparkja áll, nem?
-
didyman
őstag
válasz
antikomcsi #802 üzenetére
www nélkül is meghasal.
-
Froclee
őstag
mindjárt kezdődik a a dömping!
~5-6perc
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest