- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
-
azzio
aktív tag
nehéz. de ezek szerint nehéz úgy is élni, hogy politikus létemre ne kívánják az emberek azt, hogy jól meg legyek bűntetve? ha ők nem tudnak nem korruptak lenni, akkor én nem tudok humánus lenni.
ha valaki nem képes rá, hogy ne a zebrán parkoljon, akkor én nem tudom nem azt kívánni, hogy bárcsak elvennék az autóját és kapna egy gumibot terápiát. viszont! ha ezek ilyen bűntetéseket kapnának, a legkisebb vétség is valószínűleg arányos megítélést kapna.
példa: szombat ugye hatodika volt, pont lejárt a bérletem, de lejárt a bankkártyám is, ezért nem tudtam pénzt levenni, hogy bérletet vehessek. viszont volt nálam apró, abból vettem két vonaljegyet. igen, de a 7es buszon elfelejtettem kijukasztani. persze jött az ellenőr. mivel aznap amúgy is ballábbal keltem, nem volt kedvem nvele harcba szállni, meg elmesélni sem a problémámat, egyszerűen megmondtam neki, hogy vagy hagyja, hogy lyukasszak, vagy a következőnél leszállok (a jegyet persze kikapta a kezemből). Következőnél leszálltam, és mágvártam a másik buszt. Azon már direkt sem lyukasztottam, ugyanis egy jegyet már elvesztettem, meg még az agyamat is felbaszták. Hát mit ad isten, következő megállónál ugyanaz az ellenőr... megyek a jegykezelőhöz (utólag rájöttem hogy nem működött, tehát mindegy...) erre elkapja a karomat egy másik ellenőr, aki még szintén a buszon volt, és közrefognak, hogy nem lyukaszthatok, adjak személyit. Agyam eldurrant, kivettem a személyimet, és hozzávágtam az egyikhez, majd amikor leírta a számát, kikaptam a kezéből, és leültem... 500 Ft, meg mehetek be az Akácfa utcába. Na bumm. És ez viszonylag méltányos bűntetés. De lehet, hogy ez nem lenne ilyen méltányos, ha a törvények/szabályok alkotói is szigorúbb bűntetésektől tartanának. Bár nem biztos, hogy feltétlenül egyenes arányosságban kéne bűntetni, sőt... namost lehet, hogy ez hordozott magában némi logikai bukfencet, meg hogy hogy jön ez ide, de legalább elmeséltem...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- World of Tanks - OFF topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mazda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest