- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor nem a stabilitás ellenőrzéséhez, hanem a táblázathoz.
ez a stabilitás dolog,ez egy elég érdekes fogalom.
anno amikor még amd vonalon tuningoltam erősen,socket 939
akkor nagy ivben sz@rtam ezekre a tesztekre.
azokkal a programokkal-játékokkal amiket használtam hibátlanul ment a gép.
egyébként ma is azt tartom,hogy akkor stabil a gép ha azokkal az alkalmazásokkal amiket használ az user,hibátlanul megy a proci ram egyaránt,akkor stabil a gép
ott és akkor.csak kitalálunk-kitalálnak mások,olyanokat,hogy ettől meg attól stabillá válik a cucc,ha x ideig futtatjuk azt a tesztet.vagy inkább ugy mondanám,hogy attól a teszttől majd jól eladható lesz a cucc.
arról nem is beszélve,hogy sokan fél óra prime után kijelentik,hogy prime stabil a proci.ugyhogy a Linx-től sem lesz full stabil a cucc,és az orthostól sem és az ibt-től sem.
amikor olyan procim van aminek kisebb a gyári órajele,pl E2140,akkor olyan 24/7 beállitásokat keresek erős órajel emelését szem előtt tartva,
amik mindenféle "stabilitás teszt"-től függetlenek.
nem is támaszkodom prime-ra sem.amiket meg kitalálunk.kitalálnak,az pedig jó szórakozás.
keresni azon a feszen,azokkal a feltételekkel a legnagyobb elérhető órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest