Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Én nem is ösztönözlek arra, hogy vágd le a sapkáját, én csak azt írtam le, hogy én hogyan jártam hasonló tünetekkel, és mi volt a megoldás! Egyébként az nem jelent semmit, hogy fél éves a procid, mivel ez bármikor előfordulhat főleg az amd-nél, fel lehet ezt fogni gyártási hibának is, mivel nem került oda megfelelő mennyiségű paszta, vagy esetleg buborékos volt, és most keményedett ki annyira, hogy már nem vezet kellőképpen! De mivel én procim szinte nem került semmibe, és már eleve így jutott hozzám, ráadásul ez már a harmadik gépem, ezért nem sajnáltam annyira, a te helyedben lehet én is kicsit húzódzkodnék az efféle műveletektől!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi