- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
válasz
Anonymus23 #1551 üzenetére
Akkor csak át kell állítanom aztán 60-70-80 foknál automatán növeli a sebességet?
-
szarnyasdino
kezdő
válasz
Anonymus23 #1544 üzenetére
Még egy hülye kérdés ,de gondolom mivel felpörög lassul stb nem kell rádugni lesz a válasz...
Csak a sárga csatikat dugtam az alaplapra.. a másik gondolom az csak a rgbhez kell ugye?
-
szarnyasdino
kezdő
válasz
Anonymus23 #1544 üzenetére
Majd holnap ránézek. Egyelőre két gép között ingázok mert egy monitor egy egér egy billentyűzet
-
szarnyasdino
kezdő
válasz
Anonymus23 #1542 üzenetére
Köszönöm. De ehhez pl tudnom kéne azt egy procinak mennyi még az a hőfok ami egészséges? Mert ha 75 engem pl nem zavar ha csend van,de nem tudom a procinak meg a lapnak jót tesz-e. A gép 100%-ban játékra van használva ami terheli a procit és itt is WQHD max grafika tehát szerintem 85+%-ot sose fog látni ezt a processzor kihasználtságban.
-
szarnyasdino
kezdő
válasz
Anonymus23 #1537 üzenetére
Biosban nem igen szoktam állítgatni ,aminek az az okat fingom sincs mi micsoda.. a memoriánál az expo dolgot is yt alapján csináltam mert 25 éves pc-s multtal azt se tudtam hogy a ramoknál a 6000mhz az nem annyi alapból azt fel kell "tuningolni"
Akkor marad a progi azt legalább talán érteni is fogom. Majd ránézek. Köszönöm
(HW infoval game alatt monitoroztam egyébként... ott halk állapotában volt olyan 62-65 fokos a proci (7600X) windows alatt meg ugye ez visszament kb 48-5x-re...csak érteném ha már hüvösebb lett minek pörgetés szénné a proci ventiket -
válasz
Anonymus23 #1537 üzenetére
A számítógépben lévő csatlakozók egyértelműsítve vannak, azaz egy csatlakozót csak egy helyre tudsz bedugni erőlködés nélkül. Igen, tudom az USB-t is be lehet dugni a HDMI-be, csak nem erőlködés nélkül.
Mindjárt meglesem az egyik kintlévő alaplapomnál, hogy lehetséges-e
Szerintem nem kéne a földelés helyére a feszültséget bekötni.
-
EmThor
addikt
válasz
Anonymus23 #1528 üzenetére
Na hát elég kicsi ez az fsp s110es ház, előre nem is fér venti. Csak felülre, de talán be tudok szuszakolni egyet a ház meg a borda közé, kérdéses lesz a hatékonysága ugyanakkor. Mindenesetre fancontrolt kihagytam, a biosban szerencsére lehetett allítani a venit fordulatot. 65%ra raktam 0-85 fokig, onnan 100%. Így elviselhető a hangja. 77 fok a maximum hwinfo szerint doom eternal közben, átlag 72 fok. 40-42 fok a windows idle. 7600x ryzen. Lehet nem úszom meg a szétszedést, meglátom. Minden esetre köszönöm a tippket, így már jobban élvezem a játékot!
-
hatnor
tag
válasz
Anonymus23 #1519 üzenetére
Igen, alakul. Biosban találtam beállításokat, már 80fok fölé nem megy, vannak még beállítások, majd próbálgatom őket, melyik lesz az optimális.
-
hatnor
tag
válasz
Anonymus23 #1504 üzenetére
Hát, most CS2-ztem az este egyet. 20-30%on megy a proci, ventillátort beállítottam maxra és 70-75 fok körül van a hőmérséklet. De ha felmegy 40-50%ra akkor hirtelen 85-87 fokos a proci...holnap újrapasztázom, hátha elrontottam valamit.
Néztem videót, ilyen procival 65 fok körül mentek a Battlefield 6 betában. -
KAMELOT
titán
válasz
Anonymus23 #1437 üzenetére
Esetleg, ha betennél képet is akkor abból többet negtudnánk!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #1437 üzenetére
CPU+FPU stresszteszt 78 fok, igaz 100%-on pörög minden, de élhető.
Mondjuk amire nekem kell, játékok alatt 50-60 fok között elvan. -
válasz
Anonymus23 #1422 üzenetére
Kb. ugyanazt a szintet tudja, mint az MX-4, nem egy nagy durranás. Teljesen átlagos szürke paszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest