- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Highground #2940 üzenetére
Én nem is ösztönözlek arra, hogy vágd le a sapkáját, én csak azt írtam le, hogy én hogyan jártam hasonló tünetekkel, és mi volt a megoldás! Egyébként az nem jelent semmit, hogy fél éves a procid, mivel ez bármikor előfordulhat főleg az amd-nél, fel lehet ezt fogni gyártási hibának is, mivel nem került oda megfelelő mennyiségű paszta, vagy esetleg buborékos volt, és most keményedett ki annyira, hogy már nem vezet kellőképpen! De mivel én procim szinte nem került semmibe, és már eleve így jutott hozzám, ráadásul ez már a harmadik gépem, ezért nem sajnáltam annyira, a te helyedben lehet én is kicsit húzódzkodnék az efféle műveletektől!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest