Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
Tiltus
tag
:DD :DD :DD
Az a baj hog ymi se veszük már észre 1 szavazásnál csak bábuk vagyunk, és marhát csinálnak belőlünk a sok süketeléssel. Tényleg kénne 1 szer 1 olyan népiengedetlenség, ahol senki nem megy el 1 v. akár több szavazásra. Lássák a kutyaütök elegünk van abból a bohóckodásból ami itt folyik!!!!
Tény nem könnyű tisztességes politikusnak is lenni. -
azzio
aktív tag
valakinek a vérében van, hogy hogyan taposson el másokat. ezt a fajtát saját magán kívül senki/semmi nem érdekli (remélem eddig ez nem demagógia). és van, akinek nincs hozzá gyomra, hogy másnak keresztbe tegyen csak azért, hogy 10 forinttal többet tehessen zsebre, vagy egyszerűen azért, hogy a másik 10-zel kevesebbet. persze lehet ezt árnyalni is, hogy egyesek nem veszik észre, hogy mással roszat tesznek, de ez a saját hibájuk. pl. én is átengedem a helyet a várandós kismamáknak, ha hosszú sor áll a boltban és sokmindent veszek (rtika) beengedem magam elé az öreg nénit, aki alig áll a lábáb, és van nála össz-vissz 3 zsömle. de föllököm a szórólapost, aki elállja az utat a metró kijáratában, és lezavarom a csövest a villamosról, ha éppen olyan kedvem van. mert ez utóbbi 2 már az én világképemet sérti, és még ha nem is illendő dolog, amit teszek, nem érzem jogtalannak. na ugyanez van nagyban is sajnos, és ami nálam esetleg felfogható jellemhibának, az nagyban bűncselekmény, de sajnos lehet, hogy valaki nem érzi ugyan illendőnek, de jogtalannak sem, ha sikkaszt 10 milliárd forintot. Ilyen szinten viszont már határt kell szabni, mégpedig a lehető leghatásosabb eszközökkel. Mert lehet, hogy én lehet, hogy bocsánatot kérek a szórólapostól, de egy egész országtól/várostól/cégtől/ügyfélkörtől nem lehet bocsánatot kérni, ilyenkor menni kell...
-
amargo
addikt
-
tomcs
őstag
sajnos tenyleg valahogy igy kene, a jelenlegi helyzet az hogy valaki vagy nagyon jol jar vagy ha elkapjak akkor nem annyira de meg mindig jol jar :( hol ebben a buntetes?
plakatos 5let azer se jo mert akkor mindneki elkezdene plakatolni a konkurenciat, vegigfuttattam a gondolatmenetet pastaladaba hajigalt szarok alapjan. -
azzio
aktív tag
-
azzio
aktív tag
Hévíz, igen :)
A barátnőmmel én is ott nyaraltam idén nyáron, és ugyanezt beszéltük vele is, hogy ha osztrák/német/olasz/lengyel jön előtte nyugodtan át lehet menni, még ott is, ahol nincs zebra, mert megáll. A magyar még a zebránál is dudál meg anyázik, mert a magyar autósok szerintem világszínvonalon civilizálatlanok. De azért néha jóérzés beugatni nekik, amikor mész át a zebrán és majdnem átmegy rajtad a jobbra kanyarodó Opel Calibrás köcsög, aki nem találja meg az index kapcsolóját. Mert indexelni azt nem tudunk mi nagy 1000 éves magyarok...
Az előtted szólóhoz: igen, tudom, hogy naívság, ezt témanyitó hozzászólásomban be is vallottam az utsó pár sorban...
De akkor miért nincsenek akkora pénzbűntetések, hogy belegebedjen a cég? Az hatásos, és az állam is jól jár(na, ha nem nyúlnák le rögtön, hogy hízzon a sváci bankszámla...)
Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő