Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szélvész
újonc
Sziasztok!
Nem tudom miért nem működik.Csatolom a képet. A zöld házakat szeretném a fekete házak közé tenni, a legnagyobbat középre a másik kettőt pedig oldalra.
Hiába jelölöm ki, próbálom csoportba tenni a zöld házakat nem sikerül, így nem tudom mozgatni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Szélvész
újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a corelben, ráadásul szőke is
Tudna valaki abban segíteni,hogyan tudok egy képügynökségtől letöltött vektoros logóban lévő objektumokat egy alakzattá alakítani, hogy az egész mozgatható legyen?
A segítséget előre is köszönöm. -
Met
nagyúr
Options-Workspace-Toolbox-Zoom, hand tool
-
tomej
aktív tag
Üdv.!
Egy banális kérdés:Munkahelyemen eleddig Corel 13-al dolgoztam, de gépcsere+oprendszer csere miatt Corel 17-et kaptam. Egyetlen egy gondom van: ha az egérgörgővel belenagyítok a munkába a nagyítás nem az egérmutatóval - mint nagyítási középponttal - dolgozik, hanem a nagyítási középpontot a munkalap középpontjára teszi. Erre van vmi beállítási lehetőség?
Előre is kösz!
-
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy ilyen x86-os tableteken mennyire működik a Corel (X5)?
Külföldre kell mennem pár hétre, de közben dolgozni is ezt-azt. Nem komoly dolgok, de azért nem lenne baj, ha corel is menne... -
zzolika
aktív tag
válasz
littlejohnny #2373 üzenetére
Van a Corelben a makrók között naptárkészítõ, CalendarWizard. Havi és éves naptárat tud csinálni, lehet az újabb Corelekben már van heti is.
-
littlejohnny
aktív tag
Szep napot!
Sajat celra szeretnek kesziteni egy heti naptarat, A4-es meretben. Van-e valami lehetosegem arra, hogy ne manualisan kelljen bepotyognom az ev 365 napjat, hanem hasonlo modon, mint Wordben a korlevel, egy kulso adatbazisbol keszuljon el a vegtermekem. Ha jol ertelmeztem a merge funkcio lenne az en emberem... Problemam mar csak a hogyannal lenne...
Minden otletet, tanacsot szivesen fogadok! -
p a s s e r
őstag
válasz
zzolika #2367 üzenetére
köszi... hát igen, voltak kisebb problémák még így is... a cs4-ből és a cs6-ból, ugyanolyan beállítások mellett írt pdf-ek megynitásánál cs4 ok, cs6 egy bizonyos szövegmező elkószál... amúgy ebben az anyagban csak szöveg van, fekete fehér... tulképp árjcímkék bizonyos boltok polcaira... azért kell a végeredménynek corelnek lenni, mert a megrendelő ezt kéri... utándolgoznak egyes oldalakkal...
-
Mela Kehes
addikt
Meg lehet valahogy oldani, hogy egy beszínezett terület piszkosnak hasson? Corelen belül szeretném megoldani nem külön programmal.
-
zzolika
aktív tag
Attól függ melyik rétegben van, hogy hol látható.
Ha kihúzod a lap mellé a Desktopra, akkor mindenhol látható lesz.
Ha a Layer 1-ben marad, akkor csak az adott lapon lesz látható.
Ha master layerben van, akkor minden lapon.
Alul a status sorban írja, hol van. Az Object Managerban tudod megnézni, átrakni.
Ha össze van gruppolva valamivel ami az oldalon van, hiába viszed le a lapról, a saját rétegében marad. -
Teve
csendes tag
Corel Draw X6-ban mi határozza meg, hogy amelyik objektumot leviszem a lapról, az látható lesz-e, vagy sem ha átváltok másik oldalra?
Némelyik .cdr-nél amint lekerül az objektum a lapról, akkor már a "mester oldal"-ra kerül.
Néhol pedig az adott oldal része marad és másik oldalra váltva "eltűnik".Mi határozza ezt meg? Hol kapcsolható?
-
zzolika
aktív tag
válasz
p a s s e r #2366 üzenetére
Nekem van hogy az ékezetes betûknél is külön szövegbe töri a Corel.
De már az is nagyon jó eredmény, ha minden ugyanúgy néz ki Corelben, mint a pdf-ben! Sokszor ez sem sikerül. Fõleg az árnyékok, átlátszóságok csinálnak érdekes jelenségeket, mint pl amikor egy betû fele bitmap lesz (ahol átlátszó objektum van alatta?) a másik fele marad vektoros.De ha Indesignban megcsináltad készre, akkor minek kell ezt Corelbe átrakni???
Más téma: tud valaki arra valami jó megoldást, hogy a kész Coreles cuccot hogyan lehet átrakni Word-be? Megrendelõinknek szoktak lenni ilyen agymenései, hogy az kérik tõlem, küldjem át úgy hogy bele tudjanak javítani, más programjuk meg nincs hozzá.
-
p a s s e r
őstag
tüzetesebben megvizsgálva a dolgot, még egy probléma maradt... az indesignban írt pdf-ek szövegboxait az entereknél, shift+entereknél és a taboknál szétszedi... ergo egy kétsoros, egy boxos címből lesz két egysoros box... mondjuk illustratorban megnyitott pdf-ek esetében is szokik ez így lenni, de nem minden esetben... tudja valaki, hogy hol van a "kapcsoló"?
köszi előre is...
-
p a s s e r
őstag
köszi mindenkinek, ma sikerült megoldani hogy indesignban maradjon az anyag úgy, hogy a mentett pdf corelben se essen szét megnyitáskor... voltak problémák, de működik...
jeee...
-
jhos910
senior tag
válasz
p a s s e r #2362 üzenetére
Javaslom, hogy maradj az inDesignnál. Kezdésképp a stílusok miatt.
-
Met
nagyúr
válasz
p a s s e r #2362 üzenetére
A Paste special-al feldob egy ablakot ahol ki lehet választani hogy csak szöveg, ilyen szöveg formázással olyan szöveg formázással.
Nem tudom miért kell corelben megcsinálnod de nem javaslom. ID-ben megcsinálod és mentesz egy pdf-et?
-
p a s s e r
őstag
sziasztok!
sajnos nincs időm végigböngészni a fórumot... péntektől corelben kell szerkesztenem egy csomó anyagot (10-100 oldalas doksik), amit eddig indesignban csináltam... ahoz értek, de a corelhez picit sem... első blikkre rohadtul kaotikus, pedig csak szöveg copypaste a feladat, formázással...
- mi az a paste special? paste in place? bár a sima paste is paste in place, ahogy nézem...
- szöveg kopizásánál megkérdezte, hogy tartsa-e az eredeti stílust, rányomtam úgy, hogy ne kérdezzen rá többet... azt hol lehet semlegesíteni?előre is kösz...
-
Teve
csendes tag
Tiszteletem !
X7 PhotoPaint tud már veszteségmentesen átméretezni?
Amolyan "Smart Object"-et kezelni? (Nekem ez az egyetlen, ami az PP X6-ban hiányzik és a PS-ban megvan.)Ha az X7 már tudja, akkor tutira megvásárlom.
Sajnos Corel összehasonlító táblázatában nem találtam, így gyanítom, hogy nincs is.De most nem telepíthetek próbaverziót (XP-n nem fut), így megnézni sem tudom.
Kérem árulja el valaki aki X7-et használ!
Köszönöm!
-
Met
nagyúr
válasz
TigerCat #2356 üzenetére
Fejlődés? Hát, nézd meg a new feature list-et. Valaki biztos használja őket én nem
Ha nem lenne így elcseszve a visszafelé kompatibilitás akkor még mindig 12-est használnánk melóhelyen, de egyre több grafika jött ami újabb verzióval készült, ai és eps is.
Ami fejlődést észrevettem az a file méret növekedésPP-et fel sem telepítem...
-
Sziasztok,
Már egy ideje Mac-en dolgozom, így a Corel Draw sem játszik. Viszont úgy néz ki, hogy újra Windows-os lesz a céges gépem, tehát kelleni fog a Corel is. A régi maradt az előző gépen, mert ott is kell, azaz vennem kell egy újat. Mennyire jó az X7? Demót szedtem le, de tele van bugokkal, javítócsomag pedig csak a megvásárolt verziókhoz érkezik (ahogy láttam).
Köszönöm szépen! -
zzolika
aktív tag
válasz
Mela Kehes #2350 üzenetére
Színátmenetes kitöltéssel, behúzod középre a harmadik színt kétszer. Ha élesebb határvonalat akarsz, akkor az edge padot állíthatod.
Vagy powerclipet csinálsz, beleraksz 2 kiszinezett téglalapot.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Mela Kehes #2350 üzenetére
Esetleg szétvágod háromfelé?
-
Mela Kehes
addikt
Hali!
Hogyan lehet egy csúcsára állított lekerekített négyzetet függőlegesen három színre beszínezni?
-
beezee
csendes tag
válasz
jhos910 #2344 üzenetére
Ezt nem teljesen értem, de a feladat az lenne, hogy eltérő db számú, eltérő méretű objektumokat automatizálva úgy rakni egymás alá, hogy a köztük lévő távolság 10 mm legyen.
Ez eddig nem sikerült a változó méretek miatt.Mondjuk már az sem lenne rossz, ha 1 bill kombinációval egymás alá tenne 2 eltérő méretű objektumot úgy, hogy a táv köztük 10 mm és középre vannak igazítva.
Így már 1xűbb lenne jóval, mint kiválasztani a 2 objektumot, igazítani az aljához, egyiket lejjebb tenni a magassága +10 mm-rel és középre igazítani.
Ez mondjuk jópofa napi 2x, de 50-200x már nem annyira.
Sztem a munkaidőm 5%-át elviszi, amit (most néztem) 19 év alatt felér egy nyaralással. -
beezee
csendes tag
válasz
zzolika #2338 üzenetére
Hát, nem valami kreatív meló, de nekem még csinálnom kell.
Az a gondom, hogy 1 klisére (100x100-as filmre) kerül pl ha 2 színes a nyomat, akkor egy 1 színes verzió + a két szín külön egymástól 10 m-re.
De van, mikor 3 különböző 1 színes logó kerül a klisére, vagy még 1000 féle megoldás lehet. -
jhos910
senior tag
Szimbólumokkal próbálkoztál-e már? Ha a 100x100-as klisét felosztod egy X*X-es rácshálóra ahol minden cella(egy cella egy szimbólum) közepén lenne a grafika? (így lehet h nem lenne kimaxolva a klisére felpakolt grafikák száma de a gyorsaság meg igen).
Csak egy ötlet de lehet, hogy egyáltalán nem jó a ti előkészítési módszeretekhez. -
zzolika
aktív tag
Elég ha a 30-60 méteres tekercsen több vagy kevesebb film maradt, a súlykülönbség miatt már nem egyformán húzza a motor. Kicsi az eltérés, egymás után még elmegy. De ha pár hónap múlva ugyanahoz a melóhoz mondjuk csak a fekete színkivonatot kellett volna cserélni, mert változott a telefonszám, az nem mindig volt pontos. Maradt a kézi szabászat ollóval
Ettõl jobban csak a pauszra kiprintelt melókat szerettemNa ott volt igazán ferdeség, trapéztorzítás, nyúlás. Meg a denzitás hiánya. A ctp azért már sokat segített. A tamponra még mindig a film->klisé van? Ott nincs valami újítás?
-
zzolika
aktív tag
Hosszában. Nem dob, hanem capstan levilágító volt. A tekercsbõl az elsõ és utolsó 1-3 métert ránézés nélkül el lehetett hajítani. De közben is voltak néha méret problémák. Hõmérséklet, páratartalom, motor fordulat, stb... Két színt sem lehetett egymás mellé tenni, mert a lézertükör domborulata miatt nagyon nem volt passzer pontos. De a doblevilágító sem 100%-os. Annál is volt néha passzerhibás film.
-
zzolika
aktív tag
Ha kézzel bontod színre, és minden színkivonatot külön lapra teszel, akkor a print previewban be tudod állítani hogy 10 mm legyen a lapok (színkivonatok) közötti távolság.
A tampont én is utáltam, már szerencsére nem kell csinálnom. Mindent direkt színre bontani, manuálisan rátölteni, és még a színsorrend se mindegy. Aztán egymás után rakni a színeket a megfelelõ távolságra, és amikor megnyúlt kicsit a film a levilágítónál, nem lett jó a végén. -
beezee
csendes tag
100x100 mm.
Akkor ezt nem nagyon lehet ezek szerint megoldani.
Pedig a makróval úgy gondoltam, meg lehet.
Olyat már tudtam csinálni, hogy a passzert az objektumoktól 10 mm-re teszi alul-felül-jobbra-balra középre, de ott a passzer mérete állandó.
Azért még szenvedek vele egy kicsit, talán meglesz ez is.
-
beezee
csendes tag
Ilyeneket, mint ez is.
Tampon nyomáshoz előkészítés.
Itt egy klisére megy fel pl. egy több színes logó, ahol az egyes színek (kézzel színre bontva) egymás alá kerülnek és a távolság köztük 10 mm.
De van, hogy több féle méretű és formájú logó kerül egymás alá.
Vagy pl. 150 db név, egységesen 50 mm szélesben, ua a betűtípus és így persze eltérő magasságban, szintén 10 mm közzel.Vagy transzfer nyomáshoz B/4-re feltenni a grafikát 10 mm közzel. De előfordul, h ua az ívre meg fel több féle grafika is.
Ötlet esetleg?
Kézzel azért ez elég macerás, pláne, hogy naponta 50-200x el kell végezni, ami 10 év alatt sztem 4-5 hónap plusz meló volt.Köszi!
-
zzolika
aktív tag
Szerintem olyan egyszerûen nem, ahogy szeretnéd.
1. Ha az objektumok mérete is osztható a 10 mm-rel, akkor beállítod a gridet 10 mm-esre és azokhoz húzogatod.
2. Kiszámolod mennyi lenne a teljes magasság plusz a 10 mm-es közök, felrakod az aljára meg a tetejére a két szélsõ objektumot és ahhoz distributolod a többit.
3. Beállítod a nudgét 10 mm-re, a második objektumot az elsõ aljához teszed, lemozgatod a transform palettán a saját méretével, (vagy snap to objecttel is hozzá rakhatod, de ez néha ugrál) aztán nyomsz egy lefele nyilat, és ezt ismételed ahány objektum van.
4. Megcsinálod más programban (pl. a Quark már 20 éve is tudta ezt a funkciót, be lehet állítani a spacinget hogy mennyi helyet hagyjon).
Na hirtelen ennyi jutott az eszembe -
beezee
csendes tag
Sziasztok,
Corel X7-ben lehet olyat valahogy pl. macro-val, vagy máshogy, hogy a kijelölt objektumokat függőlegesen középre és egymás alá igazítsam úgy, hogy a köztük lévő távolság egységesen pl. 10 mm legyen?
A macronál nekem mindig a direkt pozíciókat jegyzi meg, nem a relatívot...
Köszi!
-
zzolika
aktív tag
Görbésíteni nem kell? Ha pont szerencséd van...
Pont ma jártam így: beimportáltam a pdf-et, kereste a TimesNewRoman-t. Persze van a gépen. Beállítottam hogy cserélje ki TimesNewRoman-ra. Behozta valami Arial-hoz hasonló betûvel, ha kijelöltem azt írta rá (Not found) TimesNewRoman a betûtípusSzeretem a Corelt
Import elõtt görbézve persze jó lett.
A Pantone, CMYK, RGB zöld sosem lesz egyforma. És minden programban máshogy mutatja a színeket, minden nyomtatón máshogy jön ki. A mi printerünk pl. világoszöldet nem tud nyomtatni, van hogy fél óráig kell állítgatni, átszínezgetni és néha így is csak 50-80%-ban hasonlít a monitoron látott színhez. -
Tendd
tag
válasz
zzolika #2321 üzenetére
Annyit sikerült elérnem, hogy a méret már ok. Görbésíteni nem kell, mert kapok betűkészletet. Már csak a színeket kellene megoldani. Acrobatom nincsen sajna.
Pantone színeket tartalmaz. Nyomtatva lesz. Erre van valamilyen általános színkezelési beállítás?
A színmódot RGB-ről CMYK-re állítottam. Van még itt leképezési mód (relatív-, abszolút kolorimetrikus, érzethelyes, telítettség), és színprofilok. Egyébként nagyon sok variációt próbáltam egyik sem stimmel. Minden esetben fakóbb zöldet kapok mentést követően. Valamikor sötétebb, valamikor világosabb árnyalatban.Met:köszi a lehetőséget, talán ez a probléma megoldódni látszik.
-
zzolika
aktív tag
Ën is bitmapre konvertálom az ilyen átlátszóságokat, mint ahogy #2317 pilóta írta, mert az a biztos
Csak nekem általában a bitmappes cuccok (háttérkép, fotók, árnyék) vannak hátul és rajta a szöveg, logó. Így nem áll fenn az általad írt helyzet. Ha csak háttérbe vízjelnek kell a vektoros cucc, akkor jó lesz az bitmapben is, konvertáld össze vele
Találkoztam már a tiedhez hasonlóval is, ekkor a leárnyékolt szöveg sok kis csík bitmapból állt össze, de a felbontással nem volt baj. Képernyõn ránagyítva csíkos volt, úgy hagytam, nyomtatva jó lett.
Én is X-1a-t használok Corelből, görbévé konvertált fontokkal. -
zzolika
aktív tag
A Corelnél a görbeként importálás csak átverés
Ha nem ismeri fel a fontot, akkor görbeként is szarul hozza be, csak nem text lesz hanem görbe. Konvertáld Acrobatban görbévé, mentsd el Pdf/a-ra és úgy importáld Corelbe.
A dokumentum mérete akkora amit elõtte beállítottál, importnál ez nem változik (csak opennél).
Hogy a színek nem ugyanolyannak látszanak, ez lehet a Corel színprofile beállítása miatt is, ha %-osan ugyanaz mint Acrobatban akkor jó, csak a két program nem ugyanúgy mutatja a monitoron. -
Tendd
tag
Kéne egy kis segítség!
Kaptam pdf-ben egy vektoros grafikát melyen szöveg is található (zöld, fehér, fekete). Erre kellene egy mondatot beillesztenem. A gondom az, hogy megnyitást követően a Corelben a zöld kissé kifakul, a fekete pedig CMYK fekete lesz, nem pedig RGB, tehát ez is szürkésbe megy át. Ráadásul hiába importálom görbeként a szöveget, sok betű hiányzik, és van amit helyettesíteni kell mindenképp. Amit még nem értek, a kép körüli asztal mérete sokkal nagyobb mint a pdf-ben. Mentést követően így még a mérete is változik.Csak simán meg szeretném nyitni ugyanolyan formában, mint ahogy adobe readerben látom. Lehet ilyet?
-
zzolika
aktív tag
És ha Pdf-et csinálsz Corelbõl, és azt mented le Acrobatban Ps-re?
Én régen amíg levilágítónk volt a Windows saját Linotronic 930-as meghajtóját használtam, jobb volt mint a saját Ecrm driver, azzal mindig szívtam. MS Publisher nevű dolgokban nem igazán bíznék... ha a driver is olyan mint a program...
Régi gép volt, talán 2000 körüli, de a ripje megette az 1.3-as Pdf-eket is (ha jól volt beágyazva a font). Az újabb Indesignos melókat hajigálta folyton el, de a Ps-re mentés segített. A Ps-el csak akkor volt baj, ha sok volt a színátmenet, kimaszkolt kép, drop shadow, ilyenkor elfogyott a memória. De ezeket úgy küldtem ki hogy egy bitmapre konvertálva, a szövegeket, vektoros cuccokat meg külön rajta hagyva, így gyorsan kiszámolta és nem lettek váratlan dolgok.
Sokkal kevesebb baj volt a Ps-el mint a Pdf-el, az biztos. XP-hez meg kellett mókolni a Lino PPD-jét hogy jól menjen, valamit ki kellett törolni belõle aztán jó volt.Milyen levilágító/rip van? Csak a level 1-et tudja? (Annyira régi nem lehet, a miénk 3-at is tudott elvileg.)
-
beezee
csendes tag
Van, ahol még lúdtollal írnak, így nekem is levilágítanom kell.
Nagyon régen még úgy volt, de újabban már sima generic PS driverrel is ment még simán X4-ben, de X5-től már nem sikerül, csak olyan PRN-t írnom, amit a distiller azonnal kiköp mindenféle hibával és a levilágítónál rögtön döglik a rippelés...
Én egyelőre a PS Level 1 hiányára gyanakszom, nekem ez a különbség tűnt fel az X4 és X5 között.
Valami ötlet esetleg?
-
beezee
csendes tag
Sziasztok,
tud valaki segíteni, hogy hogy kell Win 8.1 alatt Corel X7-ből használható PS-t írni?
Nekem X4 óta nem megy a PS írás, talán mert már nem lehet Level 1-ben írni?Nem tudom mi lehet a hiba, de amelyik postscript printerrel pl. az X4 megírja a PS-t, ugyanazzal az X7 használhatatlant produkál.
Jelenleg ez van fent: MS Publisher Imagesetter. Van másik, amit lehet használni?
Vagy valami mást nem tudok?Tudom, ne akarjak Corelből levilágítani, de 19 éve így csinálom és én elvagyok vele.
Előre is köszi!
-
zzolika
aktív tag
Nem (X4-ben nézem, nem tudom az újabbak van-e ilyen), csak miután a vonalkód varázsló feljön egy külön párbeszédablakban, ott lehet egy kis kockába kézzel beírni milyen számot akarok.
Alá tudnák rakni sorszámot a vonalkód számai helyett, de persze attól nem lesznek jók a csíkok -
zzolika
aktív tag
Lehet a Corelben úgy vonalkódot csinálni, hogy automatikusan növelje (vagy külső file-ból vegye) a számot? Olyanra gondoltam, mint ahogy a sorszámot csinálja, megadom mettől meddig. Csak nekem EAN vonalkód is kéne a számok alapján. Több ezer vonalkódot kellene készíteni, egyesével növekvő számmal. Kézzel átírkálni elég macera volna. Vagy ha a Corel nem tudja (én nem találtam ilyet benne) van erre valami más program ahol meg lehet csinálni?
-
zzolika
aktív tag
Azt ki lehet kapcsolni, hogy a duplakattra ne jöjjön be semmi. Nekem is úgy van, én is idegbajt kaptam amikor forgatni akartam és túl gyorsan kattintottam.
Pont ezért kéne nekem is hogy a PS legyen a szerkesztõ! Jól jönne amikor észreveszem hogy maradt egy kis kosz amit le kéne radírozni, vagy a színén kéne kicsit állítani. Meg lehet csinálni a Photopaintbe is, de arra nem áll rá a kezem, jobban megszoktam a PS-t az elmúlt 20 év alatt. B+ de öreg vagyok! -
zzolika
aktív tag
válasz
szabozsolt87 #2301 üzenetére
Attól függ, mit akarsz benne csinálni?
Én megcsinálom Photoshopban ami bitképes, összeflattenelem és elmentem tiffre.
Azt berakom Corelbe, így minden ugyanúgy megmarad (de szerkeszteni csak Photoshopban tudod).
Corelben meg ráteszem a szövegeket, logókat, egyéb vektoros cuccokat.
Visszafelé tudsz a Corelbõl is tif-re exportálni, azt be Photoshopba, bár erre ritkán van szükségem.Tudja valaki, hogy be lehet-e úgy állítani a Corelt, hogy ne a Photopaint-et hozza be bitkép szerkesztésre, hanem a Photoshop-ot? Nekem sehogy se sikerült a registryt, config file-okat átírni. Pedig valahogy lehet, mert ha felteszek egy újabb verziós Corelt a régi mellé, akkor a régi is az új Paint-et hívja meg.
-
válasz
Én erre anno PDF-et használtam, de nagyon-nagyon gáz volt úgy is. Szerencsére mostanra már nem kell átjárnom egyikből a másikba...
-
válasz
Nem nagyon. Psd-t megeszi a corel, rétegeket behozza, de a speckó effekteket nem fogod látni.
Visszafelé viszont egyáltalán nem fog menni, a photoshop nem tud mit kezdeni a cdr-el... -
szabozsolt87
tag
Hello Srácok
Segítségre lenne szükségem. Van arra lehetőségem, hogy a corel és photoshop fájlokat tudjam használni a két program között és az nem jpg formátum?
Illetve a Bushok importálása és exportálása lehetséges a kép program között?!
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest