- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Emberek!!!
Itt vmi óriási nagy félreértés van!!!!
Takhanto:
"Akkor ez milyen topic???? Ne idegesíts már,cpu-tuning.... jól olvastam vagy sem?"
Összekevered ezt a topikot,a szájbarágós topikkal,és még reklamálsz.Segítünk mindenkinek akinek csak tudunk,de azért a stílust jó lenne megtalálni.Az adatok össze vissza jönnek,hiányzik róla cpu-z,everest,meg mit tudom én,fpo,vid.
Ez így nem fog menni,ameddig a táblázat a 21xx-es procikkal foglalkozott addig kőkeményen be volt tartva minden feltétel.
És ez így lesz ezután is.
Szerintem nem nagy kérés ez,ezért megkérek mindenkit,hogy nézze át az eredményeit ,főleg amik most érkeztek,kell hozzá az összes olyan adat,ami hiányzik,és akkor senkinek nem kell feleslegesen dolgoznia.
Hiába szép egy eredmény,ha hiányos.fagy53: az 1,2v-os eredményednél az everest 1,22V-ot mutat,amiért nekem anno ugyancsak nem fogadták el az eredményemet.
És ez nem kötözködés,ne érts félre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest