- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Tiltus
tag
Azt nem tudom, de 1 kisérletet +érne!! Talán elgondolkodnának, h mi van ilyenkor mikor senki se szavaz ezekre.
Talán elkezdenének emberként politizálni, az orzságért a nép felemelkedésérét, és nem a saját vagyon szerezésérét!!
De őszintén mi annak az esélye, h Mo.-on ez előfordul. Ez a tipikus 0 eset a valószínűség számításban!!! -
Tiltus
tag
Igen a végére nekem is kellet kicsit figyelnem , h most hogy is van:))
Ne érts félre engem is elégé bosszant, h egyesek veszik a jogot és a bátorságot, és beleszarnak abba hog ymások kínkeserves munkával próbálnak +élni, míg ők csalással, lopással,... könnyen pénzhez jutnak. Baj forrása ez mit látt 1 mai gyerek:
Tisztességes becsületes munkával
1 a büdös életben nem lesz elegendő pénzed arra, h normálisan élj
2 ha még is akkor sok, keserves munkával, és rengeteg idővel
Míg tiszteségtelenül /persze némi kockázattal/ baromi gyorsan könnyen sok pénz.
Szerinted mire ösztönzi ez a társadalmi rend a gyereket?????
Jó az is baj hogy a mai világban hihetetlenűl dozisolnak beléd az extrábbnál extrább igényeket. Nézd meg 1 gyerek már nem is gyerek ha nincs mobil telefonja. -
Tiltus
tag
Ugyan mire gondolsz kényszermunka az nem emberséges bánásmód!!!!/most igen csak cinikus vagyok/ . És aztat nem lehet hát Európába tartunk emberek!!!
No tényleg legyünk humánusak. Nehéz úgy ítéletet és büntetést találni, h az méltó büntetés legyen ill. példát statuáljon, és közben +maradjunk emberenek is. -
tomcs
őstag
abban igazad van hogy aki ''kinn van'' annak dolgoznia kell es meg kell vennie a kajat, fizetnie kell a lakasa rezsijet, ha nem tudja akkor mehet az utcara, dogolhet ehen
ellenben a bortonben elvan, gyur, tvt nez, kap kajat, semmit se _kell_ csinalnia, stb.
ez igy igazsagtalan. ebben igazad van. le7 csak a ''kenyszermunka'' szo tunt durvanak, bar nem kell ahoz bortonben lenni hogy az ember ''kenyszerdolgozzon'' -
amargo
addikt
én egy forgalmas helyen lakok.. és itt szinte állandó, hogy a piroson mennek át.. képtelenek 2mp várni amig azt a 2m szakaszt megteheted és elmehet mögötted, inkább bevág eléd (mögöttem 2hónapja igy ütöttek el egy kis gyereket.. csak pár lépés lett volna a járdáig).néha mikor bevásárlásból jövök és elöttem bevág egy autó, azon fogom magam, hogy majdnem a szélvédöhőz vágom ami a kezemben van.. de szerencsére mindig rájövök, hogy drága volt megvenni..
-
Sipi
addikt
Kiindulásnak nem rossz...:)
Az pedig végképp igaz, hogy rendet csak kemény pénzbüntetéssel lehet elérni. Németországban a legapróbb közlekedési vétségnek is nagy az ára (még nekik is húzós a büntetés), a nagyobbaknál ugrik a jogsi.
Viszont meg is van az eredménye. Hévízi nyaralásunkkro csak úgy mertünk átmenni az út egyik oldaláról a másikra, hogy kivártuk, amíg német/osztrák rendszámú autó közeledik, mert ő _biztosan_ megállt, ha úgy nézett ki, szeretnénk lelépni a járdáról. Ellenben *%+(=/!''+ magyar társaink alól úgy kellett kiréngatnom a feleségemet...:(
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest