Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Igen.
Nem választottam rossz játékot, van már pár ezer órám CS-kben és COD4-ben is, és tudom, hogy ha hamar rá akarom állítani a kezem egy bizonyos versenyjátékra, akkor a TDM, illetve DM játék módok nagyon sokat tudnak segíteni, mivel folyamatos pörgésben kell lenni. SD módban pedig van, hogy 2-3 percig nincs is lehetőség célba venni valakit. És mivel november elején LAN-ra szándékozom menni, ezért muszáj ráfanyalodnom a TDM-re, mert még mindig abszolút nem érzem a célzást.
-
Andris837
senior tag
Örülnék, ha összejönne egy jó kis közösség. Nem az a fontos, hogy most aztán minden eseményen feltétlenül első legyen a csapat. A lényeg, hogy egy csapat legyen akik nem össze-vissza rohangálnak a mapokon. Én speciel annó amikor játszottam utáltam publikus szervereken játszani. Semmi taktika, semmi kommunikáció. Szerintem így élvezhetetlen volt a játék. Az idő sem olyan nagy gond, mert én sem vagyok minden egyes percben itt a gép előtt. Főleg most, hogy munka mellet még iskolába is járok, de ha tudok itt vagyok és szívesen játszanék 1-2 jó kis wart.
-
vzsryl
nagyúr
"natív felbontásban futtatják a launch options-ből"
Ezt pontosan hogyan is tudom megcsinálni?
Nem értek a steamhez abszolút.Szerk.: Amúgy nálam is csgo.exe áll le...
Szerk2.: Pubon ritkán dobja...ez is furcsa...
Van néhány régi ismerősöm, akiknek most megvan a GO, aztán összehívtam párat, és felmentem webmircre. Nem nagy ügy, bárki megoldhatja, ha akarja. Ha kell ebben help, akkor pm me.
-
-
SQX_Barto
addikt
HD 3000 (notebook-os) elviszi a source motort, ha rendes proci van mellette, anno volt egy Toshiba notim, abban gyenge volt a proci is a "vga" mellett, css még elment, de a left4dead-et már nem szerette, ugye ott számítani kell a sok zombit...
Szóval egy HD 3000 nél kicsit jobb vga meg rendes proci (Toshibába valami c2duo volt de nem egy túl erős darab, ha jól emlékszem, meg talán a memória is kevés volt), elég memória és biztos futni fog kompromisszumokkal
Source motor nagyon jól van optimalizálva
-
O' Donaghy
csendes tag
Notebookcheck szerint GT630M-mel 1024x768ban lowon 100+ fps van

-
-
execute93
őstag
-
Sabre
őstag
Megéri egy csé köntösben lévő teljesen kiforratlan, régi motoron futó tákolt fps?
szerintem nem.Nem fogja átvenni se az 1.6, se a cs:s helyét sehol - kivéve ha a valve fizet mindenkinek annyit, amennyiért megéri ezt futtatni, de olcsóbb mint ha fejlesztettek volna egy értelmes játékot helyette...
-
Sabre
őstag
Pedig az a verseny fps-ek királya és szerintem marad is örökre, legalábbis a hány évig játszák kérdésben.
A grafika nem világverő, ellenben alkalmas a "pro gaming" fogalomra. Ez a cs:go max a 12 éves gyerekek délutáni matinéjára alkalmas...a bemutató meccsek amiket toltak vele a pro játékosok is ezt tükrözte, nem vették komolyan, mert nem nagyon lehetett...
-
execute93
őstag
Komolyan mondom, már kezd idegesíteni.. Egy nyomorult információt nem tudnak adni? Hogy késünk XX napot.. Akkor rendben lenne.. Na de ez a kiszámíthatatlanság.. Aug21.-én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy NEM fog megjelenni
Ne legyen így, de így lesz..Honlapjuk sem jön be
[link] -
execute93
őstag
Nekem anno CSS-ben cs_office és a de_dust 2 volt a kedvenc mapem.
AWP pályák sem voltak rosszak. Azt hittem, azért írsz be, hogy: "MEGJELENT A BÉTA"
. Sebaj.. várunk-várunk.. Aug.21. mennyire lehet igaz a Valve esetében?
CDG-n pl. ez van kiírva, de már kétlem. Mert ha év vége felé jelenik meg, akkor maradok a bf3mnál.Hivatalos honlapon sincs semmi...
-
execute93
őstag
Én majd bemegyek érte a CDG-be még aznap. Azért jó tudni, hogy lesz dobozosan, igaz csak egy papír lesz benne, na de azért mégis "kézen" fogható. Majd rákötöm a gépemet a FHD tv-re aztán onnan fogom küldeni
Kíváncsi vagyok milyen élményt nyújt. Most olvasgattam neked, és megtaláltam: Source Motor fogja hajtani a játékot.. Csak nem értem miért olcsóbb ez a CS:GO, mint a CS:S? ASUS GTX 560 TI DirectCU 2-n csak elfog futni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Router-Bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CDG-n pl. ez van kiírva, de már kétlem. Mert ha év vége felé jelenik meg, akkor maradok a bf3mnál.

LendvaiFeri1