Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Aktív témák
- 

- 

C.Brigante
veterán
a baj az annyi, hogy 1.3V-ra teszem mindig ha túrok a procin, amikor nem akart stabil lenni akkor adtam neki 1.4 et is, akkor meg fel sem állt... úgyhogy zsákutca..
 akkor meg mitől tudom stabillá tenni, mert a proci fesz emelés csak egy dolog, ez az fsb terminátor meg nem akarja az igazságot... - 

westlake
félisten
az a baj, hogy manapsag mar az sem segit, ha szerian belul valogat az ember.. veszel egy procit es az vagy jo lesz, vagy nem..sajnos itt tartunk

ha valakinek van ra modja, akkor venni kell szeriankent 5 procit, a jol huzhatoakat eladni magasabb aron, a rosszabbakat meg kicsit olcsobban.. igy talalhatsz magadnak jo procit..
[Szerkesztve] - 

westlake
félisten

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Eladó i7 7700
 - AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

akkor meg mitől tudom stabillá tenni, mert a proci fesz emelés csak egy dolog, ez az fsb terminátor meg nem akarja az igazságot...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)