Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Nah, ez az új Titan életképesnek tűnik. Az azért már most látszik, hogy jót tett a lineup csere. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az új LDLC mit fog alkotni majd.
-
Arkennys
addikt
ja, ki kell várni de nullás cuccokkal kezdve várhatod
plusz ha küldök hatezer offert ki, fele jelent mert már mindenért azt teszik, onnantól az megjelenik ha valakinél csereablakot nyitok, ergo még annyi esélyem sem lesz értelmes cserét összehozni...
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Xero
nagyúr
válasz Arkennys #21457 üzenetére
Én innen indultam:
A kulcsok pedig 1-2 hét droppjából voltak. Most 24 nap után járok kb 46-48 kulcsnál napi 10 perc ráfordítással.
Eddig nem reportoltak, csak ez a kulcsos kölök húzott le -rep-el. Nem scammelek, nem erőltetek semmit. Ha valaki nagyon sz*rul jönne ki belőle, de nekem csak úgy érné meg, akkor inkább szólok. Volt aki megköszönte és annyiban hagytuk, de volt aki megértette és ennek ellenére pont azt akarta amit kínáltam. A legtöbb nagy hasznot hozó pár lépéses cserém pusztán azon alapult, hogy valaki gyorsan akart szabadulni valamitől, vagy pont azt akarta ami nekem volt, de több skinből tudta kifizetni, így overpayelt.
Vannak jobban pörgethető skinek és kevésbé népszerűek. Kicsit mindig sz*rul érzem magamat, ha nem csak kulcsok vannak a raktáramban, hiszen a skinek 90%-ának nagyon fluktuálhat az ára akár ok nélkül is. Viszont az egészre mint játékpénz tekintek, így nem is görcsölöm túl a dolgot, ha kicsit tovább ott van nálam valami, de még nem jött be nekem tetsző ajánlat.
Sok olyannal tradeltem már akinél kivillant, hogy figyeljek. Nincsen ezzel semmi gond. Engem úgysem vernek át, szóval nem görcsölöm túl az ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Te nem, mások ellenben igen És tényleg mindenért jelentenek, ha nem ő jár jól egy cserénél az ajánlattal, akkor már képes rá...
1-2 hét? nekem kezdetek óta nem volt ennyi értékű dropom, mióta elkezdtem CS-zni. 20-30 cetnél értékesebb dropom nem is volt még (ládákat kivéve, de abból is mire kapok, mindig töredékét éri már mint az első lázban, legjobb az volt mikor 90 centért sikerült eladnom mire végre dobott), pedig küldetésből is 30 körül járok másik accal együtt, de minden egyes alkalommal a legvacakabbakból ad. Neked megy ez az egész, amihez gratula.
úgy néz ki erre születni kell, már mázlit értve.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #21460 üzenetére
Kifogás, jah Lehet így is nézni. Azt mondom, hogy tök egyszerűnek be van állítva a légy gazdag piacozásból, közben nem az, egyáltalán ha van 4 kulcsod kezdésnek, ha nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Arkennys #21459 üzenetére
Pár breakout láda, néhány phoenix és a glock reactor amivel szerencsém volt. Az speciel elment 8-9€ körül anno. De ha jön új operation pass, akkor kb 1 óra alatt össze lehet lapozni 10-20€-t. A fő accountomon az AK-n kívül (amit nyitottam) minden dropból, vagy market adás-vételből van. Annak az inventorynak az értéke jelenleg olyan 60€. Ezen felül vettem még a droppokból még egy CS:GO-t smurf/trade accountnak és mind a kettőre a passokat (bravo,phoenix,breakout).
-
Arkennys
addikt
Hát, jó neked ennyiben maradok a dologgal részemről
szerk: simán össze lehetett volna, ha hajlandó dropolni. 1-2 volt nagynéha (a hétre nézve) Ellenben 4 centes skinekből dugig lettem dropokból. Mindegy, inkább hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #21466 üzenetére
Hát, pedig annyira ilyen reményeim voltak, tényleg Nem vagyok olyan naiv/hülye, hogy ezt gondoljam. Egyszerűen már olyan ajánlatot összehozni, amit elfogadnak és már kemény 40 centtel jobban jártam sem sikerül összehozni. Vagy simán elutasított, vagy még jelentés is jön mellé. De tényleg nem érdekel a téma már. akinek megy, annak sok sikert a továbbiakhoz is.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Coccolino_O #21466 üzenetére
Nem kell beáldozni pénzt. Én csak egyszer töltöttem fel a walletemet 5€-val, hogy tudjam eladni a ládákat, ne mindig Xero bankozzon nekem. Ez még márciusban volt. Aztán augusztus elején gondoltam egyet és behirdettem 9€-nyi cuccot statrakos Blue lam ak-ra. Rá pár órára ott figyelt egy Steam offer a kliensben, és csak 7€-nyi cuccot kért. Most van 800€-nyi cuccom meg 18,39€ a walletomon.
Tehát nem a tradehez aldoztam be pénzt.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
pr1mzejEE
addikt
válasz #56230144 #21465 üzenetére
De ha egyszer az összes ilyen ddosoló nyomorultnak eltörhetném a csuklóját..
Fingjuk nincs arról, hogy ezzel mennyit tudnak ártani magának az e-sport-nak.. Hogy ezzel mennyire lejáratják és szétb*sszák ezt az egész sportot.
Arról nem is beszélve, hogy a játékosokat is idegesítheti meg a nézőket is, komolyan mondom rohadjon el az összes ilyen, egy utolsó senki k*csögök. Ez a véleményem.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
szabog4
aktív tag
Ez nagyon jól nézzétek meg! :v
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
htc07
addikt
én megmondtam
nyertem, hun' a karambitom?
-
zzeN
aktív tag
-
Xero
nagyúr
Na erre kíváncsi lennék. Friss megjelenéseken kívül kb semmi esélyed a jó árú itemekre a botok ellen.
Nyilván be lehet vásárolni kilóra a ládákat is, de az meg megint csak hosszadalmas és nehézkes.
Az ajánlatokat pedig ne Te keresd. Majd azok megtalálnak Téged! Ez a kulcsa a dolognak. Alig küldök ki offert, csak kirakok pár tradet aztán mazsolázok.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Na egy gyors példa, hogy milyen egyszerű a tradevonat.
Ez van kint jelenleg. Erre jönnek az ilyen ajánlatok:Erről speciel lemaradtam, mivel aludtam és autobumpol, de ez mindegy.
Na ez a cyrex 23-24k-ért eladható pikk-pakk pl. -
maathe
senior tag
fnatic-nál nyomorékabb csapat nem létezik. Ismét bukok rajtuk egy all-in-t...
-
maathe
senior tag
Ha nincs érzéked hozzá, akkor igen, viszont 10 mecsből 8 mindig bejön, hát ez pont nem jött be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dacia topic
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Túra és kirándulás topic
- Gumi és felni topik