Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majy000
csendes tag
-
Majy000
csendes tag
Sziasztok
Van egy E8500-as intel dual core procim (már vagy 5-6 éves), eddig nem igazán néztem és problám sem volt vele de most a napokba hogy ilyen nagy meleg volt ránéztem a proci hőmérsékletre és hát játék közbe 100-105 fokot ír ami rohadtul sok, és alap állapotban (azaz ha nem csinálok semmit) is 55-60 körül van.
Kipucoltam a hűtőt (ami nem nagyon volt poros) és nem változott a dolog.
Játék közbe nem érzek semmilyen hibát vagy lassulást, de igen csak zavar a dolog, és a 100 fokot nem órák alatt éri el hanem a játék beinditása után 2 perccel (ha kilépek 2 perc alatt visszahűl 55 fokra). Többféle programmal is mértem és mind ugyanazt mutatja. Mostmár kipróbáltam azt is hogy leszedtem az oldalát és egy szoba ventilátort irányítottam rá de így is ugyanazok az eredmények.Nem tudom mit kéne tennem, várom az ötleteiteket.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest