- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Szerintetek jók ezek a hőmérsékletek?
Phenom2 955 BE alaphangon, alapfeszen, terheletlenül 38-40fok. A hűtő egy Mugen2 de a ventije maxon jár(1200on). Közvetlenül kap a hűtő levegőt egy 12es ventivel kívülről(az 900on pörög). Gyanakszom arra hogy meleg van a szobámban(kb 28-30 fok), de nekem az is fura hogy elölről belenézve a házba látni hogy a hűtő lefelé hajlik, és nem tudom hogy a felfogatás szar vagy a súlya miatt.... Próbáltam már újra felrakni(mikor először észrevettem hogy lefelé hajlik), újrapasztázni, de nem javult semmit, ugyanúgy lefelé áll...lehetséges hogy nem illeszkedik normálisan, vagy ez teljesen normális? terhelve(játékkal), olyan 50 fokos. Prime 95el egyszer néztem(mikor teszteltem a proci végét) akkor 3.95Ghz-en 63-65 fok volt prime95-el....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest