- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
szarnyasdino #1543 üzenetére
Amikor ezt a hőfokot eléri, akkor visszavesz a teljesítményből.
Nyilván nem az a cél, hogy mindig 90-95 fokon üzemeljen, éppen erre találták ki a ventilátorok (nem csak a CPU, hanem a házhűtő ventik is) hőmérséklet függő beállítási lehetőségét, azaz ahhoz képest, hogy neked mi a hangos (ami már zavaró) úgy állítod be.De én első körben azt deríteném ki, hogy miként is lehet az, hogy játék közben halk, mígnem netezés közben meg felpörög. Ha ez konstans, akkor ott valami nem kerek.
Teljesen idle állapotban, azaz amikor hozzá sme nyúlsz és minden ablak ki van kapcsolva, akkor is magasan pörög a proci hűtő venije??
Ezen felül van még az alulfeszelés, de ha az Expo is gondot jelentett, akkor ez lehet nem a te pályád, pedig az is pár kattintás a BIOSban, persze ha túllövöd, akkor rosszabb esetben BIOS-t kell resetelni és újra beállítani.
Én is a 9800X3D-nél kutakodtam utána, hogy mi is ez, utána már az 5800X-et is gyerekjátéék volt beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest