- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
-
azzio
aktív tag
nehéz. de ezek szerint nehéz úgy is élni, hogy politikus létemre ne kívánják az emberek azt, hogy jól meg legyek bűntetve? ha ők nem tudnak nem korruptak lenni, akkor én nem tudok humánus lenni.
ha valaki nem képes rá, hogy ne a zebrán parkoljon, akkor én nem tudom nem azt kívánni, hogy bárcsak elvennék az autóját és kapna egy gumibot terápiát. viszont! ha ezek ilyen bűntetéseket kapnának, a legkisebb vétség is valószínűleg arányos megítélést kapna.
példa: szombat ugye hatodika volt, pont lejárt a bérletem, de lejárt a bankkártyám is, ezért nem tudtam pénzt levenni, hogy bérletet vehessek. viszont volt nálam apró, abból vettem két vonaljegyet. igen, de a 7es buszon elfelejtettem kijukasztani. persze jött az ellenőr. mivel aznap amúgy is ballábbal keltem, nem volt kedvem nvele harcba szállni, meg elmesélni sem a problémámat, egyszerűen megmondtam neki, hogy vagy hagyja, hogy lyukasszak, vagy a következőnél leszállok (a jegyet persze kikapta a kezemből). Következőnél leszálltam, és mágvártam a másik buszt. Azon már direkt sem lyukasztottam, ugyanis egy jegyet már elvesztettem, meg még az agyamat is felbaszták. Hát mit ad isten, következő megállónál ugyanaz az ellenőr... megyek a jegykezelőhöz (utólag rájöttem hogy nem működött, tehát mindegy...) erre elkapja a karomat egy másik ellenőr, aki még szintén a buszon volt, és közrefognak, hogy nem lyukaszthatok, adjak személyit. Agyam eldurrant, kivettem a személyimet, és hozzávágtam az egyikhez, majd amikor leírta a számát, kikaptam a kezéből, és leültem... 500 Ft, meg mehetek be az Akácfa utcába. Na bumm. És ez viszonylag méltányos bűntetés. De lehet, hogy ez nem lenne ilyen méltányos, ha a törvények/szabályok alkotói is szigorúbb bűntetésektől tartanának. Bár nem biztos, hogy feltétlenül egyenes arányosságban kéne bűntetni, sőt... namost lehet, hogy ez hordozott magában némi logikai bukfencet, meg hogy hogy jön ez ide, de legalább elmeséltem... -
Sipi
addikt
Igen, így van. Csodálkozom is: a kormányerők sosem merik felvállani, hogy szigorítsanak, mert akkor visszaesik a népszerűségük.
Ad1: Nem azért választottam meg őket (akárkiket), hogy népszerűséget vadásszon. Akkor költözzön be a BB-villába...
Ad2: Ha a t. polgárok nem fogják fel, hogy pl. a mocsokban élés megszüntetése nekik is szükségletük, nekik is így jó, de ehelyett előtérbe helyezik a megsértett szabadságjogaikat, önérzetüket, meg egyéb marhaságaikat (mert ugye hogy jönnek ahhoz, hogy kényszerítsenek, hogy ne szemeteljek), akkor el kell nekik magyarázni (szép szóval vagy akár ''korbáccsal''), hogy fiacskám, nem vagy méltó a kulturált együttélésre, ergo nem élhetsz együtt embertársaiddal! Légy szíves, változtass, és addig is, míg ezt megteszed, a normális emberek védelmében, a normális emberi lét visszaállítása érdekében most bizony megbüntetünk.
Sipi -
Sipi
addikt
Tekintve, hogy többnyire 100 milliós ingatlanokba, részvényekbe fektetik, igen. TELJESre gondoltam, vagyis max. az unokahúg sógorának játszhatná át, a szeretetteljes családi körben szétszórt milliócskákat ugyanúgy visszevenné az állam.
És ha nem is jön vissza: még mindig több jön be, mint a röhejes 500.000 forintos bírságból, amit 50 millió sikkasztására szabnak ki.
Sipi -
azzio
aktív tag
ez az, hogy sehogy. ugyanis a büntetéseket ők találják ki. majd hülyék lesznek úgy kitalálni, hogy ne tudjanak a saját törvényük miatt korlátozva milliárdokat lenyúlni. ez a baj itt kérem. természetesen ezt még a feljebb felsorolt problémáknál is ELŐBB kéne orvosolni. de hogy? erre most inkább nem mondanék ötleteket, mert egy agresszív állatnak tűnnék, pedig nem vagyok, csak szomorú, hogy egy ilyen undorító, működésképtelen országban kell élnem... és nem az országgal van bajom, mielőtt bárki ezt hinné, hanem azokkal, akik ezt csinálták vele... (legyen elég annyi, hogy nem biztos, hogy nem kéne vérnek folynia...)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ROG Swift PG348Q 34 UWQHD Gamer Monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest