Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz nem. Sokáig angolt használtam én is (asszem a 9-es volt utoljára), de mivel többen dolgozunk a cégben, és a többiek egyáltalán nem tudnak angolul, ezért átváltottunk magyarra, az meg nem működik, hogy három gépen magyar van, egy meg angol...
Sokáig én se találtam semmit a magyarban, de most már fordítva van, az angolban nem tudok eligazodniAzt, hogy nem tudom mi micsoda lehet, de azokat a funkciókat, amiket tizensok év alatt soha nem kellett használnom, mert nem volt olyan alkalom, amikor kellett volna, hagy ne ismerjem már. Ezért van a fórum, hogy ilyenkor lehessen kérdezni.
(fel sem merem tételezni, hogy esetleg lehet benne olyasmi, amit én használok te meg még soha, és ezért én kapásból vágnám, amit te nem találsz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest