Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65701) kretenallat válasza lemusz (#65698) üzenetére


kretenallat
senior tag

Az is szép. Mostanában nekem is volt olyan, hogy bemelegítésen a srácok szart nem tudtak lőni, éreztem is hogy baj lesz, gyerek pisztolykörben lőtt 5 usp fejest... Törne le a keze.

Am. tegnap késő éjjel volt szerencsém Phillel tolni egy álommérkőzést, lényeg az egyik srác gondolkodás nélkül tolta a scout meg desert fejeseket. Mirage, a srác konnektorban dezivel megölt valakit, füst ablakban szarul (csak bal oldal), eltrappol hangosan arra, míg a barátja próbálja a figyelmet magára vonni A lerakó lövöldözéssel. Várok 3 mp-t, beletúrok a füstbe egy 5golyós burst-öt, barátunk meghal. ÉS MÁR KEZDŐDIK A SÍRÁS CAPSLOCKKAL, HOGY FÜSTBE EGYGOLYÓST LŐTTEM HOGY VAN EZ?!?!?!?!
És mondom, ez a srác ilyen 3 kill/kört lőtt, olyan szinten, hogy már nem is idegeskedtünk a meccsen, mert minek. De a sírás azonnal megy, amikor meghal. WTF. Még gondolkodni se tud az a répa.

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#65702) skL86


skL86
tag

Sajnos én is belefutottam egy-két csalóba, de úgy tíz meccsből egyszer-kétszer, szerintem nem vészes. Sajnos mindig is divat volt a csalózás, minden esetben mikor az ellenfél jobb. Nagyon ritka, hogy van önkritikája a szenvedő félnek, vagy éppen játék ismerete. Nem kell messzira menni, Kahut is sokan csalózták, gyakorlatilag szinte mindenki, nyilván nem alap nélkül, mert tényleg sokkal jobb játékos volt. Mindenesetre az a gyanúm, hogy a csaló jelentések 95%-a teljesen alaptalan, ami azért elkeserítő, és a valódi csalók malmára hajtja a vizet, a nagy csalózásban elsikkadnak a valódiak.
A nagy baj, hogy aki igzán akar csalni, az rákölt egy kis pénzt és már van egy anticheat biztos csalása, utána már csak az a dolga, hogy feltűnés mentesen használja, ennek ellenére én még mindig úgy érzem hogy a saját bénaságom jobban rontja a játékélményem, mint a csalók:), ha majd globál + leszek már lehet, hogy csak a csalók fognak idegesíteni:).

(#65703) Brucehun


Brucehun
aktív tag

A legundorítóbb az emberek, hogy VAC- bannnos emberek tudnak vissza jönni a játékba. Bannolják őket egy időre, azt utána visza tudnak jönni, akkor mi értelme a ban rendszernek? Egyre undorítóbb ez a játék!

HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!

(#65704) vzsryl válasza Brucehun (#65703) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Örökre szól.
Ha egy játékban megkapta a VAC-ot, akkor annak nyista'. Ha VAC bannos kollégát látsz MM közben, akkor az illető egy másik játékban kapta azt.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#65705) gtamate2


gtamate2
veterán

Ha már így felhoztátok, tegnap este pont erről kezdtem el írni, akkor nem csak nekem szúrja a szememet a sok csaló mostanában.
Miért van ennyi csaló mostanában?

*Sn0w

(#65706) expander


expander
senior tag

Bence Rigó · Szent István Egyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

non prime-ban sas vagyok jelenleg...változni fog a rangom prime-ba?
Tetszik · Válasz · 2 órája

Attila Virág · Itt dolgozik: Decathlon Dunakeszi

Global vagy most megmondom. Nem kötekedés, tényleg így van, tapasztalat. Ott annyi a csaló és a smurf, hogy ha te ott LE vagy akkor prime-ba supreme leszel, de csak, mert globalba a csalók kiszorítottak minden játékost, kivéve a legjobbakat a világon. Mondhatni a top 0,7%-ot Azok még tartják magukat.
Tetszik · Válasz · 1 órája

:U :U :U

(#65707) Brucehun válasza vzsryl (#65704) üzenetére


Brucehun
aktív tag

Az oké, csak elszomorító, hgy más játékokban úgyan úgy folytatják a dolgot. És nem értem mi értelme annak, hogy játékokban csalni!

[ Szerkesztve ]

HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!

(#65708) kretenallat válasza Brucehun (#65707) üzenetére


kretenallat
senior tag

Aki nem csal, az nem is nagyon fogja megérteni, hacsak nem pszichológus.

Skl: általában vissza is szoktam nézni a demot utólag és általában könnyen el lehet dönteni, hogy legit-e. Előfordul, hogy valaki finoman szólva is durva, másik szint. Elfogadom, hogy vannak ilyen játékosok, de elég ritkán sas rangban MM-en. Erre is megvannak a megfelelő platformok, tovább kell fejlődni és nem a nubokat farmolni MM-en, ha valaki akkora sztár.

A másik meg az, hogy ha valaki az én csapatomban van és durván tolja, akkor elkezdem nézni. Rossz esetben report, jó esetben tanulok a dologból.

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#65709) lemusz válasza kretenallat (#65708) üzenetére


lemusz
addikt

De rossz vagy! Szóval nem kezdeményezel kick-et, inkább csak reportolod. ;] Múltkor amikor nálunk volt egy annyira egyértelmű, hogy kb 3. körre mindenkinek leesett, aztán a 4.ben már akarták is kickelni, én mondtam a többieknek várjuk meg legalább a félidőt, mert 3-4 körrel nem fog bekerülni az ow-ba...

[ Szerkesztve ]

(#65710) dugo_ válasza lemusz (#65709) üzenetére


dugo_
veterán

én mondtam a többieknek várjuk meg legalább a félidőt, mert 3-4 körrel nem fog bekerülni az ow-ba

Meg 15-0-ról könnyebb nyerni 4v5-ben is. ;]

(#65711) lemusz válasza dugo_ (#65710) üzenetére


lemusz
addikt

Az sem egy elhanyagolható szempont igen. Valami 11-4 lett a félidő, szóval 4v5-el is nagy esélyünk volt a győzelemre, akkor kickeltük... :DDD

szerk.: Még mindig rendesebb hozzáállás, mint amikor uccsó körben kickelik vagy megvárják a győzelmet is és csak utána...

[ Szerkesztve ]

(#65712) kretenallat válasza lemusz (#65709) üzenetére


kretenallat
senior tag

-.-

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#65713) Mezcal válasza gtamate2 (#65705) üzenetére


Mezcal
addikt

Túlspilázod, alig van csaló, majd mindjárt jön az a valaki, aki elmondja, miért. :)

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#65714) D.Va


D.Va
senior tag

Én már vagy 10 éve nem játszom csak single player cuccokkal, mert beleuntam a sok csalóba meg trollba, folyton elcseszték a játékot... CS:GO-ban is már csak botokkal nyomom néha, meg egy két haverral keresek egy üres szerót azt annyi..., rendes szerókon csak felmérgel a sok barom állat...
Tavaly a WRC e-sport-ot mondjuk sokat toltam, a világbajnokságon a legjobb 8-ig jutottam, de ott is sok volt a troll, meg a csaló, meg olyanok akik egyszerre több accounttal játszottak, csak hogy kicsesszenek mással, meg folyton olyan útlevágásokat csináltak amivel másodperceket nyertek ha bemákolták sérülés meg törés nélkül..., kb trackmania-t csináltak a rallizás helyett, így idén azt se tolom már...

De ha jön a Quake azzal lehet teszek egy próbát online-ban... :P Persze tudom ott is egyből jönnek majd a cheatek...
Meg mi értelme már ennek ez egész e-sportnak ha még szponzorált, fizetett, ebből élő emberek, csapatok is csítelnek?!

Asszem maradok a skin készítésnél..., bár az is fel*úr néha ugyanúgy mint mikor valaki cheatelt ellenem...
:P

[ Szerkesztve ]

(#65715) gyáliSanyi


gyáliSanyi
őstag

Én nem nagyon értem ezt az elo rendszert. Már vagy a 20. Versengőt nyerem max mvp vel mögöttem pedig nagyobb silverekkel de nem nagyon akar szintet lépni. Akikkel múltkor játszottam silver 5 ön voltak össz. 12 nyert meccsel de csak hátul voltak.
Úgy látszok sokkal nehezebb szintet lépni ha régebben valaki sokat vesztett.

Live poor, die ritch.

(#65716) vzsryl válasza gyáliSanyi (#65715) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Ha olyan rang a következő, amiben még nem voltál, akkor nagyon nehezen dob fel a rendszer. Kell néhány vereség, majd győzelmek, majd megint vereség és így tovább. Aztán ha jól áll a szénád, akkor egy olyan döntetlennél, ahol 12-27-be lövöd magad, ott feldob...

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#65717) gyáliSanyi válasza lemusz (#65698) üzenetére


gyáliSanyi
őstag

Ez legalább skill nem pedig csalás.
Kodiaknak van pár jó videója: füstön 2 ellent leszedett->csapata infózta, awp fejes noscope ajtón át, 4 ups fejes. Ha mondjuk egy másik néven lenne és nem tudnák hogy ki ő és egy meccsen ilyen játszana tuti, hogy ow-ba tennék, ott meg lenne is aki le wh-zná. Pedig csak skill, nincs csalás mögötte.

[ Szerkesztve ]

Live poor, die ritch.

(#65718) 30z.Samu válasza vzsryl (#65716) üzenetére


30z.Samu
félisten

Engem S4-be meg SE-be elég hamar feldobott, meg is lepődtem. Mondjuk jó pár meccset jártszottam Novák ellen, lehet az is közrejátszott.

Sic Parvis Magna

(#65719) vzsryl válasza 30z.Samu (#65718) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Csak tippelni tudom, hogy silvernél is így mehet a dolog, mert engem ~3-4 éve még a nagy rang gyengítés előtt borzasztó nehezen dobott fel sasba, pont úgy ahogy az előbb leírtam.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#65720) Vanir válasza vzsryl (#65719) üzenetére


Vanir
veterán

4x voltam eddig Supreme ezen az acc-on.
Most LEM vagyok, 10 meccs óta nem kaptam ki, egy döntetlenem van.
Az elmúlt nyolc játékban 23,125-re jön ki a frag-ek átlaga, ebben van kétszer 12 frag, ami mind enemy surrender-nél történt ilyen 12+13 kör lejátszása után. MVP-k átlaga 4, a haláloké 12. Menteni / exitfrag-elni nem nagyon szoktam, lévén entry-s pozíciókat szoktam játszani.

Vicc ez a rendszer. Nem a rangért játszom, és legalább ebből az elmúlt 10 meccsből csak egyszer volt fix csaló ellenfél, de őket is megvertük. Ha LEM-en kevesebb a csaló, akkor maradnék is ezen a szinten. :DDD

(#65721) vzsryl válasza Vanir (#65720) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Amikor olyan mocskos könnyű volt rangot lépni, akkor sokat voltam SMFC-ben, de amikor 2015 novemberében kicsit visszanehezítették, akkor ~fél évig LEM-et tartottam, majd 30-32 zsinór vereség után (főleg kisebb rangú társakkal) dobott le először LE-be. Azóta LE-LEM között váltakozok, és most ~2-3 hete tartom a LEM-et, de 5-6 laza SMFC elleni győzelemre se dob fel. Szóval a rang könnyítés idején (2015 tavasztól novemberig) elért "pontok" a nehezítés után szerintem nem számítanak túl sokat. Emiatt nem tudsz könnyen SMFC-be visszamenni.
Én qrva sokat MM-eztem már (3 accon ~1750 win, kb. ennyi loss is), és számomra van logika a rangrndszerben, csak azt utálom, hogy látható, emiatt csalásra és rankboostolásra használja sok paraszt... De muszáj látható legyen, mert rengeteg új accot hoznak létre az emberek csak emiatt, ami kabben' bácsinak plusz bevétel.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#65722) Vanir válasza vzsryl (#65721) üzenetére


Vanir
veterán

Kétszer vagy háromszor mentünk vissza Supreme-ig, mert mindig elveszett a rang inaktivitás miatt, aztán szépen ledobált DMG-be meg LE-be. Most harmadjára szintén elveszett, egyből LEM-be rakott és azóta egyszerűen nem dob fel. Mellesleg azóta nyertem még egy meccset szintén jó statokkal és semmi... De az egész csapatban nem akarja feldobálni az embereket.
De megismétlem magam - ha így marad, hogy viszonylag kevés a csaló a többi, feljebb lévő ranghoz képest, akkor én aztán nem bánom. :)

[ Szerkesztve ]

(#65723) kretenallat


kretenallat
senior tag

Na, egy ideje nem érkezett új beküldés, így elkönyveltem befejezettnek a hardver/fps felmérést.

Az eredmények itt megtekinthetőek: [link]

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#65724) lemusz


lemusz
addikt

Szar a rankrendszer és én fixglobálként ezzel csak mostanában kezdtem szembesülni. Smurfaccomat kezdtem el derankoltatni és biza nagyon nem könnyű. Kb az elmúlt 30 meccsemből 27 loss volt vele, mind ilyen 16-0 meg 16-3, tele olyan meccsekkel ahol még abandon-oltam is, mégis csak egy szintet vesztettem eddig. Úgy érzem most, hogy kb napi 24-be kéne tolni a lossolt meccseket, hogy elfogadható időn belül - értsd kb 1-2 hét alatt - lebukjam olyan nováig, szilverig...

(#65725) edgR válasza lemusz (#65724) üzenetére


edgR
őstag

Én a kikényszerített/szándékos deranknál nem igazán értelmezem ezt "szar"-ként, épp ellenkezőleg.

(#65726) Zomb€€ válasza Zomb€€ (#65095) üzenetére


Zomb€€
őstag

Khm ;]

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#65727) gyurkikrisz válasza Zomb€€ (#65726) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Ez csak akkor lehetne mérvadóbb, ha a NiP ellen játszottak volna... ;]

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#65728) kretenallat válasza Zomb€€ (#65726) üzenetére


kretenallat
senior tag

azmi...

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#65729) gtamate2 válasza kretenallat (#65723) üzenetére


gtamate2
veterán

Lemusz beírt egy random értéket az fps helyére, vagy mi? Csak mert kizárt hogy ezzel a konfiggal ennyit kapjon a benchmark pályán.

*Sn0w

(#65730) lemusz válasza gtamate2 (#65729) üzenetére


lemusz
addikt

Már akartam írni, hogy miért lenne elképzelhetetlen és csinálom neked a screenshotot nemsokára, de utána rálestem a listára és úgy látszik van egy újabb rajongóm. A 303 FPS-es eredmény (az első) vagyok én, a másodikat nem tudom ki csinálta és miért küldte be, de nem én voltam...

[ Szerkesztve ]

(#65731) kretenallat válasza lemusz (#65730) üzenetére


kretenallat
senior tag

oks, kitöröltem

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#65732) gtamate2 válasza lemusz (#65730) üzenetére


gtamate2
veterán

Azért, mert akkor mmben kb 500-600 fps-nek kellene lenned, ami azt jelenti hogy a te 3550-ed valójában egy 4790k 4.5 ghz-re húzott szintje körül mozog. A procink között minimális a különbség, és anno nekem 150 fps jött ki a tesztben amit csináltam anno. Szóval az hogy te a nagyjából hasonló konfigoddal 2x annyi fps-t kapj kizártnak tartom, és ha megnézed a mezőnyt a te géped értéke a legkiugróbb.

Persze lehet hogy én tévedek és a bbdzxy i7 6700 + 1070 kombó ugyan annyit ér a játékban mint a 3550 + 960..

Vismajor 3.8-ra húzott 3470-e pedig 188-at kapott, ami erősebb csak úgy megjegyezném.

*Sn0w

(#65733) bbdzyx válasza gtamate2 (#65732) üzenetére


bbdzyx
senior tag

bbdzxy? most rólam van szó? ;]

Amúgy, ha megnézitek az értékeimet, látszik, hogy mennyire röhejesen eljárt már az idő a motor felett. Mindkét felbontáson szinte pöccre ugyanakkora kihasználtsággal ment a teszt közben a CPU/VGA, de az eredmény mégis vagy 25%-al jobb lett széthúzott 4:3-ban.
(a legjobb, hogy egy külön, állandóan alacsony fordulatszámú profilt kellett beállítanom a CS-hez, hogy játék közben ne kapcsolgassa ki-be a ventilátort a kártya, amikor az néha napján eléri az 55 fokot a ~50-60%-os kihasználtság mellett)

A DOTA2-t elnézve, viszont a Source 2 sem lesz megváltás optimalizálás/hardverkihasználás terén, mivel ott is ugyanúgy fut a játék, mint azelőtt Source 1 alatt.

[ Szerkesztve ]

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

(#65734) lemusz válasza gtamate2 (#65732) üzenetére


lemusz
addikt

Nem tudom most melyikbe kötsz bele, a 303 FPS-esesbe vagy a fake-be, amit időközben kreténállat kitörölt.... :F Egyébként nem tudni ki küldte be? Böngésző adatokat elment ez a cucc, nem?

(#65735) lemusz válasza gtamate2 (#65732) üzenetére


lemusz
addikt

Nem tudom mi most ez az fps cicaharc, de csináltam neked egy tesztet. A teszt alatt kikapcsoltam a netgráfot, ez még rádobott a szokásos értékre 10 fps-t. Vismajor +300Mhz-e és picivel jobb vga-ja nem tudom hogy hoz össze neki low-on 200 alatti fps-t. Úgy látszik ilyen sokat számít a jól optimalizált winfos, driverek, stb... szerk.: vagyis jobban mondva inkább nála van elrontva valami vagy valamik... i5 + normális vga nem csinál 200 alatti fps-t lowon még fullHD-ben se...

Bizonyíték snow bírónak:

[ Szerkesztve ]

(#65736) vzsryl


vzsryl
nagyúr

Bakker, én eddig tényleg úgy voltam vele, hogy ez a csalás dolog fel van fújva. De a napokban már a 2 olyan pofátlan wh-s ellenfelet dobott a gép, hogy meglepődtem. Úgy voltam vele, hogy deserttel füstön keresztül, egy tárból, két különböző random helyről, 3-3 golyóval kiszedheti a társaimat, de amikor már minden fegyverrel eljátszotta a pálya minden részén ugyanezt kb. 10-12x, akkor már gyanús volt. Aztán már prefire is, és még vagy 5 füst kill. Ami még árulkodó volt, hogy amikor láttam mozogni, akkor olyan volt, mintha egy kezdő játékos casualon keresné merre van mirage-on a banán. :D

[ Szerkesztve ]

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#65737) ReFleXx válasza gtamate2 (#65732) üzenetére


ReFleXx
addikt

Vismajor 3.8ra huzott 3470-e ReFi 3470-e :D
Amugymeg szezont a fazonnal, lemusz 64 ticken tesztel, Vismajor meg 128 ticken, ha duplaja nem is szokott lenni a kulonbseg 64ticken az fpsnek 128hoz kepest de legalabb a masfelszerese.

Lemusz tesztelj egyet 128ticken is.

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#65738) mobal


mobal
MODERÁTOR

Nem csinálok FPS tesztet direkt, de 4.5 Ghz-n a 7700k-nál kb nem esek 300 alá. Full HD minden low, High texture + shadow.

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#65739) had423 válasza mobal (#65738) üzenetére


had423
aktív tag

Én megcsináltam a tesztet, valami 180 körüli érték jött ki, bár mm-en sosem volt annyi nekem. Ráadásul a smoke-ban az a 30 alá esés sem ad jót szerintem. Erre még rájön a napi kékhalál.
Full rák a számítógépem, idén ha lesz újra időm, tuti rámarok új cuccokra.

G3240, HD7770, 4 giga ram.
1-1,5 éve még a csét jobban vitte.

(#65740) shaddy1027


shaddy1027
tag

Csináltam gyorsan 3 mérést az alábbi géppel és beállításokkal:
144Hz monitor, i7 6700 4GHz +1060 Gigabyte WF2OC +16 gb ram Win 10 1607 verzió 14393.576 build, Nvidia driver 376,56

alap beállításom játéknál
Csak, hogy lássátok a két mérés között egyetlen dolgot állítottam át a játékban a Television-t raktam Computer Monitorra:
8,5 fps-t hozott

Következő beállítás a legjobb amit tudtam eddig produkálni:
settings
fps

Mindegyiket egymás után mértem 64 ticken. ;)

"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch

(#65741) kretenallat válasza shaddy1027 (#65740) üzenetére


kretenallat
senior tag

A kérdőív még kitölthető, ha beírod az eredményeidet, v legalább egyet, azt megköszönöm. [link]

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#65742) Vanir válasza kretenallat (#65741) üzenetére


Vanir
veterán

Töltöttem én is. :)

(#65743) Redneck


Redneck
veterán

Kitöltöttem mégegyszer, de a nevem beírásán átskilottam. :)) Elnézést!

128tick:
Average framerate: 224.53

64tick:
Average framerate: 356.64

1680x1050@75Hz, High Shadows Medium Texture, FXAA ON, 4xAF, a többi OFF és Low

Jó nagy különbség van a két mérés között! Ez normális? :F

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#65744) 30z.Samu válasza Redneck (#65743) üzenetére


30z.Samu
félisten

Szerintem igen.

Sic Parvis Magna

(#65745) mobal válasza Redneck (#65743) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

2x annyi frissítés, persze. 128-on mindig kevesebb lesz a framerate.

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#65746) qdak válasza Redneck (#65743) üzenetére


qdak
addikt

nalam itt a fustbe szinte 20 ra lemegy, erdekes D2 10/10 be siman tudok jatszani, alig esik be fix 64 bol (raadasul 1280/1024 be) most ment tonkre monitor igy 1024/768
1 sima meres 84 avg
2 cashe uritve + r_flushlod menet kozbe beirva 91 avg

e8400, 9600GT, 8GB DDR3, 1024/768 sajat cfg

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#65747) kretenallat válasza Redneck (#65743) üzenetére


kretenallat
senior tag

nekem is volt különbség, de messze ekkora. ha jól emlékszem, akkor kb 10-15 % volt.

szerk.: köszi az új kitöltőknek is.

[ Szerkesztve ]

:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

(#65748) Redneck válasza kretenallat (#65747) üzenetére


Redneck
veterán

Nekem is furcsa, nem tudom mitől ekkora a differencia.

Ez nagyon állat, most azonnal kell egy jó Androidos telefon és a kis szett hozzá! :)
Nekem új volt az egész, akinek nem attól elnézést kérek! :R

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#65749) gtamate2 válasza kretenallat (#65741) üzenetére


gtamate2
veterán

Kitoltom en is ma, ha vegre gep kozelebe kerulok.

*Sn0w

(#65750) Årpi


Årpi
őstag

Beírtam a 64 tickes eredményemet is,alsóhangon +100 fps :U

(Lol,valamiért 2x küldte el,a névnélkülit törölje valaki pls. )

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.