Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• azzio

aktív tag

válasz Sipi #3 üzenetére

Egyébként gyönyörű hely, a legszebb város, amit eddig magyarországon láttam. Olyan mintha nem is itt, a balkán és a szovjetúnió metszéspontján lenne, hanem valahol nagyon távol. Mondjuk Európában. És tényleg nagyon kultúrált + tiszta + áááhhhh a francba de visszamennék :)

• azzio

aktív tag

válasz Sipi #3 üzenetére

Hévíz, igen :)
    A barátnőmmel én is ott nyaraltam idén nyáron, és ugyanezt beszéltük vele is, hogy ha osztrák/német/olasz/lengyel jön előtte nyugodtan át lehet menni, még ott is, ahol nincs zebra, mert megáll. A magyar még a zebránál is dudál meg anyázik, mert a magyar autósok szerintem világszínvonalon civilizálatlanok. De azért néha jóérzés beugatni nekik, amikor mész át a zebrán és majdnem átmegy rajtad a jobbra kanyarodó Opel Calibrás köcsög, aki nem találja meg az index kapcsolóját. Mert indexelni azt nem tudunk mi nagy 1000 éves magyarok...

Az előtted szólóhoz: igen, tudom, hogy naívság, ezt témanyitó hozzászólásomban be is vallottam az utsó pár sorban...
    De akkor miért nincsenek akkora pénzbűntetések, hogy belegebedjen a cég? Az hatásos, és az állam is jól jár(na, ha nem nyúlnák le rögtön, hogy hízzon a sváci bankszámla...)

Aktív témák