Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz Jhonny06 #13167 üzenetére

Ez megint butaság ,és ez nem türközés hanem ez a való világ. Nem lehet lenyomozni.
    Nyugodtan tradelhetsz bármennyit, egy privát trezoron ez név nélkül van...(senki nem látt rá ,mivel nem tudják névhez kötni még csak iphez sem ,mert akár nyilvános wiifit is használhatsz egy kávézoban) Akkor mi után is adóznál? A csereberéért soha nem adozik senki ez már alapból aki ááhh inkább nem mondok semmit. Ha átküldöd egy másik szűz hardwer kulcsra az érmét és azt 1 év tárolás után eladod akkor azzal semmit nem tudnak csinálni 1 év után adomentes magán azon a címen semilyen másik tranzakció nincs. Honnan van? Eladtam valamit kriptáért ennyi így fizetek ki .Szerintem túlképzelitek a dolgot nekem még soha nem volt adózásnál problémám semilyen téren.

(hozzáteszem simán a nagy váltók sem jelentekenk az adóhivatal felé.... szóval ez hogy mi adoköteles meg mi nem megint le is zárhatjuk) Erre különben van másik topik aki nagyon bele akar folyni az menjen át oda ahol az adózásról van szó. Mindenki úgy csinálja és vall be ahogy szeretné.

Új hozzászólás Aktív témák