- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #13427 üzenetére
Hát figyeljetek.
Én átrágtam már ezt a dolgot,és majd alapon meglátod hogy milyen zöld.Személyesen voltam q9550 és 95550s proci tesztnél,és 100% terhelésnél valósan 30w-al kevesebbet eszik,kissebb terhelésnél persze kissebb a külömbség.Ha meg brutál tuningra mentem volna megvettem volna nfree q9550-t,mert kínálta,ami jól megy,de nekem már mindenből volt,és a legjobbak közt volt mind.Ami bmw001-hez került q9550 az is az enyém volt,és az 0.912v-on vitte az alapot,a 4ghz-t meg 1.152v-on,és nem érdekelt.De sorolhatnám az e8xxx procikat,amik a legjobbak voltak és azok se érdekeltek tesztelés után.A mostani e5200 is megy a háztól.Nekem az a lényeg,hogy nekem van ilyen q9505s,ami nincsen másnak,és jól is megy.Brutál tuningos procikhoz meg nem kell hasonlítani,meg olyan eredményeket várni tőle,de már néztem alapfeszen 8x450-nél idle fogyasztást,és majd lestek.
A másik eredmény is bejött,mert biosba alapfesz,és lazán megy a 8x450,20körös linx -el.Ez volt a cél hogy ez hátha megy majd,és megy.Ha e5200 elég volt 9x400-on mindenre akkor a 4 magtól 8x450?Na szóval jó lessz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lightyear - befektetési app
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest