- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddycom
őstag
-
cof
veterán
-
törölt tag
-
cof
veterán
-
törölt tag
-
cof
veterán
-
törölt tag
-
BeLucZ
addikt
-
Solymi81
aktív tag
Nem kifejezetten bannolásra vagy tiltásra gondoltam, hanem vmiféle szabályozásra, habár nem tudom ezt hogyan képzelnék el.
Azért India, Kína meg az USA nem nevesincs országok és látszik, hogyha benyögnek valamit akkor annak mekkora hatása van a piacra.
Természetes, hogy az érintettek menekítik a pénzüket és az is, hogy ezek a szervek ezt kihasználják, hogy maguk felé tereljék ezt a vagyont vagy legalábbis valamiféle kontrollt szerezzenek.Az látszik, hogy a cryptonak van jövője és az is, hogy vissza is fog mászni, kérdés mikor.
Simán el tudom képzelni, hogy akár már 1-3 hónapon belül visszakúszik az 50-55-ös szintre, ha nem hamarabb.
Sztem ha kicsit megnyugszik a piac és elkezdődik az oldalazás, akkor visszaszivárognak a befektetők is, ez meg húzza magával a többit is.Pl. mielőtt Kína megint benyögött, elég jól tudtam daytradelni, igaz, kis pénzeket, de viszonylag kiszámíthatóan...most is megvannak a ciklusok, de nehezebb belőni, hogy mikor indul el valóban felfele...habár a BTC-nél ez látható, az ETH-nál annyira még nem, pedig együtt mozog a kettő.
-
GuMipOkE
senior tag
Egyébként az furdalja az oldalamat, hogy a jövő hét elején a kínaiak fognak megint, vagy az oroszok esetleg eu/usa van soron belerúgni a kripto piacba... Ha tovább akarják ütni az árfolyamokat, akkor sokat nem fognak ezzel várni. Lehet, hogy a JP M. meg a GS nem tud időben elkészülni a termékeivel, ezért kell "várni"?
-
törölt tag
-
BeLucZ
addikt
-
celf
őstag
-
Lmh
őstag
akkor is eladjam 50-ért ha 60-ért vettem? xD
Azt hiszem ma váltak a rovid-kozep tavu kriptobefektetéseimből hosszú távú befektetések.
Sikerult bevasarolnom a tetején. Az eddig száguldó maticnak is en tettem be a kaput mikor tegnap este vettem belőle, bocsi srácok :PDe sebaj, remélem azért ha a máp pluszomat elviszi az államcsőd, akkor még mindig ott lesz a crypto portfoliombol 10ezer ft egy jó hamburgerre
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Silverchain
csendes tag
-
GuMipOkE
senior tag
-
GuMipOkE
senior tag
-
Yutani
nagyúr
Mindig az a kérdés, hol az alja. Elértük most? Vegyek most? Ha veszek, biztosan további korrekció jön. Ha nem veszek, akkor biztosan jön egy bikafuttatás.

Ezért kell tartani coint és fiatot is egyszerre, így bármelyik mozgás jön, nem veszíthetsz.
-
Solymi81
aktív tag
Valami ilyesmit tervezek én is, most várakozó állásponton vagyok...figyelni kell a híreket és kikövetkeztetni hol lesz a fordulópont, ott bevásárolni, megvárni míg felmegy (remélhetőleg, ugye), aztán eladni...csak az a baj, hogy rengetegen ezt fogják csinálni, akkor meg megint bezuhan

Valszeg túl sokan vannak azok akik nem hosszútávban gondolkodnak, hanem rövidtávon akarnak hirtelen gazdagok lenni, mert ingüket, gatyájukat beletették, valszeg még hitelt is vettek föl...
Mondjuk ilyen szempontból érthetőek lennének a szigorítások, de szerintem ez lehet hatalmi harc az államok és a nagybefektetők között. Az állam "simán" elviseli ezt az ingadozást, a nagybefektető meg hirtelen elveszíti a pénzét...
-
@tco@
aktív tag
-
bobalazs
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
nort_on
senior tag
-
Lmh
őstag
-
Solymi81
aktív tag
-
szekra
addikt
-
szekra
addikt
-
Agyrák666
aktív tag
-
Solymi81
aktív tag
A DOGE meg folyamatosan szakad befele...biztos várják az emberek az SNL-t, hátha Musk tol valamit aztán megint elszáll az egész.
Daytradinghez alkalmas lenne amúgy a coin, de annyit kellene beleinvesztálni mint a fene. Ugyanez a helyzet a BTC-vel is, de ott azért ilyen "kisebb" mozgásoknál mikor 54-55-ről felkúszik 57-58 körülre, azért már szép bevételt lehet elérni.
Kíváncsi leszek, hogy mikor esik vissza...az április végi beszakadás érdekes volt, azóta volt két kisebb visszaesés magasabb szakaszon, de folyamatos a növekedés.
Kérdés, hogy a márciusi két tartósabb szakasz utáni beszakadás most is bekövetkezik-e...
Btw, redditen hol lehet a coinokkal kapcsolatban értelmes infókat olvasni vagy a telegramon?
Eléggé el lehet veszni a sok sub között -
Agyrák666
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
https://logout.hu/tema/bitcoin_topic/hsz_19064-19064.html
Itt még más volt a terved, hogy állsz a shortolással

-
Agyrák666
aktív tag
-
szekra
addikt
-
nort_on
senior tag
-
nort_on
senior tag
-
nort_on
senior tag
-
szekra
addikt
-
kenwood
veterán
-
korcsi
veterán
-
nort_on
senior tag
-
törölt tag
-
@tco@
aktív tag
-
@tco@
aktív tag
-
HoppMaster
aktív tag
-
htc07
addikt
-
atee_13
őstag
-
RBJ
addikt
-
törölt tag
-
HoppMaster
aktív tag
-
törölt tag
-
HoppMaster
aktív tag
-
Hory84
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez egy veszélyes világ....

Ez nem dip még.