Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
Pár hetes inventorym.
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
davidj92
tag
Shroud streamel, nyertek 1 gamet és kapott egy phoenix ládikát, cseten spamelték hogy nyissa ki, gyors vett is egy kulcsot, instant kinyitotta, erre esett neki egy AWP Asiimov
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
-
Qmi
tag
Szevasztok.
Végre valahára kaptam rangot (Gold Nova Master) 9 nyert meccs után...
Most akkor ellenem csak ugyanilyen rangú játékosokat dob majd be a rendszer? Valamint ha nálamnál jóval alacsonyabb rangú csapattagokkal megyek, akkor mi van? Köszi. -
pr1mzejEE
addikt
Ha egyedül mész többnyire igen, veled egyszintűeket dob, de ha már közel vagy egy szint megugrásához, akkor berakosgat már 1-el nagyobb rangban lévőket is.
Ha pedig kisebb rangúakkal mész, mint premade, akkor átlagolja a rangjaitokat és aszerint kaptok ellenfelet.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
okipoki
aktív tag
Kaza vagy Bosznia? Melyikre érdemes tenni?
-
SamS20
senior tag
Miből jött ennyi kulcs össze? meg azért a glockbol elég nehéz felfele menni ha másod nem volt hozzá hogy felfele tradelj.
-
Lacek89
tag
Az ilyen pillanatok mindennél többet érnek. My first ace
Tudom nem profi a videó, sem a tudásom de nagyon örülök neki hogy sikerült lehoznom.
[ Szerkesztve ]
-
BTminishop
aktív tag
üdv!
Tradelési tanács kellene.Szerintetek elcseréljem a minimal weares X-ray m4em 2 darab Weapon case 1-es és egy piros esport ládáért? -
SamS20
senior tag
Valaki dobjon már egy deathmach ipt ahol csak hedire lehet gyakorolni köszi
-
regener
veterán
válasz SamS20 #20223 üzenetére
Ide csatlakozz akár, de elég a leírásból megnézni:
Hatton Games Public Servers:
● PUBLIC, 24/7 Dust 2, 16 slots, 128 tick ➟➟➟ 62.210.99.15:27715
● FFA DEATHMATCH, 24/7 Dust 2, 14 slots, 128 tick ➟➟➟ 62.210.99.15:27015
● FFA HSMOD, Valve Rotation, 14 slots, 128 tick ➟➟➟ 62.210.99.15:27215
● TDM AIM MAPS, 14 slots, 128 tick ➟➟➟ 62.210.99.15:27115
● GUN GAME, 14 slots, 128 tick ➟➟➟ 62.210.99.15:27315Normális szerók, néha vannak észlények, de who cares
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Na hát ez kész, ezek az indiaiak...
-
IreN!CuS
őstag
Valahol van hely 1-2 meccsre ?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
po1son
addikt
Gondolom felvesz cicát kutyát, hogy neki xy kell és ezt adja neki, amivel csak ő jár jól, de persze a üzletfélnek úgy festi le, hogy fair biznisz...
De evvel nincs is gond, mert máshogy nem lehet jó cuccokat szerezni, ha nincs pénze az embernek.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Xero
nagyúr
Lounge. Jellemzően piaci ár alatt kicsivel, vagy ha szép a skin, akkor piaci áron megveszem, és 1-2 kulcs haszonnal tolom el. Ha nagyon csúnya, pl BS asii, akkor piaci ár alatt megveszem és 0.5-1 kulcs haszonnal eltolom marketen.
PL:
Most is van egy WW M4 Asiim 14 kulcsért, ami simán el fog menni 16-ért.
(#20231) po1son: Ennyit nem foglalkozom vele. Feltolom a tradet lounge-ra, és néha megnézem az ennek megfelelő kereséseket. Dobok rájuk offert és kész.
Amúgy pusztán egy szép kés hajt. Mivel irl pénzt ilyesmire nem szórok el (inkább elszórom síelésre ), így ezzel bohóckodom inkább. Elfér egyik gépen a nyitott account mindig, szóval különösebben nem sok vizet zavar.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
VirtusPro low nyomorékok... pápá 54euro
OG meg előző meccsben seholse volt...
Visszamentem BF3-ra.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Mostanában iBuyPower-es matricákat veszek, befektetés céljából.
Olvastam itt a hsz-eket és raktam az OverGaming vs VirtusPro-ra....
Az első meccset 2db matricával, ebből lett volna 130-as reward
A másikat meg egyel, és ez lett belőle :
Nagy kár hogy nem mertem megrakni 4-el mert akkor több mint 300-as reward lett volna, holott lehetett tudni hogy az egyiket az OverGaming hozza.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Nincs itt semmilyen leadás. Itt idiotizmus van kérem szépen. Aki ilyen oddszok mellett 50 eurókat tesz bármely csapatra egy csipetnyi nyeremény érdekében -> idiotista. (Az idiotizmus, mint filozófiai irányzat jeles követője.)
-
PeL
addikt
Majdnem elcseréltem egy Stattrak Flip Knife Boreal Forest FT-re az 54 db ESL Legends + 50 db 20-30 centes matricámat, az utolsó pillanatban visszalépett a srác
[ Szerkesztve ]
-
hNp88
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest