Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- sziku69: Szólánc.
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én is ezen vagyok az E8400-al, ezért álltam meg most ~1,168V-n, feljebb nem akarok menni, és ígyis majdnem megvan a 4ghz, kemény 5mhz-n múlik.
E5200-nál azt vettem észre, hogy 3,5-3,6Ghz felett nő meg a feszigény, drasztikusan.. Az alatt még elmegy. A 300-as FSB még alacsonynak mondható. Próbáld meg, hogy adj neki kicsivel több feszt, és lehet ott lesz benne plusz fsb még bőven, persze ha a hűtés bírja.
De ha nem akarsz neki több feszt adni, akkor lődd úgy, hogy maradj 1,3V alatt, és szépen léptesd felfele az FSB-t, és amíg stabil, stabil.. Sajna nem volt E5400-am, sőt a haveri körömben sem volt senkinek, így nem tom, hogy mit bírhatnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest