Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol
üzenetére
Jó, hogy pont most kérdeztem rá...
Várom ám rendesen. Én..nagyon megszerettem a lapomat, a ramjaimat nagy buktával tudnám csak eladni, stb..Veszek inkább másik házat (ez már vagy 7 hónapos..
), böhöm ventiket bele, csinosítgatom (úgy értem, hogy belül minden a tuningról szóljon -elhelyezés, ventik, stb..-) Én azért sem tehetem meg, hogy folyamatosan váltsak, mert itt a fiam, s ha 2-3 órára nincs gépe..beteg
Télen én is folyamatosan lázas vagyok, s útál még a kutyám is, mert kihűtöm a lakást, mindenki fázik, mert nekem huzat kell(ene).

Már csak kva MX2-es paszta kéne, Iponból nem ok, a pk másfélszer drágább mint a kütyü..
(#7246) kulerr : Örökmozgó!..
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- OLED TV topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 gen i 7 procik i7-4790 /i7-4790K
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), böhöm ventiket bele, csinosítgatom (úgy értem, hogy belül minden a tuningról szóljon -elhelyezés, ventik, stb..-) Én azért sem tehetem meg, hogy folyamatosan váltsak, mert itt a fiam, s ha 2-3 órára nincs gépe..beteg