Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Sipi
addikt
:)
Pontosan. A szálak most is bonyolultak, de pl. az APEH azért a kis büntetésért hülye lenne kibogozni. Nagy tételben viszont kifizetődő.
Egyébként véleményem szerint az emberek maguktól sem erkölcsöt, sem jómodort nem tanulnak, illetve nem használják. Sajnos, csak szigorral lehet ''ránevelni'' őket. Ha elég nagy esélye van, hogy lebukik, és elég elrettentő a büntetés, lesznek, akik nem kockáztatnak. Ezt nem csak sikkasztásra értem, hanem pl. a pesti autósok állandó, indokolatlan dudálására, és hasonló ''piti'' dolgokra is.
Indokolatlanul dudáltál? 15.000 forint. Ezen felháborodtál, és csúnyán beszéltél a rendőrrel? OK, plusz 50.000Ft. Hohó, ideges lettél, meg akartad ütni? 100.000 forint, és 2 év feltételes.
Olyan országokban, ahol a lakók tisztelettudónak tűnnek, ilyesmi módszerekkel sikerült elérni, hogy mára beleivódott az emberekbe pl. a környezettudatos gondolkodás.
Sipi -
tomcs
őstag
a borton pl sikkasztos esetben miert buntetes?
a buntetes a penz elvetele elnne. ha en most tudnek lenyulni par 100milliot ugy hogy tudnam nem veszik el es kapnek erte par ev letoltendot valoszinuleg belemennek. kar is alszenteskedni mert majdnem mindenki. meg le7 par ev alatt gazdagodni, de ahoz iszonyatos szerencse kell, alapesetben nem le7 annyi penzt keresni annyi ido alatt ami a buntetes. tehat anyagilag lebukas nelkul vagy vele is megeri. -
azzio
aktív tag
ok értettem, mégegyszer mondom, remélem, hogy csak én lovallom bele magam túlságosan, mert az könnyebben kezelhető probléma, mintha tényleg nekem lenne igazam. talán csak kicsit többet kéne pihennem, és átlépni a hírekben a politikai részt. bár monstanában ez utóbbi a taktikám :) és tényleg nem szeretnék se demagógiákat sem közhelyeket hajtogatni. csak ha az embernek beborul az agya egy kicsit, hát ez van. de szóljatok rám! :)
-
PeliScan
addikt
Hát igen, én is pont erre utaltam, h még ott sem elég a bírság, és még ott sem tudják betartatni a törvényeket, ahol nem 200e forintról van szó, hanem mondjuk 80 millióról és egy egész város/falu levegőjáről pl. így h lenne reális, h a tilosban parkoló autókat büntessék szigorúan..? :(
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő